Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 374
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да, Духовникова говори много почтително, бих казала за Юруков и Вергов, но за Владо Карамазов като за стара дружка. Карат се, трепат се и пак заедно.

# 616
Това промо доста често взеха да го въртят! Дано скоро обяват и датата. Simple Smile

# 617
  • Пловдив
Датата е „скоро“. Simple Smile

# 618
Щом казаха, че в пролетния сезон ще го пуснат, а той почва на 25.02, няма да е много далече от тази дата.

# 619
Пролетният сезон е 14 седмици, ДГ е с 12 епизода. Значи средата на март би трябва да е заветната дата Grinning

# 620
Според мен вече си има дата, просто са решили да ни държат по напрежение..Залагам на края на февруари или началото на март аз.

# 621
Щом Теодора каза началото на март, явно вече знаят, но защо не го обявяват ми е пълна мистерия 😁

Масово всички продукции и предавания се стараят и глухите да чуят кога започват, а те обратното 🤪

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 21:23 от Ванилия*

# 622
И Владо не пропусна да се похвали с новото промо в инстаграм и фейсбук. Grinning Grinning Grinning

# 623
  • София
Може да изчакват БТВ да си обявят продукциите и те след това. Често са го правили, не им разбирам там драмите за рейтинг.

# 624
  • Разпиляна във въображението
Бтв си е обявила продукциите. Не мисля, че има предаване, което да е без дата и начален час.

Гледах промото. Американска работа, а обявяването на Теодора, че е от ДАНС ми дойде пренавито, но чакам с интерес. Само не разбирам защо пускайт спойлери, че тези двамата, че ще се с....сят преди да е започнала изобщо историята.

# 625
  • София
Няма никаква обективна причина да бавят обявяването на старта.
Предполагам е по-скоро някаква непонятна за нас маркетингова стратегия, с която смятат, че разпалват интересна, без да отчитат, че хората започват и да се дразнят.

Гледайки чисто прагматично, според мен сериала ще започне на 1-ви или 3-ти март (в зависимост дали ще е в петък или неделя). Така ще завърши съответно на  17-ти или 19-ти май, точно преди дългите празници и преди започването на лятната ваканция. Може и да изместят с една седмица, но не и повече, защото след това финала ще е през юни, нещо, което от телевизиата ще се опитат да избегнат.

# 626
Само не разбирам защо пускайт спойлери, че тези двамата, че ще се с....сят преди да е започнала изобщо историята.
Мирел, и аз така. Макар че, в последно време изненадите взеха да ми идват в повече Wink.
Като гледам промото обаче, май няма да е много съвместим с детската аудитория ДГ и като нищо ще отиде в по-късен час. Най-много да се наложи да гледам в Нова плей.

# 627
Аз още като се заговори за ДГ, бях чела, че Владо и Теодора ще се залюбят, та не е кой знае каква изненада тази сцена.

# 628
Аз пък бях сигурна, че ще започне февруари месец. И защо не? След Черешката е супер време да започне този сериал. "Пролетния сезон" ще стане гъчканица от сериали. Сега ще се гледа на спокойствие от повече зрители и е много добър периода.
Само да не го излъчват от 22:00 или 22:30ч., пък когато решат.

# 629
Аз пък и без промота си знаех, че ще се залюбят. Някак си ми е естествено. В момента дори не се сещам за сериал, в който главните герои да не са станали двойка.

Общи условия

Активация на акаунт