Да кажеш или да не кажеш...

• 9 936
  • 66
  •   1
Отговори
# 45
Една жена винаги знае, когато ѝ изневеряват, дори да е много надълбоко и се опитва да го зарови или изтрие от съзнанието си. Знае, усеща го и затова няма смисъл някой да ѝ го казва. Ако наистина е супер близка приятелка, с която си знаете и долните гащи, може да споделите опасенията си, но вярвам че ако сте толкова близки, тя вече ще ви е споделила своите.

# 46
Не, не бих и няма зависи. Както и не бих била параван на някой да изневерява.

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 12:05 от Avia-na

# 47
Не, не бих и няма зависи. Както и бих била параван на някой да изневерява.
А защо би направила параван на някой да изневерява?

# 48
Грешка - не  бих била параван!

Не, не бих и няма зависи. Както и бих била параван на някой да изневерява.
А защо би направила параван на някой да изневерява?

# 49
Не бих казала, това не е моя работа, нито ме интересуват другите любовни връзки и изневери. За изневерите си има все някаква причина.

# 50
  • На топло в неговото сърце.
Не, не бих🤔

# 51
  • София

Зависи - дали ми е близък (очевидно маменият партньор) и дали за него/нея е важно според това, което аз знам за него / нея (ако ми е близък / близка, предполага се да го / я познавам). Ако отговорът на двата въпроса е да - тогава да, бих казала.

# 52
Не, никога. И на мен не искам да казват. Говорим за трети човек, от него не искам да разбирам. Ако половинката иска нещо да сподели, моля.

# 53
Да допълня, щото имам приятелка, която е изневерявала, винаги е била наясно, че не одобрявам това, което прави, няма да кажа на никого, но и няма да я прикривам, да не ме използва за алиби, един вид.

# 54
Не, не е моя работа.Ако единият от двамата е дълбоко разочарован, защо да *е потърси щастието.Преди време тук пишеше еднасъфору/ка САУЛЕ или нещо такова.Малко повърхностна, но същевременно написа интересен роман на тема изневяра „Хванаха ме да крада„, основ*о форумът е в център& на разсъждения та

# 55
  • От където си искам
Не! Не е моя работа да се меся в нечии живот.
Проблемите се решават с говорене,не като сульо и пульо изтърсят голямата истина за отношенията им.

# 56
Бихте ли казали на някого, ако знаете със сигурност, че партньорът им им изневерява?
И защо?

Ако ми е най-добрата приятелка не само ще и кажа, ами и шамари ще и вкарвам, тя ако ще да ми се сърди (вече с нея сме минавали през подобни ситуации и от двете страни). Ако е за по-чужди хора, поне до сега не съм имала смелост да кажа :/

# 57
.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 21:21 от Анонимен

# 58
Егати бременна и изневерява, тая е от добрите играчи...

# 59
  • София
Е  то може да е бременна от любовника. Има ги всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт