Форумски липси - 7

• 41 877
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
А коя е Лиска?

# 616
  • Пловдив
Къде прибраха Pure? Вече 2 часа нама нито едно включване. Нетипично за нея. Или я посъветваха да се кротне малко в тази тема. През телефона не мога да виждам активност. Ни ми се минава към пълната версия на форума.

# 617
Къде прибраха Pure? Вече 2 часа нама нито едно включване. Нетипично за нея. Или я посъветваха да се кротне малко в тази тема. През телефона не мога да виждам активност. Ни ми се минава към пълната версия на форума.

Никой нищо не ме е "съветвал" нито вчера, нито днес. Ако толкова те интересува къде бях "вече 2 часа" - ходих да пазарувам.

# 618
  • Пловдив
YESSS! Бърза реакция.

# 619
Имам чувството , че половината тук споменавате някакво име  без да сте проверили дали въпросния потребител не е писал наскоро и без да сте се опитали да се свържете с него (нормално е след като ви липсва), само и само за да имате пост в темата.
Аз да питам за Мента13. Ако някой знае защо не пише и как се разбира дали е заради бан?

# 620
Другите потребители не могат да разберат дали си с бан. Подобно нещо виждаш само ти.

А, относно Андариел явно никой няма представа защо е с бан и дали е окончателен. Което ми се вижда странно.

# 621
Благодаря за отговора. Бана и не е вечен на Андариел.

# 622
Питам се, сериозно ли, някой на някой липсва!? Брей!
Вий друг живот извън Форумо немате ли!?

# 623
Благодаря за отговора. Бана и не е вечен на Андариел.
Напротив. Лично я попитах.

# 624
Е, значи знаеш защо е банната. Кажи, де?

# 625
Не знаех, че е вечен. Заради спор с Биляна относно образование и дипломи и последвал проблем с началството.

# 626
  • София
Питам те сериозно - специално влизаш в темата за липсите, за да задаваш тъпи въпроси? Днес май пак имаше подобно включване...

# 627
Оф, Злодеида! Вярно, бе. Даже се обсъждаше в миналата тема.
Заблеяна работа.

# 628
Е, значи знаеш защо е банната. Кажи, де?
Скандал в темата за Алпиниста с Бояна и последвал такъв с Татти.

# 629
Питам те сериозно - специално влизаш в темата за липсите, за да задаваш тъпи въпроси? Днес май пак имаше подобно включване...
То, и твоите включвания не блестят с острота!
Тонке, не се напъвай да остроумничиш!

Общи условия

Активация на акаунт