Сайтове за запознанства

• 134 805
  • 622
  •   1
Отговори
# 375
Равена,тоя младеж по-скоро има нужда от напомпване,егото му май е по-голямо от нужното.Ма ако те кефи за нещо краткосрочно,що не Animal See No Evil
Да съвсем определено. "Младежът" е на 41 години. Като разбра, че е хубав и разговорът умре. И аз съм хубава, ама какво от това?
Няма да тичам по него да си плащам за секс. Има и по-евтини начини. На мен ми трябва някой до мен, не краткосрочна авантюра!

Друго, което не следиш е, че вие вадите "големите балтии" и съдите "на корем". А вие не предлагате реципрочно същото качество.
А, и какво качество точно трябва да предлагаме, че не съм наясно? За една приятелка питам. Знам. че не сме в една група, защото съм ти кака. Joy

Мен лично ме дразнят:
мускули, скъпи коли ( в Канада всичко се взима на кредит ) и изхвърляния от типа: "Аз съм бизнесмен и обичам: парите, секса и да пътувам.", да ама няма деца и никога не се е женил.
Как пък поне един не се снима, четящ книга?! Всички до един са зад волана, в бар или небрежно подпряни на скъпа кола. Ма, мен колите не ме интересуват! Аз си имам своя и съм доволна от нея.  Нито, кой колко пари изкарвал. Бе ти бъди човек и с по-малко ще се задоволим! Не знаеш (все пак) аз колко изкарвам и какви възможности имам, ама не съм и длъжна да ти го съобщавам при първи разговор, още по-малко при първа среща. Satisfied

Ами зависи колко е красива жената.
Зъбите гледаш ли и като на кон?
Тогава изискванията за качеството прилагат ли се?
Ами, ако случайно ти обърне внимание и после се окаже без сърце? А, де?

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 14:53 от Ravenna

# 376
Тангра,има много начини един мъж да започне разговор. Като начало, може най-малкото да покаже по някакъв начин,че е прочел профила на жената и да изкоментира това,което го е впечатлило.Друг вариант,да се представи,ако профилът не е изчерпателен и да провокира жената да направи същото. Не да пита колко си висока или имаш ли деца(при условие,че тази информация е посочена).Това ми говори за повърхностен тип,който се интересува единствено от външноста на дадена жена и/или ONS.Мъж,който дори не си е направил труда да ми прочете профила,просто няма какво да ми предложи.
Същото се отнася и за жените,разбира се.Много мъже са ми давали примери за безкрупулни интересчийки,които нямат идея как да започнат разговор.Чувала съм страшни реплики,които дори и мъж не би изрекъл.

# 377
  • София
Никъде не съм твърдял, че гледам само красотата.
Тя е просто едно от необходимите качества.

Никъде и не съм твърдял, че е много трудно.

Имам чувството, че непрекъснато сме в "разминаване" на понятията.

Уж мъжете имали "банални и некреативни" заговаряния, а после се оказаха изключения.
Уж не било много трудно, а повечето дами тук още не сте намерили партньор. Включително и супер подходящите, дето умело са говорили, умело са питали за интереси, оказали са се общи интереси, общи интересни барове, и накрая, пак греда.
Е, последно само интересите и разговорите ли за тях са важни, или има и друго?

Като мъж заговори за примери, се започва, ама "ти си виновен нещо", "все такива ги намираш".
А като дамите заговорят за "повърхностните" и социално-не-интелигентните, то било случайно споменато, имало и такъв случай.

Нещо ме съмнява да има толкова краен дисонанс. Определено нещо не можем да изравним възприятието на пропорциите.

# 378
Що бе, аз си имам партньор, ама не от сайтовете. От Фейсбук е. 😂

# 379
Има разлика във възприятията, съвсем определено, ама то няма как и да е другояче - два различни пола сме. Аз почвам да се замислям след 2 седмици участие да ги зарежа и да си организирам живота независимо. Не съм от търпеливите, а и да си сама всъщност не е чак толкова лошо. Grinning

# 380
Нито мъжете ще разберат някога жените,нито пък жените ще схванат логиката на мъжете.Затова и е интересно и сложно,но пък лесното е скучно...

Да,повечето сме сами и може би ще си останем сами,поради ред причини.
Аз специално съм вдигнала високо летвата,но на 45 няма как да е другояче.Имам си изисквания,които малко мъже могат да покрият,имам си пороци и навици,които не всеки би приел(това се отнася за мъжете в държавата където живея).
Ще подкрепя и с примери.Не съм съгласна мъж на 40-50 да не може да смени една крушка сам,или когато трябва да се направи нещо по колата,да ме праща на сервиз.Тези неща мога и сама да си ги свърша,тогава ТОЙ за какъв ... ми е? Или да ми поставя ултиматум,че ако не откажа цигарите,да не се надявам на нищо...ами,не се е родил още този,който ще ми поставя условия.Ми направи така,че аз да изявя желание да ги откажа бе скъпи,не да ми подскачаш насреща.
Та така,има още много причини,жените тук да са сами...

# 381
Е, те това е! "Момчето" с честните сини очи ме блокира на секундата, когато му поставих нещата ребром по неговия мъжки начин.Joy Ама той не е наясно, че 2 сини очерта не ми правят ангела слаб, защото ние от нашата фамилия сме много устойчиви на влюбване и не гледаме твърде повърхностно на нещата. Та така! Прави са господата да налитат на млади и наивни! Около дами на възраст има не тухлени стени, ами направо противоядрени бункери.Joy

# 382
Равена, стана ми много интересно какво толкова му писа, та така да те блокира Grin

# 383
Ванеса, ето тава е. За това казах, че не бих се регистрирала в такива сайтове. Летвата е високо, имаш си начин на живот, вече с утвърден характер. Абсурд да си губя времето с някакви незнайни мъже.
Аз например съм същата. Ценя се. Не мога да приема, че някой може да ми каже да откажа цигарите или каквото и да било. И примера с гората дето го дадох, той ако ще се плаши от най-малкото и ще е в депресия от всичко за какво ми е? Аз искам силен мъж. Въпросът е, че все с нещо трябва да се направи компромис.
Важното е да знаеш какво предлагаш, за да искаш от среща. Повечето жени искат да се тупнат на уредено жилище, кола, но не всяка я огрява. Мъжете пък искат красота, ама те най-красивите само на това разчитат и не се развиват в други области. Получава се едно...взаимно лъгане.

# 384
Равена, стана ми много интересно какво толкова му писа, та така да те блокира Grin
Истината и само истината. Че съм влюбена в едносричните му отговори по повод на моите комплименти, ама да не им се връзва много-много, защото съм призьорка: миналогодишно първо място от фестивала за клоуни. Че не съм в неговата таргет група, защото съм доста по-възрастна от него, не плащам за секс и не търся връзка за 1нощ. Тогава, защо по дяволите ме сваля? Честно и почтено, не ли?
Аз съм цапната в устата. Който реши да свързва съдбата си с мен трябва да е готов на тези мои особености, инак какъв мъж е, ако не носи на бой?! Joy

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 19:16 от Ravenna

# 385
Има го и това.. В началото, когато се регистрираш в такъв сайт ентусиазма е един. После се натрупва умората.Ако в началото си откровен, попадайки на човек..с времето почваш да си по-предпазлив.

# 386
Дам с времето... Аз се уморих за 2 седмици. Отговорила съм на петима и нито един от тях не ставаше. Имам незнам си колко лайка и незнам си колко неотговорени съобщения. В резюме: 2 основни групи. Или стари и зле изглеждащи. Очевидно си търсят болногледачка. Ама защо пък да бъда точно аз? Да си вземат филипинка!
Или поне 10 години по-млади от мен "бизнесмени", които си търсят влюбено в тях мамче, което да ги хрантути.
Мъжете, които аз харесвам не смеят да ме доближат, защото изглеждам добре за възрастта си и вероятно смятат, че съм застаряваща златотърсачка или пък самите те са нарциси, или пък са вечните татковци и си търсят млада да им ражда деца. Как да обясня, че не съм използвачка на по-чист език? Аз съм написала, че съм материално осигурена и не търся спонсор. Който на каквото да иска да си вярва! Както казах: с компания или без компания животът продължава!

# 387
Равена, вече много искам да те видя Innocent. И аз съм малко цапната в устата и нямам особено голям праг на търпимост. Ето сега пописах два дни в новото приложение на фейсбук и ми омръзна вече. Куцо и сакато се е регистрирало.

# 388
  • София
"В резюме: 2 основни групи. Или стари и зле изглеждащи. Очевидно си търсят болногледачка. Или поне 10 години по-млади от мен "бизнесмени", които си търсят влюбено в тях мамче, което да ги хрантути."
"Мъжете, които аз харесвам не смеят да ме доближат, защото изглеждам добре за възрастта си и вероятно смятат, че съм застаряваща златотърсачка или пък самите те са нарциси, или пък са вечните татковци и си търсят млада да им ражда деца. "
Към  основните групи може да се прибавят и проституиращи мъже (жиголо), които вероятно смятат дамите на 50-60 год. готови да плащат за услугите им... хм... (то пък едни услугиии...). А мъжете, които харесват въпросните дами,  т. е. онези в тяхната възрастова група, те пък си търсят 10-15 и дори над 20 години по-млади мацки. Все си мисля, че жените около 50-те са самотни, защото са успели
 повече от самотните си връстници в панталони.  Не им стиска да "свалят" такава жена, която не търси спонсор и е материално добре. Защо ли..?!  Още се чудя кога помъдрява силния пол... според една приятелка - 40 дни след погребението им.

# 389
Добре, де. Това ви се чудя. Интелигентни жени, не сте закъсали за нищо, а ще тръгнете да се обяснявате на тоя и оня по сайтовете, да отсявате безброй кандидати и да се чудите психо ли са или каквито там.
Няма ли вече мъже дето свалят жени на живо?

Общи условия

Активация на акаунт