Сайтове за запознанства

• 137 344
  • 622
  •   1
Отговори
# 135
Че те средните испанци мязат на лос мангалос, ако тоя приятел се опитва да върже бяла българка със снимки - няма да стане Joy
Докато съм била по сайтове, никога не съм пропускала обещаващи типове. Истината обаче е, че повечето са, в добрия случай, meh. Далеч от обещаващи.

# 136
Дебели, грозни, тъпи пък той според общото мнение много харесван. Само дето като им пише две думи и го махат. Чудя се какво ли им пише. Сигурно е от сорта:- Ей, ти тъпа, грозна и проста жено, искаш ли да излезнеш с неотразим тип като мен? "😂😂😂
Приятелски съвет. Комуникирай с хора, които харесваш, защото се усеща от другата страна. То така ясно, че няма кой да ри върже. А ако никоя не харесваш, то вече не е хорски проблем.

# 137
  • Пловдив
Не зная какво се учудвате или правите на ударени. Или просто не сте наясно с нещата и се изказвате прибързано. Неслучайно Tinder и подобните му приложения и страници за запознанства са известни с нарицателното название "woman ego boosters". Smiley

Ето и второ видео, добре онагледяващо поведението на огромна част жените в страниците и приложенията за запознанства. Неразбралите жени в темата да слушкат по-внимателно след 6:20 минута на това видео. Всъщност, и цялото си заслужава изглеждането от-до.

# 138
Пичът да се консултира с маркетолог тогава, защото явно ни в тиндър, ни в бг-мама успява да се продаде Joy
Извън майтапа, твърдението, че жените били комплексарки, кърти с тъпотата си. От подобен не бих очаквала дори поносим разговор, камо ли добър секс.
Като си кофти сваляч свиваш перките и се покриваш.
Няма как да стане, защото възможностите ми СЕ и СА преценени на практика, не от теоретичките в Tinder или друга подобна тъпня.🙂 Не си спомням да са се оплавкали от мен, освен ако мокротията от южните женски части не е симулация. Хаха, сигурно всяка втора двойка в България търси съдействие на лубриканти и мазила, но не тяхната липса е причината да е сухо, а тъпото женско светоусещане за привличане и "точният мъж" хахаххаха. Да съм свивал перките и да се покрия. Никоя не ми е свила перките, но жалко, че тия, които не пишат и мислят, че не съм интересен, не са ме опознали и видяли. Защото едно момиченце казваше, ама аз си мислех, че ти искаш само секс, а ти се държиш много по-различно от еди кой си(поредният неможко и представител на масовият женски избор за немож.. За мъж), както и да е, опитала и взело че й харесало, а неопиталите може да цвърчат и преценяват, но ще се **кат с лубриканти, докато не проумнеят, че са в капан на неестествен подбор и замъглено от предразсъдъци съзнание. Но какво да се прави. Сега това е положението, хиляда мъже в България, не може да остсрамим всички останали.

# 139
Dude, стигнах до двете частици с капслок. Ако имаше коя да ти върже на практика, нямаше да си в сайт за секс. Не ми се четат пространни глупости, които дори не са забавни, тъй че или давай кратко и по същество, или мълчи и не разсъждавай, че не ти се удава.
Ама много обичам като почнат някакви да ми обясняват как било и нямали успехи в Тиндър, а наживо напорили рибата, напълнили агънцата и прочее. Ей сега повярвах!

# 140
Не зная какво се учудвате или правите на ударени. Или просто не сте наясно с нещата и се изказвате прибързано. Неслучайно Tinder и подобните му приложения и страници за запознанства са известни с нарицателното название "woman ego boosters". Smiley

Ето и второ видео, добре онагледяващо поведението на огромна част жените в страниците и приложенията за запознанства. Неразбралите жени в темата да слушкат по-внимателно след 6:20 минута на това видео. Всъщност, и цялото си заслужава изглеждането от-до.

Ами свали от нета снимки на срвдно хубава жена до 30. Направи си профил и се представяй за жена и после викам пак да си поговорим.

