Сайтове за запознанства

• 134 851
  • 622
  •   2
Отговори
# 300
  • Пловдив
идея нямате какво искат жените, но пък редовно четете фейсбук мъдрости
Бихте ли обяснили какво искат жените и кои от пишещите в темата според Вас редовно четат мъдрости във Фейсбук? Би било полезно за мнозина, защото винаги е за предпочитане жената сама да си каже какво иска и ако освен това е искрена в изреченото/написаното, това е още по-добре.

# 301
Защото е въпрос на свикване.
При разводите/разделите децата остават често при майките, не при бащите.
Мъжете, които се обвързват с жени с деца, знаят че трябва да се съобразяват с техните деца.
Докато жените, които се обвързват с мъже с деца, знаят че трябва да се съобразяват не само с децата, но и с майките им.
А две жени не могат да мелят заедно. Има много женска ревност.
Значи няма смисъл да търся каквото и да е, след като след развода, синът ми остана при мен Simple Smile))

# 302
Защото е въпрос на свикване.
При разводите/разделите децата остават често при майките, не при бащите.
Мъжете, които се обвързват с жени с деца, знаят че трябва да се съобразяват с техните деца.
Докато жените, които се обвързват с мъже с деца, знаят че трябва да се съобразяват не само с децата, но и с майките им.
А две жени не могат да мелят заедно. Има много женска ревност.
Значи няма смисъл да търся каквото и да е, след като след развода, синът ми остана при мен Simple Smile))
Ами ще ти е трудно, да. Ти трябва да се съобразяваш не само със себе си, но и със сина ти. Иначе лошият ти избор на жена ще превърне живота му в ад. Ти имаш двойни изисквания - и да е добра жена и да е добра мащеха. За съжаление повечето жени се провалят в последното.

# 303
Бившият сам си гледаше детето. И причината да го разкарам изобщо не беше детето. Пък и живях с един без кола десетина години. Давайте други причини. 😂

# 304
За всеки влак си има пътници.
Последната ми връзка беше с мъж с две малки деца,които след развода живееха с него. Никога не сме имали проблеми заради децата и на мен по никакъв начин не са ми пречили.
Колежката ми също е във връзка с разведен мъж,който отглежда през по-голямата част от времето децата си,тъй като майката има здравословни проблеми. Двете жени се разбират чудесно и децата са щастливи.Бих казала,че колежката ми се грижи много по-добре за децата отколкото собствената им майка.
От друга страна,брат ми също си взе жена с дете и сега чакат общо детенце. Той няма проблем с чуждото дете,даже него повече го слуша.
Така че,въпрос на късмет

# 305
  • Пловдив
И аз съм на мнение, че нещата зависят от отделните хора и не може всички да бъдат слагани в рамки.

# 306
  • Варна
Напълно подкрепям-чист късмет е да случиш на читав събеседник.Но вината тук категорично е и на двата пола.Както се казва-търкулнало се гърнето,намерило си похлупака.

# 307
И аз съм на мнение, че нещата зависят от отделните хора и не може всички да бъдат слагани в рамки.
Не съм съвсем съгласна. Женската ревност много разваля нещата. Тя превръща жените в чудовищни мащехи.

# 308
Вече няколко пъти я споменаваш тая женска ревност. Какво всъщност имаш предвид?
Аз чудовищни мащехи до сега не съм виждала,а не е като да нямам такива познати

# 309
Ами имам такива примери - далечни роднини, съседи и т.н.
А и четем темите за свекървите. Ето тези са чудесни примери за женска ревност.

# 310
  • Пловдив
Скрит текст:
Пишем в темата за страниците за запознанства. В темите за свекървите е нормално да се пише за тях. Това, че тук-там има някакви жени от различни поколения, които не се погаждат заедно, е съвсем различно нещо и далеч не е представителна извадка за жените като цяло. Аз познавам десетки жени, които се погаждат със свекървите си и не се сещам дори за една, която не се погажда. Зная какво имаш предвид, но това са редки случаи.

# 311
Скрит текст:
Пишем в темата за страниците за запознанства. В темите за свекървите е нормално да се пише за тях. Това, че тук-там има някакви жени от различни поколения, които не се погаждат заедно, е съвсем различно нещо и далеч не е представителна извадка за жените като цяло. Аз познавам десетки жени, които се погаждат със свекървите си и не се сещам дори за една, която не се погажда. Зная какво имаш предвид, но това са редки случаи.
А как ще обясниш отчуждаването на децата от първия брак на бащата благодарение на втората жена, която му е родила дете?
Често се срещат такива случаи.

# 312
  • Пловдив
Мои съседи са мъж и жена, които се запознаха в Елмаз и наред със своите деца, си имат и едно общо вече. Разбират се прекрасно и са едно голямо задружно семейство.

# 313
Мои съседи са мъж и жена, които се запознаха в Елмаз и наред със своите деца, си имат и едно общо вече. Разбират се прекрасно и са едно голямо задружно семейство.
Бащите в моите примери не се сещат за първите си деца благодарение на вторите си жени.
Отчуждаването за мен е чудовищно и говори зле за мащехата.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 15:19 от Дракарис

# 314
дами и господа, моля да се придържате към темата

Общи условия

Активация на акаунт