Сайтове за запознанства

• 134 844
  • 622
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря, Бамбина.
Аз съм семейна с две деца, не търся, пък и няма кой за ме вземе 🤣
Само си разсъждавам ако сега избирах или търсех. Това с гората е истински случай. Трябваше да нощуваме на един язовир в планински район. Като започна да се стъмва един от мъжете започна да говори как щяло ей сега да дойдат мечки от миризмата на барбекю, щели да ни изядат и т.н, докато не ни принуди да си тръгнем всички.

# 331
  • София
До къде стигнахме!
Ако някой мъж заяви във форум, че не иска да се запознава със възрастни мами с деца, и да им пише лични съобщения, което и без това не е цел на форума, това ви пречело в сайтовете за запознанства и никой не ви пише там. За което бил той виновен.
ЖдНБ!!!
Simple Smile

На друга пък дама ѝ били виновни някакви мъже, че във форум, в който отново целта не е запознанства, си пуснала снимките и никой не искал да се запознава с нея.
Наистина, вменяването на вина у мъжете достига някакви невиждани за мен (до сега) висоти.

# 332
Ъъъ, не. Никъде не съм обвинила мъже, че не пишат на жени, с които не искат да се запознават/които не са им в "таргета", що за глупости Grinning

# 333
  • София
Ами то и не съм виждал мъже да са се хвалили, че не пращат лс с цел запознанства. Ама си го писала.

# 334
Да, имало го е черно на бяло немалко пъти. Под "черно на бяло" имам предвид, че е било написано в прав текст, не са мои интерпретации и амбиции да разбирам хората по-добре отколкото те самите се разбират. Имаш ЛС. Simple Smile

Извинявам се за лиричното отклонение, просто абсолютно съчувствам и разбирам болката на съфорумката от неицитиативни мъже.

# 335
Вместо да се цитираме и оплюваме противоположния пол - дайте да се видим, да се разберем Simple Smile))) може в барче, може на боксов ринг, където смятате, че ще можете да убедите опонента си Simple Smile))

# 336
  • Пловдив
Снимката си е снимка. Често именно това е била разликата между "Ще има среща на живо" и "Определено няма да има среща". В много профили в страниците за запознанства обаче няма снимки и явно някои хора разчитат преди всичко на описанието за себе си. А то невинаги отговаря на истинските облик и фигура на човека зад въпросния потаен профил, тъй като не са никак малко хората, които са наденали розовите очила и имат навика да се мислят за много по-специални, отколкото са. Simple Smile

# 337

На друга пък дама ѝ били виновни някакви мъже, че във форум, в който отново целта не е запознанства, си пуснала снимките и никой не искал да се запознава с нея.
Наистина, вменяването на вина у мъжете достига някакви невиждани за мен (до сега) висоти.

Eх, как мреш да ми преиначаваш думите!
После, защо било така, а не онака? Joy
Не съм искала никой да се запознава с мен там. Дори си бях самоблокирала личните съобщения, че ти е бедна фантазията, какви съм ги получавала на лични. Ама то не е за чудене след като си ме обиждаха ачик-ачик във форума. Аз си търся елитен, мъж не простак! Sunglasses

Снимката си е снимка. Често именно това е била разликата между "Ще има среща на живо" и "Определено няма да има среща". В много профили в страниците за запознанства обаче няма снимки и явно някои хора разчитат преди всичко на описанието за себе си. А то невинаги отговаря на истинските облик и фигура на човека зад въпросния потаен профил, тъй като не са никак малко хората, които са наденали розовите очила и имат навика да се мислят за много по-специални, отколкото са. Simple Smile

Това не е хубаво, ако няма снимка. Аз дори не отговарям на такива, които са с 1 снимка, макар да има описание, пък ти говориш съвсесем за без. Аз имам много снимки. Ясно съм заявила, какво искам и изисквам същото от противоположната страна. Blush
За тези без снимка почвам да имам съмнения, че профилът е фейк и е създаден там с цел сеирджийство или да нарани някого.
Такива не ги толерирам и както съм спокойна (ти го спомена в предния си пост) се превръщам в тежкотоварен кечист. Воин, както обича да се изразява Танграта, ама в женски вариант. Направо не е за срещане! Joy

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 15:14 от Ravenna

# 338
  • София
Воин, ама в женски вариант. Направо не е за срещане! Joy
Пази Боже!  Sweat Smile

Има 2 вида женски воини. Първите са с повечко борба със себе си, и по-малко борба с мъжа.
Почти невиждано чудо е. Женската природа не обича да се "бори със себе си", защото тя винаги по презумпция е "по-по-най". Което обезмисля идеята за "воина".
Вторите са тези, с повечкото претенции.

Сега има един модерен термин "Сошъл Джъстис Уориър".
Борят се с нещо, но не "на терен", примерно в ислямските страни, а на "сухо и топло", в белите страни, където вече имат достатъчно права и "гръб".

# 339
Гледам тук споменавате Bumble. После се сетих, че една моя бивша колежка, която е живяла в Щатите, ми беше казала за него. И хайде и аз там.

Сега ми излиза на фейсбук неговото приложение, хайде и там. Ами то като Bumble почти, само липсва тази тъпа опция за срок до 24 часа да пишеш или отговориш.

# 340
  • Пловдив
Вчера пробвах да сваля приложението Bumble, но в Google Play изписваше, че не е достъпно в България.

# 341
Пази Боже!  Sweat Smile

Има 2 вида женски воини. Първите са с повечко борба със себе си, и по-малко борба с мъжа.
Почти невиждано чудо е. Женската природа не обича да се "бори със себе си", защото тя винаги по презумпция е "по-по-най". Което обезмисля идеята за "воина".
Вторите са тези, с повечкото претенции.

Значи, Тангра, дай да си изясним нещо много съществено: Оправданието - ''Самотен съм!'', не ти дава право да таргетваш жени-трофеи (такива, с които никой не е успял, защото за българина да успееш значи да се похвалиш) Това, ако го разбереш, ще ти помогне много с комуникацията с противоположния пол. Аз претенции нямам, нито се боря със себе си, ама не съм типа жена, която да тича по мъже. Като не се получава в тоя или оня сайт - Здраве да е! Blush
Като стана въпрос за борби... Смятам, че вчера си загубих акъла (то не, че особено го имам, де Joy) по две сини очи. Ще ви информирам, как върви битката.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 17:21 от Ravenna

# 342
Хм, може би тук е достъпно само през iOS. Аз съм с айфон и ми излезе, ето така:
Скрит текст:

# 343
  • Пловдив
При Bumble разликата е, че винаги жената трябва първа да заговори мъжа. Така се избягва онзи момент при всички останали приложения и страници за запознанства, в който жените почти винаги нарочно чакат мъжът да е пръв. В това приложение мъж не може да заговори жена.

# 344
Хах, да. Това го видях вече. Идеално е за теб, но странно, че не излиза през друга операционна система.
Но ме дразни това с 24 часа. И си плащаш, ако искаш да се удължи срока. Това важи и за мъжете, ако искат съвпадението да излиза за повече време, за да ги затоворят.

Общи условия

Активация на акаунт