Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 791
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Ако ще се лигави цял сезон с Теодора...Rolling Eyes
Подкрепям с две ръце - да не се държат като инфантили постоянно.

# 526
  • тук, на мястото си
Здравейте!
Отдавна не съм чела и писала в тази тема.
Гледам спрягате Иван Юруков. Сигурно ли е участието му?  Харесвам го, но с Духовникова нещо им липсваше в "Дъвка за балончета", дано тук е по-добре.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 20:03 от Алфея

# 527
Перличке, ти пък, дай ми пример за двойка, на която не са и изсипали тъпотии с кофата след като са ги събрали? Grinning

Ама аз го посочих като контраст между очакванията тук и думите на Вергов Joy Хич не се и съмнявам, че ще има ах и ох и при Викитата. Ми те още не си минали по реда, дето се вика Grinning

# 528
Дъвката ми напомни за Jeux D'enfants. Поздрав с това  клипче Circus Tent

# 529
На Теодора и с Вергов и липсва тук нещо, и с Юруков в Дъвка за балончета също.
Незнам защо така тези две Викита не се харесват особено много на повечето хора( не на всички). Може би наистина това лигавене идва в повече. Банков ако продължи да е лигаве ще ме улесни много да спра да искам да го съберат с Огнянова.

# 530
  • София
Аз пък се чудя как още някой мисли, че има шанс за Банков и Огнянова. Че тя му се предложи в ръцете и той пак не я пожела, а и натърти, че всичко между тях е свършило. Мисля, че история им приключи и едва ли повече ще се върнат към нея.

На мен Викитата ми харесват, защото женското Вики успява да опитоми Банков, да се покаже в различна светлина. Дамянова му е “по мярка” за разлика от Зорница, която го преследваше с надеждата за малко внимание. Двамата са равнопоставени и няма доминиращ, бяха силен тандем, когато разследваха случая с лекарствата. А и защо да не се “полигавят” след като и двамата са здраво очукани от живота и в момент на дълбока криза намериха сродна душа. В новия сезон си мисля, че няма да се “лигавят”.

# 531
Аз пък се чудя как още някой мисли, че има шанс за Банков и Огнянова. Че тя му се предложи в ръцете и той пак не я пожела, а и натърти, че всичко между тях е свършило. Мисля, че история им приключи и едва ли повече ще се върнат към нея.

На мен Викитата ми харесват, защото женското Вики успява да опитоми Банков, да се покаже в различна светлина. Дамянова му е “по мярка” за разлика от Зорница, която го преследваше с надеждата за малко внимание. Двамата са равнопоставени и няма доминиращ, бяха силен тандем, когато разследваха случая с лекарствата. А и защо да не се “полигавят” след като и двамата са здраво очукани от живота и в момент на дълбока криза намериха сродна душа. В новия сезон си мисля, че няма да се “лигавят”.

Както и все още има хора, които мислят, че изобщо има някаква надежда да съберат Марио и Зорница. 😀😀
Всъщност, какво искам и какво очаквам да стане са две различни неща. Но единственото по- абсурдно нещо от това да съберат Банков и Огнянова е да съберат Марио и Зорница.
Аз съм реалист и не се самозалъгвам, за да не се стига до там да наричам после сценаристите шизофреници, защото заради предпочитанията ми, ми е обягнало очевидното.

# 532
  • София
Извинявай, не те разбрах! На мен точно такова впечатление ми направи - че очакваш именно това. Но си е твое право, както е право на друг да смята, че няма да се случи.
А какво ще стане накрая, ще разберем след немного време, само да сме живи и здрави.

# 533
А,  не за очаквания вече не смея да говоря, защото каквото ми се е искало да стане не е ставало.

# 534
Без значение кой какво иска - вероятността да съберат Марио и Зорница хич не е малка, за разлика от тази с Банков, там шансовете клонят към 0

# 535
Без значение кой какво иска - вероятността да съберат Марио и Зорница хич не е малка, за разлика от тази с Банков, там шансовете клонят към 0
Мда, и то изхождам не от това какво ми се иска, а от факта, че на другите двойки са им се случвали какви ли не дивотии и пак остават заедно, на фона на които бягството от сватбата изглежда като детска игра Grinning

# 536
Роси, аз пък Банков едвам го издържам откакто се появи Викито, а го харесвам много като герой, макар да е имало моменти, в които да ми се е искало да го цапна с нещо Grinning

# 537
  • София
Майче, ами любовта променя, кара хората да вършат глупости 😂. На мен такъв ми харесва много повече от пиещия Банков, който търси с кого да преспи. С този от 4-ти сезон не го сравнявам, защото докато е бил в Германия са му направили лоботомия и в шести го видяхме като един различен човек.

# 538
Аз харесвам новият Банков, защото не е завършен егоист, защото за пръв път го виждам да иска и да се грижи за някого и да му дава любовта си. Нямам против да се лигави, ако лигавенето върви ръка за ръка с това да е обичащ.

# 539
Още след последния сезон не очаквам нищо интригуващо да се случи, както между Зорница и Банков, така и между Зорница и Марио. Всичко приключи и не се надявам на някакво щастливо продължение, макар че вярвах в любовта при последните двама.
Не съм сигурна и в пълноценното им участие. Да се разминават по коридарите или да общуват само професионално не ми се вярва, а и няма смисъл. Въобще „възраждане “ на стара връзка не очаквам.

Ще бъда поне малко удоволетворена, ако между новият герой (Юруков) и Ина започне романс, независимо, че Тасев продължава да е там. Сигурна съм Наум сам няма да напусне сериала. Изобщо съм сигурна нито един актьор няма да напусне доброволно. Те си намериха „редовна“ работа, известност и средства, каквито у нас не се намират често. С две думи са се вкопчили в продукцията.

Ще се радвам и се надявам да видя Марио с нова любов. Много искам да го видя щастлив и удоволетворен този прекрасен човек.

Викитата ги харесвам. Не смятам, че се „лигавят“, а се държат по-освободено и неангажиращо един към друг. Гледам ги, не ме дразнят, хубави са и играят добре.

Другите персонажи не ме вълнуват особено.
Ааа, някой спомена, че иска развитие на Владов и Пенев. Аз не! Владов не го харесах, като „индивидуален играч“. С Пенев са добър тандем.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 15:59 от *Melanie*

Общи условия

Активация на акаунт