# 141
  • Пловдив
 Галче, твоят опит със страниците за запознанства какъв е? Доволна ли си? Успехи някакви там?

# 142
Пичът да се консултира с маркетолог тогава, защото явно ни в тиндър, ни в бг-мама успява да се продаде Joy
Извън майтапа, твърдението, че жените били комплексарки, кърти с тъпотата си. От подобен не бих очаквала дори поносим разговор, камо ли добър секс.
Като си кофти сваляч свиваш перките и се покриваш.
Няма как да стане, защото възможностите ми СЕ и СА преценени на практика, не от теоретичките в Tinder или друга подобна тъпня.🙂 Не си спомням да са се оплавкали от мен, освен ако мокротията от южните женски части не е симулация. Хаха, сигурно всяка втора двойка в България търси съдействие на лубриканти и мазила, но не тяхната липса е причината да е сухо, а тъпото женско светоусещане за привличане и "точният мъж" хахаххаха. Да съм свивал перките и да се покрия. Никоя не ми е свила перките, но жалко, че тия, които не пишат и мислят, че не съм интересен, не са ме опознали и видяли. Защото едно момиченце казваше, ама аз си мислех, че ти искаш само секс, а ти се държиш много по-различно от еди кой си(поредният неможко и представител на масовият женски избор за немож.. За мъж), както и да е, опитала и взело че й харесало, а неопиталите може да цвърчат и преценяват, но ще се **кат с лубриканти, докато не проумнеят, че са в капан на неестествен подбор и замъглено от предразсъдъци съзнание. Но какво да се прави. Сега това е положението, хиляда мъже в България, не може да остсрамим всички останали.
Не съществуват универсални любовници. Един е бил Казанова и историята го е запомнила. Аз с мъж с такова огромно Его, като обикновено практиката показва, че е без покритие не бих излязла. Всички не могат да правят секс, само ти, и ти изтърват да ги открехнеш, кал се оравят тези работи. Не забравяй, че жените могат и да симулират, за разлика от мъжете.

# 143
Жреби, не ми харесаха мъжете. От 50 човека 35 са някакви нещастници, които да има как да им отговориш за 0,05сек, иначе истерясват и обиждат. 10 са чисти мангали. Останалите 5 са 45+ годишни и женени или някакви малки на по 20.
Точно с един размених телефон, ама загубихме интерес бързо, та не се и видяхме. Инак изглеждаше културно момче, допадна ми.
Абе тотал щета са. Не знам какво си въобразяват.

# 144
  • Пловдив
Скрит текст:
Жреби, не ми харесаха мъжете. От 50 човека 35 са някакви нещастници, които да има как да им отговориш за 0,05сек, иначе истерясват и обиждат. 10 са чисти мангали. Останалите 5 са 45+ годишни и женени или някакви малки на по 20.
Точно с един размених телефон, ама загубихме интерес бързо, та не се и видяхме. Инак изглеждаше културно момче, допадна ми.
Абе тотал щета са. Не знам какво си въобразяват.
Има и такива там - виждал съм лично. Чел съм от любопитство разни мъжки профили - към половината са неграмотно написани. Но не бих казал, че няма и изключения с приятно изглеждащи мъже, даващи вид да са със сериозни намерения (поне като стил на писане и нормално описание без надуване).

# 145
Няма случай във форумния ми стаж, да е имало мъж в темата и да не е изпростял брутално по някое време...

# 146
  • Пловдив
Скрит текст:
Няма случай във форумния ми стаж, да е имало мъж в темата и да не е изпростял брутално по някое време...
И аз съм забелязвал същото за някои потребителки. Малцина успяват да се изказват уважително, безпристрастно и без нападателен тон.

# 147

...Няма как да стане, защото възможностите ми СЕ и СА преценени на практика, не от теоретичките в Tinder или друга подобна тъпня.🙂 Не си спомням да са се оплавкали от мен, освен ако мокротията от южните женски части не е симулация. Хаха, сигурно всяка втора двойка в България търси съдействие на лубриканти и мазила, но не тяхната липса е причината да е сухо, а тъпото женско светоусещане за привличане и "точният мъж" хахаххаха. Да съм свивал перките и да се покрия. Никоя не ми е свила перките, но жалко, че тия, които не пишат и мислят, че не съм интересен, не са ме опознали и видяли. ...

Като ти чета мненията си мисля, че по-скоро би срещнал съмишленици във форуми като 4chan, Incels.me и MGTOW... Ще има да си се оплаквате от тези мръсни никаквици, жените, да ги плюете как смеят да не припадат от страст тутакси, при вида на забележителен мъж като теб; за това как за всичко е виновен долният феминизъм, едно време колко е било хубаво като не са ги питали изобщо какво искат жените, а директно са ги пласирали на първия сгоден жених...
Сериозно, толкова стаено негодувание и пасивна агресия усещам в теб, че ако ще и Аполон да си, бих избягала с 200км/ч.

# 148
  • Пловдив
 Кои от вас имат снимки в профилите си в страниците за запознанства, и кои не? И защо решихте да се покажете или скриете?

# 149
колко е било хубаво като не са ги питали изобщо какво искат жените, а директно са ги пласирали на първия сгоден жених...
Кхм, кхм!
Да напомня ли, че първият сгоден жених е бил оня красивия, с кинтите, или няма нужда Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт