Сайтове за запознанства

• 134 846
  • 622
  •   1
Отговори
# 315
Да обобщя гледната си точка на база прочетеното до момента. Не знам защо но аз лично не бих се регистрирала никога в сайт за запознанства. Нещо много ми фалшивеят и имам чувството, че там предимно секс срещи се получават. Абе последна гара са ми. Консервативна съм може би.
Мъжете не знам колко са конкретни какво искат от една жена и как го формулират. Аз като жена не бих описала в профил какво търся. Никога съм нямала външен идеал ( мускули, бради). Винаги един човек, мъж или жена ме грабва с излъчване. Сега, всеки иска красив партньор, ама като гледам в една друга тема колко различен вкус имаме...
Може да е слаб, може да е едър, с брада или без...личностните качества правят човека привлекателен - самоувереност, оправност най - вече.
Да си го кажа така: Ако съм в гората и трябва да пренощувам там на палатка, ако не ме е страх с него - това за мен е мъж с качества. Ако видя, че го хване параноята, може да е страхотен красавец, но би ми паднал веднага в очите.
Дори в един форум според разсъжденията би могло да се отсеят добри качества, но за мен живото общуване е на върха. По походката, погледа, дори миризмата...намираш своят човек. Сигурно е трудно в днешно време, но все има начини за живо общуване.

# 316
Е да де,но ако няма къде да го/я срещнеш?!
Стандартните "на работното място,на парти" и т.н. не винаги са подходящи.
Аз имам около 250 колеги мъже,от тях 150 са семейни,80 са около 30те и останаха 20,от които като поотсееш,остават 2ма с които евентуално би се получило нещо,и то ако аз предприема първата,втората и n-тата стъпка. Ами аз пък искам мъж,не госпожица...И? Партита,единствените които посещавам са служебните.Та пак удрям на камък.
В супермаркет или на паркинг да се сблъскаш с мъжа мечта...това се случва във филмите само май Blush
Та,стигнахме до единствената алтернатива,особено в това объркано време,което не се знае колко време ще продължи.
В този ред на мисли,сега споделете сайтове с такава насоченост,но по възможност международни Blush

# 317
Ванеса, можеш да пробваш okcupid - изглежда ми най-сериозен и благодарение на него се запознах с .... ЦЕЛИ 2 представителки на прекрасния пол, за само.... 7-8 месеца Simple Smile))) Явно тези, които ми харесват - не харесват мен Simple Smile)) Можеш и новото приложение Facebook Dating. То не е ново, ама поне в България го пуснаха наскоро... Права си за ограничения кръг от хора, в които се движим... Моят даже е доста по-тесен...

# 318
Цели 2? Grinning ти си по напред от мен Joy
Фейсбук го видях,но не ме пуска да се регистрирам,на последна стъпка блокира.Явно не ми е писано Grinning
Ще погледна другия,не съм го засичала до сега.Мерси Hug

# 319
  • Пловдив
 Може да пробваш още и следните (някои имат разновидност и като интернет страница за запознанства, и приложение за телефон): Tinder, Bumble, Lovely, Finally, Badoo, Twoo.
 Bumble го водят най-доброто приложение за запознанства в САЩ и някои други държави, като по успеваемост на срещите спрямо броя на взаимното съвпадение е далеч по-напред от Tinder, макар че Tinder е по-известното от двете приложения. Поне като име.

# 320
Само да добавя: Elite singles.com, Match.com
Не знам дали работят в Европа, но за С. Америка са ок. Господи, трябва да си наема секретарка да отговаря на мераклиите! Нямам време! Sad

# 321
Вие сте много смели. Или аз съм прекалено задръстена Simple Smile
За мен връзка от разстояние си е неангажираща връзка. Как бихте опознали и се доверили на човек,който е на хиляди км.
Е ако сте под 30гНямате деца, може..Но за тези, които са с деца?!
Бихте ли рискували?

# 322
Не е от разстояние. Аз търся само в радиус от 50 мили. Не мога да взимам самолет за да ходя по срещи, предпочитам с кола. Ама Монреал е 1.78 милиона. Как мога да знам, кои от тях са свободни мъже? И да, аз предпочитам мъже с деца. Останалите са загорели перверзници или егоисти.

# 323
  • Пловдив
Нали хората разправят, че за любовта нямало граници. Simple Smile
 Твърде далечните разстояния са пречка за чести срещи. Зависи и къде живеят двамата. Например, аз съм ограничил Tinder да не ми показва жени на разстояние над 25 км.

# 324
Въпроса ми беше към тези, които са се насочили към чуждестранни сайтове..
Иначе и аз оглеждам в радиус до 30-40км.
Любопитна съм ако някой може да сподели впечатления за Facebook datings.Как функционира и има ли разлика от други сайтове.
Аз в приложенията не съм се регистрирала ..Все си мисля,че в малък град със снимка ще е ..много зле:)

# 325
Аз живея в Германия,затова исках сайтовете да работят и в чужбина.
Също съм ограничила разстоянието до 50км,нямам това време да скиторя из държавата,нито пък някой мъж ще се юрне от 700км та дори и да съм Орнела Мути Grinning
Тиндър, покрай една тема тук го разучих,имам и познати които се ожениха след запознанство там.Но мен не ме впечатли,едно че ми предлага само холандци и друго,че няма инициатива от мъжка страна.Не знам каква е тая мода сега,мъжете да чакат жените да ги заговорят.
Иначе от Баду преди няколко години имам две приятелства с мъже.Не съм виждала никой от тях на живо,но редовно си говорим по телефона,съвсем приятелски.

# 326
Значи искам да споделя само малко опит съвсем честно и прямо. Аз и в други теми съм споменавала, че съм срещала неразбиране сред мъжката аудитория, особено когато е съставена от сънародници. И искам да направя сравнение. След публикувана моя снимка в български форум , не непременно за запознанства, но  след спор кой как изглеждал, заваляха определения като: циганка,  к***а, стрина, баба Яга, проста селска пръчка, тъпа, луда и т.н, и т.н.  Чак почнах да мисля, че нещо не ми е наред. Е, ще ме извиняват сънародниците, ама вече от трети канадец чувам: You simply look gorgeous! Снимката ми датира отпреди 5 години, т.е. тогава съм била на 45. Не съм си скрила възрастта, че съм на 50 и не съм се променила, кой знае колко визуално. И възрастовата граница, която съм задала е 42-55 години. Единственото ми изискване е да не ми пишат мъже, които искат деца,  защото не мога да им родя. Е извинявайте, ама такива комплименти получавам от мъже в долната граница. Предполагам, че търсят секс. Аз нямам нищо против това. Ама се питам: Каква е тая мания на нашите хора да казват на черното - бяло? Да се опитват да ти създадат комплекси? Да те стъпчат, обезценят, подритнат като ненужен парцал и накрая да те изкарат теб виновна? Та в този ред на мисли: Съчувствувам ви , момичета, по-млади или по-стари, които си търсите половинка в такава среда!

# 327
  • Пловдив
Равена, и друг път си споменавала за това средище, където някакви мъже са се заяждали с теб, но хора има всякакви и явно тези не са били от най-качествените. Подобни неща се наблюдават тук-там и не са присъщи само на този или на онзи пол. Просто подминаваш и се стремиш да си в среда, която е приятелски настроена. Или, ако все пак искаш да си в някаква среда - дали ще е форум или страница за запознанство - напълно пренебрегваш въпросните единици, които се ежат, и готово. Simple Smile
 За снимки няма как да изразявам мнение, но ти се изразяваш по спокоен и грамотен начин и това определено прави добро впечатление. Много хора не се замислят, че всъщност отношението на един човек към останалите играе огромна роля в това как той ще бъде възприет и като външност. Ето - например, един мъж в страница за запознанство, ако е много готин на външен вид, но се държи крайно неуважително, моментално попада в графата "Не става", така че няма значение колко му е добре всичко останало, ако на ниво общуване е далеч зад останалите.

# 328
Въпроса ми беше към тези, които са се насочили към чуждестранни сайтове..
Иначе и аз оглеждам в радиус до 30-40км.
Любопитна съм ако някой може да сподели впечатления за Facebook datings.Как функционира и има ли разлика от други сайтове.
Аз в приложенията не съм се регистрирала ..Все си мисля,че в малък град със снимка ще е ..много зле:)
Datings много прилича на Тиндър като визия, дава по-разширена информация по принцип. Но и там е на съвпадения, хубавото е, че засега е безплатно. Като цяло съм разочарован от Тиндър - нещо не си съвпадам с хората Simple Smile))Мисля, че човек по-добре да се запознава на живо. Например има различни клубове по танци и т.н.

# 329
Да си го кажа така: Ако съм в гората и трябва да пренощувам там на палатка, ако не ме е страх с него - това за мен е мъж с качества. Ако видя, че го хване параноята, може да е страхотен красавец, но би ми паднал веднага в очите.
Дори в един форум според разсъжденията би могло да се отсеят добри качества, но за мен живото общуване е на върха. По походката, погледа, дори миризмата...намираш своят човек. Сигурно е трудно в днешно време, но все има начини за живо общуване.

Напиши го това! Сериозна съм, буквално никога не знаеш как една дума ще му проговори на човека отсреща. Заложи на интересно и вярно описание, всеки може да напише "търся привлекателен и сериозен човек" и е пълна глупост, нищо не казва.
Аз не писах въобще желания или критерии към човека отсреща (а съм пълна с тях!), писах за типа отношения, който бих искала + какво харесвам аз - буквално случайни неща от живота, не в контекста на мъже-жени. Проработи Simple Smile

Цитат
Но мен не ме впечатли,едно че ми предлага само холандци и друго,че няма инициатива от мъжка страна.Не знам каква е тая мода сега,мъжете да чакат жените да ги заговорят.

Специално с холандско-немския маниер на унификация на половете съм запозната и съм повече от възмутена, но и като цяло, независимо от формата и националността, пасивни мъже са ми... брррр. Доста по-известни и сигурно по-умни от мен хора отдавна казаха, че съвременната представа за феминизъм и еманципация е изцяло, ама изцяло в услуга на мъжете. Рязко им отпаднаха един куп отговорности и задължения, както и аспекти от характера, които преди са били неизменни за "истински мъж", да не говорим за по-фините аспекти от уравнението за разликите между половете. Не ги слушай във форума как се хвалят, че не пишели лични съобщения на жени или по сайтове, мислейки си, че така изглеждат много яки, не-натегачи, че искали, ама нямали "нужда" от жена, not needy и т.н. За плач и смях е, не за възхищение.

Без майтап, и в твоя случай бих сложила нещо като "Оценявам инициативността" - всичко, което говори реално за теб като човек, а не са общоприети клишета (които да, верни са, но не те отличават.)

Общи условия

Активация на акаунт