А и най-вече, абсолютно съм убеден, че няма пряка зависимост, между това, колко си "креативен" в приказките и лафа, и колко си "креативен" и адекватен в главата и ръцете. Така, че в никакъв случай няма да съдя жената още от 1та реплика. Освен ако не ми е ИЗЦЯЛО извън таргет групата, ама с много, и нямам нито интерес към жена, а и ако отблъсне и интереса за разговор, тогава вече ме губи.
Само че ти не ми следиш моята мисъл, а си следиш своята.
Това, че 1 мъж на 1000 умее да приказва, не е достатъчно, за да елиминирате останалите 999 като глупави и не креативни. Даже е възможно този 1 да е глупавия, и да се е специализирал в приказки.
Друго, което не следиш е, че вие вадите "големите балтии" и съдите "на корем". А вие не предлагате реципрочно същото качество.
И трето, съвсем сериозно написах, дайте някой интересен пример, наистина ще е от полза. И не си правя илюзии, че вие ги измисляте тия примери, но надявам се, поне сте ги чували някъде.
И това няма връзка със сегашната ми възраст, защото подобни "творчески" отговори и мълчание е имало и когато съм бил в късните си 20, и през 30-те ми години. Това го пиша с цел да изпреваря всякакви догадки на тема "Ама, те така ти казват сега, защото мъж на 40 без жилище...". Мне, и на 20 и нещо си беше същото. Някой път съм се бъзикал, че съм в собствено жилище (ако усетя колко материалистично е настроена жената) и тогава определено отсреща се усеща едно приповдигнато настроение. Нали, защото уж не било важно мъжът какво притежавал.