Всичко за всички марки гел лакове-23

• 46 860
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Обичах,браво за курса! Ти си си почти готова,само ще допълниш знанията. Успех ти желая! 🌺
А имате ли представа за други малки градове дали се провеждат курсове? В салоните ли да питам или къде? От известно време и аз обмислям,защото тук няма,но няма как да ходя до Сф за курса.

# 526
Записах се! От другия месец започвам Simple Smile искат ми бележка,че съм здрава. Това като медицинско за работа ли е или друг тип бележка? Не за работа,само да пише,че си здрава.

# 527
На интеркозметика курса е 1200, но ако решиш да  изкараш 4те  модула , имаш 20%отстъпка или казано 960лв

А може ли да се платят 4 модула наведнъж, но да се карат бавно и плавно, а не едновременно? Примерно да се изкара маникюр този месец, гел след 2 месеца и акрил след още два или се карат наведнъж ако се платят наведнъж?
Може да има пауза между модулите,но в рамките на 2-3 месеца трябва са се изкарат,доколкото си спомням така ми каза преподоваталката,когато аз Къпах в Интеркозметика.

# 528
На интеркозметика курса е 1200, но ако решиш да  изкараш 4те  модула , имаш 20%отстъпка или казано 960лв

А може ли да се платят 4 модула наведнъж, но да се карат бавно и плавно, а не едновременно? Примерно да се изкара маникюр този месец, гел след 2 месеца и акрил след още два или се карат наведнъж ако се платят наведнъж?
Може да има пауза между модулите,но в рамките на 2-3 месеца трябва са се изкарат,доколкото си спомням така ми каза преподоваталката,когато аз Къпах в Интеркозметика.
[/quote Исках да напиша карах,а не Къпах Simple Smile

# 529
Обичах,браво за курса! Ти си си почти готова,само ще допълниш знанията. Успех ти желая! 🌺
А имате ли представа за други малки градове дали се провеждат курсове? В салоните ли да питам или къде? От известно време и аз обмислям,защото тук няма,но няма как да ходя до Сф за курса.
а вие от къде сте? Аз не съм карала моя курс в София. За апаратен маникюр мисля, че Cuccio имат но трябва да се види пак.

# 530
Здравейте Simple Smile Нова съм както във форума, така и в гел-лак правенето Grinning Искам да попитам, някой ползвал ли е базата и топа на китайската марка Gelpolish? А на Rosalind?
https://www.aliexpress.com/item/Verntion-15ML-Top-and-Base-Coat- … .0.50332e0exC0aIg

https://www.aliexpress.com/item/ROSALIND-Gel-Polish-Nail-Gel-Var … .0.50332e0exC0aIg

Прикачвам и една снимчица на уменията ми. Като човек без хал хабер понятие от гел до преди 2-3месеца мисля че е що годе добре.

# 531
  • Бургас

[/quote Исках да напиша карах,а не Къпах Simple Smile
Аз го карах цяло лято, защото бях на работа и така, преди работа, след работа, но лично аз съм доволна от преподавателката в Бургас

# 532
Здравейте. Извинявам се за нахлуването, също и ако темата е обсъждана. Когато слагам топ лак четката ми се оцветява в цвета на лака, който съм използвала. Пробвам с трите лампо, които имам, пека по 3 мин на LED и по 4-5 на UV. Пробвам с тампон със спирт и целият се оцветява. Пробата е с гел лак на Клариса. С другите също става така. Някой да помогне? Благодаря.

# 533
  • Враца
Обичах, браво за курса. Ти къде ще го караш? Аз го карах в София, преподава ми Валентина Владимирова, много приятна. И Людмила (Люси и казваха там) беше там, но се занимаваше с административни неща, или поне така изглеждаше отстрани. Бележката може и да е медицинско за работа, може да е принтирано на компютър, може и да е такава медицинска като някогашните за училище които ползвахме като извинителни. Важното е да пише, че си клинично здрава. Предупредиха ли да си без лак? Ако не са - свали го, че от втория ден почвате да тренирате една на друга девойките от групата ви. Аз също изкарах само маникюр. Напролет ще помисля и за изграждане с гел. Педикюр не ми се прави, че ме боли кръста и гърба, пък акрилът сякаш няма "пазар" особено в малките градове. Сега ми се случва да правя укрепване с гел, или да изградя някой друг нокът ако е счупен, но ми е трудно и съм бавнааа...
Флора, прилича ми на недопичане. Имаш ли комбинирана ув/лед лампа? Като триеш с тампона целия цвят ли изтриваш, или само пуска цвят, но си остава и опечен гел на нокътя? Аз имам само един такъв цвят, едно бордо, но пък се изпича, нищо, че пуска след това ако го изтрия (затова не го трия, само накрая си почиствам четката на топа).

Невенкаа, добре е работата, но още не съм в салон, децата боледуват постоянно тая зима и нямам време заради това да започна да си организирам нещата. Чакам си и сертификата, за да мога да поискам оферти от разни марки, да видя с коя марка (главно) ще работя. Ндед имат ли представител в БГ? Съблазняват ме, че са хипоалергични, но пък не знам как са като трайност и може ли чисто документално да се работи с тях в БГ. Иначе ми се въртят и Сикретли, Гелиш..

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 02:16 от ferriy

# 534
Ferriy, не, не се изтрива целият гел, цветът си остава, но по-блед. Нямам комбинирана лампа. Проблемът е, че някак не ми се изпичат и геловете, купих нова UV лампа, може и да си внушавам. Но за гел лака определено, пуска доста цвят. Протеснявам се и дали топ лакът се изпича добре. Там вече няма как да разбера.

# 535
  • Paris, France
Flora, такова пускане на цвят вече отдавна не ми се получава. Преди мислех, че е нормално. Не е. Има единични, калпави цветове, стари лакове, но ако се получава така с всекигел лак техниката е лоша или лампата е слаба.  За да се изпича в дълбочина гел-лака трябва да се слагат тънки слоеве. Много тънки. Да няма почти нищо по четката и да не покрива от първи или даже втори слой. Махаш всичко, което можеш от дръжката на четката и самата четка. Лакираш поне 4-5 пръста с нищото, което е останало. Печеш двойно. Ако и това не помага гне купуваш нова лампа, по-мощен. При мене, докато печах в 36W UV и в 48W CCFL LED тъмните цветове цапаха четката на топа. Печах 2 Мин в УВто и 30сек в CCFL LEDa. Светнаха ме да пека по 4 Мин в УВ лампата и по 2 в другата и да лакирам тънко. Почнах да правя по 4 слоя вместо два и това реши проблема.

Каква ти е лампата и по колко време печеш?

Ферий, пиши на НДЕД и питай! Имат страница на бг и би трябвало да може. Някой беше пускал линкове към техни продукти в Бг сайт, но не знам дали имат представител.

https://www.nded.bg/bg-call-center/

Гледам, че нямат обслужване по телефона на български, но имат на доста други езици. Успех. Ако нещо не се справяш, драсни ми и ще ти напиша каквото трябва на английски или френски.

# 536
Обичах, браво за курса. Ти къде ще го караш? Аз го карах в София, преподава ми Валентина Владимирова, много приятна. И Людмила (Люси и казваха там) беше там, но се занимаваше с административни неща, или поне така изглеждаше отстрани. Бележката може и да е медицинско за работа, може да е принтирано на компютър, може и да е такава медицинска като някогашните за училище които ползвахме като извинителни. Важното е да пише, че си клинично здрава. Предупредиха ли да си без лак? Ако не са - свали го, че от втория ден почвате да тренирате една на друга девойките от групата ви. Аз също изкарах само маникюр. Напролет ще помисля и за изграждане с гел. Педикюр не ми се прави, че ме боли кръста и гърба, пък акрилът сякаш няма "пазар" особено в малките градове. Сега ми се случва да правя укрепване с гел, или да изградя някой друг нокът ако е счупен, но ми е трудно и съм бавнааа...
Във Велико Търново ще го карам, благодаря за разяснението за бележката.
Предупредиха ме да съм без лак и да си нося клиещи и избутвач. За изграждането с гел и аз се замислям, защото все още има хора, които си удължават ноктите, но масовката кара само с гел лак според мен. Акрил почти не съм срещала, а за педикюр - все още съм твърде гнуслива за да се престраша,но и това ще стане. Мисля,че медицински педикюр ще се търси много и ако изкарам курс ще ми е от полза.

# 537
  • Бургас
Във Велико Търново ще го карам, благодаря за разяснението за бележката.
Предупредиха ме да съм без лак и да си нося клиещи и избутвач. За изграждането с гел и аз се замислям, защото все още има хора, които си удължават ноктите, но масовката кара само с гел лак според мен. Акрил почти не съм срещала, а за педикюр - все още съм твърде гнуслива за да се престраша,но и това ще стане. Мисля,че медицински педикюр ще се търси много и ако изкарам курс ще ми е от полза.
Няма от какво да се гнусиш за педикюра, той е даже по добре от маникюра, защото първо накисваш краката, докато ръцете направо ги почваш, а какво са пипали те преди това.....

# 538
Ндед имат ли представител в БГ? Съблазняват ме, че са хипоалергични, но пък не знам как са като трайност

ferriy,

мога да споделя, че най-стария гел (3в1), който имам от тях е на около година, и все още е ок. Всъщност гел от тях не ми се е развалил. За гел лаковете им нямам мнение за трайността, че си бях избрала едни пастелни, а те се оказаха непокривни и ги подарих.

# 539
Доставката им е доста скъпа, как  ги поръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт