Разсмя ме. Нали си постнал като анонимен как да ти пишат? Също, не знам дали знаеш, но това е форум на майки с деца, предимно. Ти майка с дете би ли приел? И, похвали се малко, направи си нещо като визитка. Защо една истинска жена ще иска да си губи времето да ти пише? Ти с какво би я грабнал и заслужил?
Неща от рода на: "Криеш се, за да не те види жена ти ли?", "Защото си известен и богат ли?", "На 60 години ли си?", "Или си много красив, или много грозен и затова се криеш!" (не допускат истината по средата, че някой може да е просто обикновен) и т.н..
И донякъде са си прави хората, защото имат избор и е в човешката природа да предпочетат привидно по-доброто пред друго, което при пряко сравнение им се струва по-малко добро. Неслучайно подчертах думите в предходното изречение, защото не са редки и случаите, в които някой избира нещо добро, а после установява, че то се оказва малко като в онзи лаф за червивата ябълка, която била лъскава отвън. Мисля си, че мнозина биха предпочели някой да е прям с тях и още в началото да си каже нещата, каквито ги мисли, вместо да им губи времето и накрая да подхвърли едно "Еми, не ме кефиш..." или просто да спре да им пише или да им се обажда за срещи, след като са били видени на снимка или на живо. В този смисъл, хората взаимно си пестят от ценното време и няма излишни драми.
Има хора, и най-вече жените сред тях, които по-трудно приемат отхвърляне от страна на човека, с когото дълго време са общували, опознавали и до един момент нещата са изглеждали обещаващо.
Още по-добре би било, ако след установяването, че мъжът отсреща ти покаже добри изказ и споделени възгледи за живота, ти също да го харесаш. Защото, ако се окаже, че не ти е симпатичен и на външен вид, се връщаме отново към взаимно загубеното време. Все пак и ти си имаш някакви предпочитания за външния вид на мъжа, а не всеки покрива изискванията.
Препоръчани теми