Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 446
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Дяволо, прехвърли се в другата тема.
Били са шута на Велислав Павлов, Марио заминава в небитието.
Няма такива гадове!

# 511
Те и 10 години са броени седмици 😂

# 512
# 513
Аз като ви казвам, че човекът вече с всеки пост се презастрахова 😀

# 514
Той по-нетърпелив и от нас ще излезе.

# 515
Ами той смята, че това е един вид връх в актьорската му кариера, а от Нова се гаврят със зрителите и със създателите на филма. Прав е да е нетърпелив. Simple Smile

# 516
Да, и ние искаме да го видим, и той иска ние да го видим 😊 Наистина съм останала с впечатлението, че е вложил много желание и труд в тази роля, а вече година и половина този труд събира прах, както се казва..

# 517
Тази жена е топ! Мен ме интересува какво стана с буркана от гивъуея, коя е щастливката спечелила го 😂

# 518
Тази жена е топ! Мен ме интересува какво стана с буркана от гивъуея, коя е щастливката спечелила го 😂

Обърка темата 😂

# 519
Офтопик: Ванилия, в темата, която обърка потребителката, нали също обсъждат една Зорница? Та веднъж чета и се чудя защо и там хейтят Огнянова Joy Докато се усетя къде съм...

# 520
Хахах 😂
ми то що е Зорница минава под ножа 😆

# 521
Усещам как тази тема ще се обърне от „Дяволското гърло“ на „БГ сериали“. Grinning Grinning Grinning

# 522
Ако скоро ще пуснат сериала...като нищо Joy

# 523

Обърка темата 😂
Голям резил 😂😂😂

# 524
Аз тия дни, не мога да засека нито едно промо на ДГ. Засичам на ОЖ, на Капките, на Hell's Kitchen, на Господина, а ДГ - не.

Общи условия

Активация на акаунт