Сайтове за запознанства

• 137 483
  • 622
  •   2
Отговори
# 165
Има и далеч не са малко, както се заблуждавате. Сайтовете никога не са били поле само за тийнове и студенти. Преди 20 години, като бях на 13-14, половината до 2/3 от присъстващите в залите бяха на или над 20. Същите сега децата им завършват гимназия. Възрастните пак са в сайтове, а смартфоните улесниха контактите.

# 166
  • там, където ми харесва
За жена по нормално да се крие. Ама честно казано на мъжки профил без снимка аз не бих обърнала внимание. Като прегледаш 200 профила, ти лично на такъв без снимка ли би се спрял? Че кой ги отваря да ги чете всичките, кой за какво се бори.

Не знам дали сте разглеждали обстойно снимки на мъже в сайтовете , обаче като сложили едни слънчеви очила и само една или две снимки ти нищо не виждаш от него. Как да му пишеш като не знаеш като свали очилата физиономията му съвсем друга.

# 167
  • Пловдив
Скрит текст:
За жена по нормално да се крие. Ама честно казано на мъжки профил без снимка аз не бих обърнала внимание. Като прегледаш 200 профила, ти лично на такъв без снимка ли би се спрял? Че кой ги отваря да ги чете всичките, кой за какво се бори.

Не знам дали сте разглеждали обстойно снимки на мъже в сайтовете , обаче като сложили едни слънчеви очила и само една или две снимки ти нищо не виждаш от него. Как да му пишеш като не знаеш като свали очилата физиономията му съвсем друга.
Физиономията на жената от профилната ти снимка ще е коренно различна, ако свали от нея всичките маскарадни мазила и изкуствени мигли и вежди. Още повече се маскират повечето жени в страниците за запознанства и тези на живо. Те нямат късмета да са естествено красиви като жената от профила ти. И понеже знаят, че ще изглеждат много по-зле без тези маски, те ги носят ежедневно. Някои дори не смеят да си подадат носа навън за отскачане до хранителния магазин или да хвърлят боклука, без да са се нагримирали/маскирали обилно. Smiley

Профилите на жени със слънчеви очила са горе-долу колкото и тези на мъже със слънчеви очила. Но профилите на жени с доста грим/маска на лицето и хитро подбрани ъгли на заснемане от птичи поглед (с цел оптическо сваляне на килограми) са хиляди пъти повече от мъжките профили с грим и подобни ъгли на заснемане.

# 168
Абе такива като митьо пищова, каквито и очила да сложи се вижда. Все стил на дрехи, телосложение, все нещо да захапеш. От 10, 1 отсяваш.
Жабче, а аз без грим излизам, ама не се харесвам. Руса съм, от там светли мигли и вежди и съм безлична. Една спирала да сложа и се променям. Като бях отишла без спирала в университета и ме питаха дали съм  болна. Та, чудо голямо грима. Ти сигурно показваш снимки дето не се харесваш. Аз като се виждам само на огледало и снимки, как да знам, кое от моето аз отговаря на мене? Говори с тях във видео връзка, пък и да излезнешна срещи без да харесаш, чудо голямо станало.

# 169
  • Пловдив
Скрит текст:
Абе такива като митьо пищова, каквито и очила да сложи се вижда. Все стил на дрехи, телосложение, все нещо да захапеш. От 10, 1 отсяваш.
Жабче, а аз без грим излизам, ама не се харесвам. Руса съм, от там светли мигли и вежди и съм безлична. Една спирала да сложа и се променям. Като бях отишла без спирала в университета и ме питаха дали съм  болна. Та, чудо голямо грима. Ти сигурно показваш снимки дето не се харесваш. Аз като се виждам само на огледало и снимки, как да знам, кое от моето аз отговаря на мене? Говори с тях във видео връзка, пък и да излезнешна срещи без да харесаш, чудо голямо станало.
Като спомена личните профилни снимки, всъщност понякога съм слагал именно най-несполучливите си снимки там. 😁 В другото време или съм слагал нормална снимка (нямам такива тип изтипосване и позиране с цел да изглеждам по-готин, отколкото съм), или въобще не съм слагал никаква.
 Никога не бих си позволил да обещая повече, отколкото бих могъл да предложа.

# 170
Е ефекта какъв е бил?

# 171
  • Пловдив
Ефектът е бил изненадващ. Въпреки далеч нехубавата снимка (или липсата на такава), няколко пъти са ми писали любезни жени без профилна снимка. Някои от тях са се оказвали истински красавици. Естествено, имало е и десетки други жени със снимки или без в техните профили, които са ме заговаряли сами с груби съобщения от сорта на "Дърт чичка, никоя няма да ти пусне, ако не извадиш пачката на масата". Smiley Иначе в профилите си същите тези пишат "Аз съм нормална и спокойна жена с мечти и ала-бала...". Такива, които с тъпо поведение сами опровергават собствените си хвалебствия в профила, с лопата да ги ринеш.

Преди 2 седмици още една подобна ми писа, макар че нито някога съм писал с нея, нито имам профилна снимка, нито съм пращал снимки в близките седмици. Ей така - плюе, каквото плюе, и после си бие камшика. Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 21:10 от Жребчe

# 172
Ами или е грешка, или и е втори профил, а сте чатили или сте се виждали от друг. Аз не виждам, как психически здрав човек, ще пише такива неща и тоне се е случавало еднократно. Иначе аз съм получавала снимка на полови органи. Чат са ми искали с цел да спестят от еротичен телефон. За кратко управлявах фалшив профил, във фейсбук с една снимка на красиво момиче, който ползваха да правят неплатена реклама. Беше ми даден да влизам от време на време от различно айпи. Там пък за какво идеше реч, лошо може да ти стане.

# 173
  • Пловдив
Скрит текст:
Ами или е грешка, или и е втори профил, а сте чатили или сте се виждали от друг. Аз не виждам, как психически здрав човек, ще пише такива неща и тоне се е случавало еднократно. Иначе аз съм получавала снимка на полови органи. Чат са ми искали с цел да спестят от еротичен телефон. За кратко управлявах фалшив профил, във фейсбук с една снимка на красиво момиче, който ползваха да правят неплатена реклама. Беше ми даден да влизам от време на време от различно айпи. Там пък за какво идеше реч, лошо може да ти стане.
Второто ти изречение е ключово. Не всички там са психически здрави. В страниците за запознанства има всякакви чудаци и от двата пола.

# 174
Скрит текст:
Второто ти изречение е ключово. Не всички там са психически здрави. В страниците за запознанства има всякакви чудаци и от двата пола.

Нали? " Тук съм от любопитство и не си търся нищо"  ей тия са най-изплисканите легени сред "дамите" в тиндър. В приложение за секс запознанства. В Италия, Франция, Испания и други така се ползва тиндър, но в България са най-красивите и умни жени в галактиката, те знаят как и защо се ползва. Какво да кажем за другите скици, дето търсят светлитее очи, усмивките, позитивност, пътешествия, апартамент, кола, да не е бодибилдър, да е стегнат и за префпочитане работник в дигиталната сфера 2-4к. Заплатка за средностстистически избор, а иначе претенциите са за още повече. Хаха, леле с какви съм комуникирал. Знаеш ли, в бар и дискотека се навиват бързо, но не мога да ги изкарам от тиндър, а иначе същите са ми в кърпа на live. Пържиш в с всяка дума и глупачката се връзва, после си биеш камшика и щракаш с пръсти. А, ама те не се връзвали, познавали комплексарите и женомразците😁 познават слабите актьори, ъова е важна подробност. Неволята учи и схватливите сме силни. Някои са и психично болни, напишеш негативни неща за жени и вече си изнасилвач, посягаш им, не те харесват, общували са с такива😃😃😃
Даже и тук се дават примери, че преди били с женомразец, че еди к'во си хсхсгс😀 на конкретните обвинения и отговор не се дава😃 само "женомразец"
Еми такива неща ще пишат. Чакайте, какви ще са отговорите, след като цял свят говори, че няма логика в женски мислене и действия. Излиза една с трима и разваля цяла компания "ама аз не съм ку***а" пусна ми се и на мен, погледнах я сериозно и се дръпна защото ме усети, че не съм лигльо, че и на телефон не ми звъня. Друга се гърчи от кеф с ъеб, после се наговарят с приятелката си и тя те напада " тя не те харесва, ти я преследваш" , друга пък си има приятел и се натиска с друг! След две седмици срещи и целуване и ръце...  " Аз си го обичам него и ще остана с него" и кскво правиш по градинките с друг? Правиш, че природата ти е такава. Наполеон Бонапарт е мъдър владетел, много мъдър! В Тиндър и където и да е, нищо не става. Е, освен ако не си пича от снимката горе.

# 175
Не е писано отдавна в темата, но да я възродя малко.... Как разбирате дали даден мъж/жена търсят само еднократно сексуално преживявавне с вас или освен това имат желание и да ви опознаят?

# 176
Ами...как?
Ако ти се обади след първото сексуално преживяване, значи има желание да те опознае Simple Smile)
Майтапя се.
Като цяло, тези които търсят нещо повече от това, не бързат твърде много със сексуалната част.
Като сингъл съм попадала и на такива мъже по сайтовете, които съвсем откровено си казват за какво се борят, така че да си знаеш предварително да не очакваш нищо сериозно и да си решиш. Това е далеч по-честен подход, отолкото дежурните замазвания на очите.

# 177
Обаче, има едни, доста по-трудни за преценяване.... пише хубави неща, "опознавателни" уж, наблюдателен е какво отговаряш, запомня, обаче в един момент, писането винаги стига до секс (еротични писанки и т.н.). Такъв, какво го правиш..... и въпреки всичко не настоява и не иска нищо?

# 178
В какъв смисъл не настоява и не иска нищо?
Не иска да се видите?
Ако е така - преминаваш към следващия. Такива типове има доста, които изглеждат интересни, но доста често се оказват малко хм...женени примерно.

# 179
В какъв смисъл не настоява и не иска нищо?
Не иска да се видите?
Ако е така - преминаваш към следващия. Такива типове има доста, които изглеждат интересни, но доста често се оказват малко хм...женени примерно.

Хахаха, именно.
Имаше един, който упорито ме убеждаваше, че това не било халка, а пръстен. (имаше по-различна форма)
Ххахахаха, тя и халката е пръстен ама върви му обясни.

Общи условия

Активация на акаунт