Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 802
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Майче, на мен ми хрумна, че може да го набутат при Викитата. Понеже новото отделение е силно рекламирано, а и в другите има доволно хора и в комбинация с това го видяхме в репортажа със сцена заедно с другия неврохирург, подозирам, че и той ще е такъв и ще се завърти около Виктория да мъти водата на Банков. Връзва се и с това, че Виктория тепърва ще мисли знае ли какво иска Grinning

# 496
Мдаа... около Виктория се очаква драма и интрига, така че нищо чудно там да го сложат.
Да се заиграе и със Зорница, пък на Марио да му намерят някоя бивша на новия лекар и стана чуден шестоъгълник 🤣 накрая вече няма да има значение кой с кого е, всичките ще са си голямо задружно семейство 😆

# 497
  • София
И аз го харесвам много Иван Юруков. Simple Smile

# 498
Ванилия, след това едно родословно дърво трябва да начертаем, че то шестият с третия, четвъртият с първия, петия с втория, но пък бил с първия, първият пък бил с шестия и абсолютно мазало. Joy

# 499
  • София
Виждам го като неврохирург, а може и като анестезиолог. Вторите и без това са малко.
Ако ще го замесват със Зорница, направо да отварят психиатрично отделение и тя ще е първият пациент там. Разсипаха я.

Аз пък виждам новия доктор в интригата с Фотев.

# 500
Ммм, Роси, това е добра идея.
Може да е като вътрешен човек на Фотев, ще снася информация за болницата, но ще се залюби с някоя докторка иииии отече работата.

Ама как си познаваме сценаристите, знаем че ще му намерят половинка Joy

# 501
  • София
Именно Майче. Защо да не е онзи лекар, който спаси Фотев във финала на миналия сезон!? Започва работа в болницата като поставено лице на Фотев. И за по голяма драматичност се влюбва в Ина 😂

# 502
Аз още с края на сезона предполагам, че ще вкарат човек на Фотев в болницата.
Човекът, който го спаси му осигури медицинска апаратура и грижи за цяла реанимация в някакво мухлясало мазе, значи имат лекар, които работи за тях - щом може да си позволи това, значи могат и в болницата да го внедрят на работа.

# 503
Аз мисля, че ще се хване с Ина и дано разкарат вече Бобчо... Наумчо да си "пише" книжки.

# 504
Аз мисля, че ще се хване с Ина и дано разкарат вече Бобчо... Наумчо да си "пише" книжки.
Това би било най-прекрасното, но малко ме съмнява. Но ако стане, направо ще почерпя Grinning

# 505
  Привет! Изтървах ви ,връщам се да чета 😃

Чакам с нетърпение да гледам как,кой и с кого "любовта лекува" 👀👀👀

# 506
Аз на този етап не виждам Ина с нова любов, дори и да разкарат Боби. То не се знае и колко ще е скока, но все пак....

# 507
Ванилия, знаеш че времетраенето в ОЖ е относително за всеки от героите и то е доста маловажно при разказването на история за тях, решат ли нещо нямат спирачки Joy

# 508
Е, нали той й каза, че не вижда смисъл да са заедно, нещо такова. Да кажеш такова нещо на жена след раждането на мъртво дете... Това беше края на тяхната авантюра според мен. А и на финала на сезона Ина не изглеждаше да страда много. Концентрирала се е в работата пак, само й трябва нова любов и достоен мъж, не момченце.

# 509
Ето го истинския Доктор Блян! Какъв Банков? Joy
Еййййй, ще те изям, бе, Врабчев! JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт