Сайтове за запознанства

• 134 792
  • 622
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:
Това със снимките в профила, показващи хобитата, е малко като нож с две остриета. Това значи да се изтипосам в или до скъпа спортна кола и оттам като се започнат едни крайни заключения от страна на жените... Smiley Или ще ме помислят за някакъв натегач, или ще ми се лепнат златотърсачки.
 Също и женските снимки по разни планински походи не са чак показател, защото съм си писал с жена с такава снимка и се оказа как само веднъж е била на 7-те Рилски езера и това е. Не е планинарка.
Ти можеш да постваш снимки как работиш като дизайнер. Да акцентираш, че си имаш професия и си трудолюбив.
Аз работя като...
Скрит текст:
... формотворец и разработчик. Не съм "designer". Sweat Smile

Жребче, пак казвам, тук не говорим за еднократно ходене на планина илипък снимка със скъпа кола от изложение или случайно видяна на улицата. Ако постнеш с последната, само златотърсачки ще ти налитат. Ако това и е целта и искаш тунингована златотърсачка, това е снимката за теб. Също и по мускули. Вярвай ми, жените много го гледат това. А тези, професионалните златотърсачки,  ще те познатя и по шева на дънките ти (това го бях чела някъде).
А ако аз съм я измислил и построил? Пак ще налитат неподходящи или ще си мислят, че нарочно съм се снимал до нечия чужда кола да се правя на някакъв, макар да съм показал основното си хоби и занимание.
 За мускулите вече бях писал по-напред в темата, че повечето момичета и млади жени адски много държат на това. Естествено, сериозно напълнелите момичета и жени сами се усещат, че не може да изискват Аполоновци, предвид какво предлагат насреща, иначе съм сигурен, че и на тях им се иска някой по-така батко.

Но няма да забравя преди години, когато бяхме в едно заведение и дойде един мой приятел за малко, симпатичен младеж, с добра професия и прилични доходи, много интелигентен. Обаче бързаше и си тръгна рано, и един от компанията се пошегува къде си бил паркирал новото БМВ или подобно нещо (той няма ново БМВ). И една девойка от компанията, беше колежка на сестра ми, като го чу това и започна да пита къде е сега младежът Х и ще се връща ли, а преди това никакво внимание не му обърна. Ако общуваш с такива представителки на нежния пол, не ти завиждам. И се радвам, че лично аз почти не познавам такива.
Голяма част от младите жени в страниците за запознанства търсят именно някой вече добре развил се материално и като доходи, за да ги изтегли нагоре и да уреди живота им наготово. Затова и мъжете там трябва да са развили преди всичко усет как да избягват срещи с подобни жени-времегубки.
Жребче, писах думата "формотворец професия" и познай какво излезе в чичко Гугъл.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1160132.msg39786458
Погледни какво си написал ти.
Сега ли лъжеш?
Твоят езиков снобизъм ще ти изиграе лоша шега някой ден.
Някоя мацка за сваляне от теб ще  изпише тази дума,  с която се представяш, ще попадне директно на твоите писания. И ще се наслади напълно на твоята "прекрасна" личност във форума.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 12:58 от Дракарис

# 451
  • Пловдив
Аз съм винаги себе си, така че всичко е 6.

# 452
Аз съм винаги себе си, така че всичко е 6.
Твоето е отличен пример за лоша визитна картичка. Колко да си себе си, ако рискуваш да си отблъснат и отхвърлен заради твоите писания тук във форума.

# 453
За мен,най-добре е да се постват снимки,които показват човек в реална светлина,такъв,какъвто е обикновено в живота и както иска да го възприемат другите.Щом като мускулите и скъпите коли са толкова важни за даден мъж,няма лошо,явно това е "най-интересното" с което може да се похвали.Но после да не мрънка,че му се лепят безмозъчни златотърсачки.
На подобни снимки изобщо не обръщам внимание,също и на планинарски или на участници в спортни събития,просто тези неща не ме вълнуват и такива мъже трудно ще ме впечатлят.
Себеподобни със сходни интереси е най-добрата комбинация.Имах връзки с противоположности,които уж се привличали...няма такъв филм,всичко е временно

# 454
  • Пловдив
Точно заради това никога не съм се изтипосвал с подобни снимки.

# 455
Дракарис, съмнявам се всички тези мъже с такива снимки на скъпи коли да са ги проектирали те. Особено като видя някой господи, позиращ пред такава кола с вдигнати палци, нещо ми се преобръща в стомаха. Сигурна съм, че ако е такъв случая, презентацията може да е доста по-различна - сервиз, хале, т.н., но едва ли от изложбена зала или улицата. И преди написах, че е важно как се представя нещо, всичко е маркетинг в тези сайтове, колкото и грозно да звучи.
И понеже казваш, че повечето жени търсели точно мъже с добри финанси, представи си как им действат такива снимки. Или нещо подобно в описанието - обичам скъпи и бързи коли, а у. И такива често виждам, съчетани със снимки по мускули. Затова, представянето на един човек и какво пише/какви снимки показва, определя до известна степен и какво ще намери в тези сайтове.

Ванеса, аз дадох пример за мен, че мен това ме интересува - планини и т.н. При теб може да е концерти, театри, и т.н. Съответно по-скоро би пуснала снимка от концерт, така по-скоро ще попаднеш на фенове на концерти. И напълно подкрепям, че общите интереси имат значение. Това с противоположностите съм го играла и точно различните интереси и къде се проявяват те, ни раздели. Да, в началото е интересно, вълнуващо. Научаваш и виждаш съвсем нови за теб неща. Но после точно те са препъникамък.

# 456
Дракарис, съмнявам се всички тези мъже с такива снимки на скъпи коли да са ги проектирали те. Особено като видя някой господи, позиращ пред такава кола с вдигнати палци, нещо ми се преобръща в стомаха. Сигурна съм, че ако е такъв случая, презентацията може да е доста по-различна - сервиз, хале, т.н., но едва ли от изложбена зала или улицата. И преди написах, че е важно как се представя нещо, всичко е маркетинг в тези сайтове, колкото и грозно да звучи.
И понеже казваш, че повечето жени търсели точно мъже с добри финанси, представи си как им действат такива снимки. Или нещо подобно в описанието - обичам скъпи и бързи коли, а у. И такива често виждам, съчетани със снимки по мускули. Затова, представянето на един човек и какво пише/какви снимки показва, определя до известна степен и какво ще намери в тези сайтове.

Ванеса, аз дадох пример за мен, че мен това ме интересува - планини и т.н. При теб може да е концерти, театри, и т.н. Съответно по-скоро би пуснала снимка от концерт, така по-скоро ще попаднеш на фенове на концерти. И напълно подкрепям, че общите интереси имат значение. Това с противоположностите съм го играла и точно различните интереси и къде се проявяват те, ни раздели. Да, в началото е интересно, вълнуващо. Научаваш и виждаш съвсем нови за теб неща. Но после точно те са препъникамък.
Не може ли двойката да имат и общи интереси и собствени различни интереси отделно? И агнето цяло, и вълкът сит.

# 457
Дракарис, обикновено е така. Но тук стана въпрос за противоположности, тоест липса на общи интереси. За мен винаги е било идеален вариант някъде 60-70% общи интереси, другото различни, така да не сме залепени  един за друг и всеки да си има негово собствено място/занимание, което споделя с приятели, семейство, познати, т.н. А в същото време да споделяме повечето неща заедно.

# 458
Включвам се само защото ме изуми 40-годишният господин, целящ се в групата 20-30-годишни жени. Е, аз съм в тази група, на 26 години съм, и на този етап мъже над 35-36 години ми се виждат стари. Даже и тези около 35 не ме блазнят особено, харесват ми предимно мъже между 25 и 33 години примерно. Не мога да си представя да съм с мъж, който е почти на възрастта на баща ми, мисълта ме отвращава. В Тиндър и подобни слагам възрастова граница под 35, тъй че няма шанс да комуникирам с чичак, бройкащ млади мадами. Е, да, в живота всичко се случва, сляпата неделя не пита и прочие бла-бла, никога не е изключено и да се влюбя в дъртак, но това би могло да се случи само при ежедневно общуване, при реално запознанство. В сайтовете, където задаваш критерии и избираш едва ли не по каталог, няма шанс да имаме пресечни точки с подобни господа.
Ходила съм на бързи срещи, където мъжете обичайно са по-възрастни от жените. Голяма част от мъжете са били на по 35-36 години, имало е и симпатични сред тях, с добри професии. Ами честно, мислех си как биха били идеални за майка ми примерно или за мен след 10 години, но представата за интимност с тях ме отблъскваше. Колкото и да се мислят мъжете за младолоки и че времето е на тяхна страна, годините си казват думата, няма как да се излъже природата. Да, има хубави мъже и на по 40, и на 50, че и нагоре, но в общия случай те са били хубави и като млади и определено бих предпочела тяхната по-млада версия.
Та на 40-годишните мераклии бих казала да се целят в наборките си или хайде, в групата 30-40, особено ако искат брак и деца, а не да точат лиги по неродените си дъщери. Та вие е можело да сменяте памперсите на сегашните 20-годишни! От различни поколения сте, вълнуват ви различни неща. Смешно е, да не кажа жалко. Вярно е, че някои жени имат фетиш към набори на бащите им, вярно е и че някои искат да опитат как е в секса с, да кажем, по-опитен мъж. Но освен ако не е чичко-паричко, шансът млада мацка да поиска трайно обвързване с някой дърт козел е нищожен, повечето искаме човек около нашата възраст.
Спомням си как като бях на 21 един 29-годишен поиска да се запознае с мен на улицата, и тогава възрастовата ни разлика ми се стори чудовищна, това са си 8 години. От сегашна гледна точка намирам 29-годишните за идеални. Сигурно като стана на 35, живот и здраве, ще си падам по 40-годишни "батковци". Всяко нещо с времето си, всяка възраст с чара си.

# 459
Ами аз се опитах да му го кажа, ама той не слуша.
Плещи някакви си там за дъщеря ми, че била по-подходяща, ама той не я искал, щото щял да се сдобие със зла тъща. Joy
Даа, по-подходяща е: абсолютна душегубка! Не само, че е моята млада версия, т.е. изключително красива, на път да  вземе PhD от канадски университет, ами отгоре на това си съзнава качествата и е....без сърце.
А това, когато ти го казва една майка с болка, трябва да бягаш със скоростта на светлината.
Скромно българско момиче на около 35+++ за него би било идеалното разрешение.
Ама, че не била красавица. Е, не може хем красива, хем умна, хем с богати родители на тази възраст!
Трябва да свали драстично летвата, ако не иска да остане сам.

# 460
Monet,разбирам какво имаш предвид,но нещата не винаги са толкова лесни както изглеждат.Аз например, в момента съм в БГ,обикалям страната и наблюдавам хората,живота и т.н.трабва да ти кажа,че няма нищо общо с това с което обикновено се сблъсквам.Ние българите,живеем на пълни обороти,дали ще е работа,дали заведения,дали работа на село ако щеш...всичко е на сто процента.Българските мъже са едни от най-чаровните и поддържани мъже които съм срещала,освен това израстват умствено много по-рано,по-самостоятелни.Това че са тарикати на дребно е ясно,но може да се коригира.Средата също оказва влияние,манталитета и начин на живот...Все си мисля,че ако бях останала в БГ,щях отдавна да съм обвързана,знам ли.В чужбина с тези мамини синчета,"топ гъзарчета" дето на 35-40 не могат да вържат два лафа на кръст,а с претенции на Принц Чарлс...еми, не са от мойта раса.

Не знам какви мъже си срещнала в Германия, но аз описаните от теб за 10 + години не са ми влизали в близкото обкражение. Напротив, масово немците много рано се научават да бъдат самостоятелни, и мъже и жени. На БГ мъжете  основното им занимание е да ходят по дискотеките, докато живееят още с родителите си. Масово се котира патриархалният модел, само дето и жената работи по цял ден, при все че е слугиня вкъщи. Проблемът с обвързването в ДЕ е по-ското пасивността на мъжете в началото на връзката, което в БГ не е така. Както и да е де, аз не обичам да обощавам нациите, защото винаги си зависи от човека и от дадената връзка. И българи, и немци могат да бъдат добри или лоши парньори.

Тангра- твойте критерии няма да ти помогнат ако търсиш любов и партньорство. Вместо това пресяване на парньорките се загледай в тях като личности.

ПiПiруда - на твоите години и аз си мислех, че с по-възрастен мъж не бих се хванала, но любовта не пита. А и на 20 с 30 годишен е съвсем различно, отколкото на 30 с 40 додишен. В първия случай са две тотално различни житейски периоди. След като се почне с работата, интересите се оеднаквяват и разликата не се чувства. Но все пак за брак не е много благоприятна разлика от 10-15 + години, като се остарее разликата се чувства осезателно.

# 461
Ами аз се опитах да му го кажа, ама той не слуша.
Плещи някакви си там за дъщеря ми, че била по-подходяща, ама той не я искал, щото щял да се сдобие със зла тъща. Joy
Даа, по-подходяща е: абсолютна душегубка! Не само, че е моята млада версия, т.е. изключително красива, на път да  вземе PhD от канадски университет, ами отгоре на това си съзнава качествата и е....без сърце.
А това, когато ти го казва една майка с болка, трябва да бягаш със скоростта на светлината.
Скромно българско момиче на около 35+++ за него би било идеалното разрешение.
Ама, че не била красавица. Е, не може хем красива, хем умна, хем с богати родители на тази възраст!
Трябва да свали драстично летвата, ако не иска да остане сам.
Ravenna, Танграта откога ги плещи за 20-30 годишните?
Как дъщеря ти е душегубка и няма сърце?

# 462

Oткакто го познавам виртуално, т.е. от канадския му период.
Не зачита майка си, не е ли достатъчно? Дори самата аз не знам, как съм я създала такава.
Очевидно е и моя грешка.

# 463

Oткакто го познавам виртуално, т.е. от канадския му период.
Не зачита майка си, не е ли достатъчно? Дори самата аз не знам, как съм я създала такава.
Очевидно е и моя грешка.
Кофти ми стана за теб (въпреки че не те познавам), аз помислих, че е такава само към мъжете.
А за Танграта аз прогнозирам, че ще му е много трудно с българските девойки, по-меркантилни са от канадските.
Извинявай, но е сухар и пълна скука. Единственото привлекателно за девойките е имотността му.😆

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 19:18 от Дракарис

# 464
  • София
25-30 годишните образовани и кариерно ориентирани момичета с добри гени и социален статус, просто не са свободни.

Същото е и с младите мъже.

Общи условия

Активация на акаунт