Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 796
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
За мен беше логично и заради сюжета и заради реалния живот дори Шопов/ Тасев да се оттегли, ама жаден е човека за слава и пари, ама нека да е жив и здрав. Четох някъде, че и бебе очаквал, не знам дали сте писали.  Simple Smile

Юруков хем ми се ще да не е злодей, хем ще ми е интересно да го видя в някоя по-различна роля.

# 511
Не ми се вярва героя на Юруков да е свързан с Фотев (или не ми се иска). Просто при преминаването в новата болница естествено ще има приемане на нов персонал и той ще е в това число. От друга страна така ми се иска вече линията с Фотев да я няма, въобще не ми е интересна и той не ми е приятен за гледане.

# 512
Февруари стартират 😊

# 513
Потърсих да видя  за кого се подготвяте и попаднах на това
Това е от по-нагласените му снимки .
Нямам против  Вики-ж да поцвърчи и с него . може да докарат по-достоверна любовна игра .

# 514
Ралица е описала всички елементи от сапунените сериали - кома, амнезия; болницата, без това присъства в картинката; само затвора липсва. Smile Като мексикански сериал. Кой с кого спал, изневерил, кой от кого има деца, е, няма и убийства май за по-достоверно.

# 515
Викитата са си един за друг, няма нужда да намесват някой между тях, ще е недостоверно. Юруков, ако ще играе, по-добре да е за някоя друга.

# 516
Стеле, за съжаление сценаристите мрат за любовни триъгълници. Аз не очаквам драмата на Виктория да й бъде кой мъж да избере. Очаквам да се страхува от задълбочаването на връзката й с Виктор заради това че е болна и може да умре и защото не е свикнала със сериозни връзки. Може да види в лицето на друг доктор приятел, но достатъчно, че Банков да страда. Не знам де, измислям си в момента, те кой знае какво са измислили.

# 517
Много ще се накефя, ако Иван го играе злият и ръката на Фотев, който ще се влюби в Ина и накрая, заедно, ще видят сметката на Фотев, окончателно 😇😁

# 518
Теодора и Иван много добре си пасват, но не мисля и аз, че ще вкарат триъгълник при нея и Банков.
Че не ги чака безоблачно бъдеще е ясно, но предполагам, че други проблеми ще ги гонят.

# 519
Като гледам само проблеми някакви им спрятате на Викитата, а Вергов каза, че Банков изцяло на любов щял да се отдаде този сезон Joy

# 520
Банков ще се отдаде на любов, ама Виктория ще се чуди какво иска Joy
Иначе за мен Юруков е вероятно да го забъркат с Виктория или Ина, по-малко вероятно да се върти около Галя да дразни Пешо. Най-слабо вероятно ми е да е около Зорница, тя вече си има двама, трети ще й дойде в повече Joy

# 521
Ако ще се лигави цял сезон с Теодора...Rolling Eyes
Направо ще си насоча енергията и симпатиите към друга двойка.

# 522
Перличке, ти пък, дай ми пример за двойка, на която не са и изсипали тъпотии с кофата след като са ги събрали? Grinning

# 523
  • София
Гледайки предишните сезони всеки новопостъпил лекар е the best и останалите му дишат прахта. За това се надявам този път да са избягали от тази стилистика и да видим някой не толкова идеален.
Аз предполагам, че героят на Иван Ю ще е стар приятел и колега на Вики2, но не очаквам там да има любов. Може за разнообразие този лекар да е щастливо оженен за жена, която не работи в болницата и да не го омешат с някоя 😂. За това последното и аз не си вярвам 😜. А ако е замесен с Фотев ще ми е на интересно.

Банков очевидно е излекуван и ще се отдаде на любов и мръснишки секс, това по думите на Вергов 😂. За разнообразие очаквам също да бори и лошите.

# 524
  • Разпиляна във въображението
Мъжете са в повечко в каста. Ако остане и Владо ще е една... Иначе могат да завъртят новия около Кая. Дано се появи някоя готина нова докторка, за да не мисля Марио.

Общи условия

Активация на акаунт