На половинка юбилей ДЕКЕМВРИЙЧЕ като слънце грей!

• 19 969
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!

Смайли, голям шок сте преживяли и вие с Румен.

# 181
Eй, Ангелче, много си ранобудно ти! Обаче се радвам, че е с добри новини за вас! Браво на шушито Дани, айде и мама да се стяга! Hug
Смайлиspoko, милата, какъв ужас! Трябва да ти кажа, че контузиите наистина стават, когато повечко хора са около детенцето. Щото всеки си мисли, че другият е в час, а като се обърнеш - те всички излезли в междучасие. fiuuuuuu Да се прескундиш там нещо, че яко си се стреснала. И Дарчето ще го провесите с главата надолу за няколко секунди - така под формата на игра. Уплахата е сериозно нещо. Naughty
Ванилийке, много фешън ти изглежда текстът! newsm53 Поздравления за упоритостта! Ние само можем да се радваме, че полагаш такива усилия, за да си с нас! Heart Eyes А пък за името бях говорила в предишна темичка. Моето лично е Людмила, а пък по баща съм ВАЛЕНТинова. Използвам този ник от годините, когато влизах редовно в нета и ми хареса, щото е UNIT - не може да се разбере какво животно съм - мъжко или женско. newsm04 Тогава обаче имаше и едно L отпред.
Да ви кажа ние сме също със страхотен обрив. Ръцете, вратлето, гушката, деколтето, а вече и краченцата. Мажем се упорито, обаче ефектът е твърде вял. Другата седмица сме при най-добрия дерматолог в града. Алергията явно е доста упорита... Sad
А, здрасти и на Данито! Издебнала си ме, докато пиша! Hug

# 182
  • Sofia
Като чуя за пъпки и зле ми става!Да се оправятевсички,че незнам...
Няма и аз да припомням на Смайли за инцидента.
За днес май ще сме в много намален състам,но все пак среща ще си има Crossing ArmsЗасега сме май аз и Раичка и Шоши,ако още не се е отказала
Който е свободен и иска предлагам 17,30ч. в Южния парк
само незнам от кой вход

# 183
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз няма да успея за срещата
Може да се класираме за следващата

# 184
Ангелче, аз знам че първоначално докато свикне детенцето се дава до обяд на ясла. Желая ви бързо адаптиране и дано на Дани му хареса да си играе с дечицата  Party, а и госпожите да са добрички  Hug.

Валент, защо чак другата седмица? А с какво я мажеш малката сладурана?

Ванилийка, при вас ще се завихри купооооооон, щом Дара и Смайли ще ви дойдат на гости. Я кажи какви са цените във вашия хотел и дай някой линк да позяпаме.
Относно ръчичката, доктора /ортопед/ каза много да внимаваме поне докато направи 6 годинки, също така каза че може да се измъкне / става въпрос за лакътната става/ и при падане, ако детето е с изпънати ръчички и се подпре на дланите си, а Марио винаги така се подпира.

# 185
Ех че сте ангажирани брейй значии Crossing Arms, но среща ще си има пък, право е казала Чоча. Ще пием по нещо , ще поиграят децата. Чоча, аз нямам претенции за входа, този от към Витошка ми е любим, щото там има Jimmy's Embarassed, но това е шега, където кажете. При всички случаи няма да можем да седнем в заведение, а по скоро ще си вземем нещо и по градинките и пейките. Много се радвам , че ще се видим, аз ще се обадя на мкп-то , то е на работа сигурно, но може и да успее.

Смайли, няма какво да кажа мила, направо ми настръхва косъма, но е хубаво, че оттук нататък ще сте 100-пъти и половина по-зорки.

Надявам се на всикчи опъпчени младежи и девойки да им минава вече, за ангини да не се чува и хубави дни на почивките , които сте предприели. А за висненето на ръката, аз имам същия проблем, 12 кила се виснат и искат да отидат точно в обратната посока или да спрат и да клекнат да почовъркат, не знаех само че от влаченето може да има такива последици, май и за това трябва да се внимава.

Я да ви питам аз сега, как мислите, лятно бебе с какво се изписва? newsm78. Аз като ще раждам в най-големите жеги може и по боди:). То зимата беше лесно - 3 ката дрехи и един от бабата задължително, да не замръзне детето /нали тя приготви дрехите за изписването , нищо че по телефона и обясних чорап по чорап какво да донесат, като си видях детето какво му обличаше сестрата щях да падна/. Но лятото? Чудно ми е просто, топло ли ще му е и на него както и на мен , или не чак толкова.

# 186
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Раичке според мен по тънко гащеризонче или боди с къс ръкав и панталонче и завито с тънка пеленка /чаршавче/, но пак всичко зависи от времето

# 187
Раичка, според мен с два ката дрехи, като горната дрешка да е с дълго ръкавче /нещо тъничко/, шапчица и чорапки.

# 188
Валент,хитруша,наистина малко трудно е да  се предположи какво може да означава твоя ник!Старая се да пиша като хората,ама като бързам става ужасно...Днес ще пиша добре,защото клавиатурата има и кирилица.
РАИЧКА,просто ти свалям шапка,като си помисля,че съвсем скоро ще се сдобиеш с още една рожба и нямаш право да луднеш...Е-ва-ла!По този повод моята любима(без ирония го казвам) свекърва спомена между другото,че идеалната разлика между децата е 3 години...демек,близките месеци може да почнем да мислим(и не само да мислим Mr. Green) за още едно...като се замислих изобщо не съм готова нито за бременност,нито за още едно детенце...Не че не ми се иска...

Смайли...ти ме уби с твоята случка!Преди месец ме наблегнаха подобни страхове,че нещо може да се случи на малкия и няма да издържа...белите стават за част от секундата,но,за съжаление,тази част от секундата не можеш да я върнеш...Ама то винаги така става,когато едно дете ке гледа от повече от един човек,защото всеки си мисли,че другият гледа фъстъка. Оправяйте се,няма проблем да дойдете ден по-късно.

Дани,цените са ни като за Слънчев Бряг,но за Смайли ще бъдат дооооста приемливи.Нали е наш човек.Особено Дарата.  Ама ако ти е интересно ето ти линк   www.familyholidays-bg.com

Пъ.Съ  Mr. Green  Вчера баща ми намаза Дани с автобронзант... #Crazy щях да го убия на място. #Cussing out

# 189
Чоча, раичка, ако Диана спи като вчера до 17.45 няма да дойдем. Докато стигнем до Южния ще стане 19ч. Пуснете моля все пак един телефон на ЛС, нищо не се знае.   bouquet
Смайли, ужаст! Улиците и отворените прозорци са ми най-най големият страх! Sad

# 190
  • 42.016399,23.101179
Привет и от нас момичета! От  2 дни не бях ви чела, но мммного неприятни изживявания е имало.
dani_l радвам се че  Марио вече е добре. Зимата и ние бяхме усукали така ръчичката, ддръпна се по силно на зад и белята стана. Доктора я оправи само с едно врътване и ме успокои че в тази възраст се случва много често.
Смайли и вие сте имали големи премеждия. В тази възраст очите на всички трябва да са ни и на гърба. Миналият месец с колата на сестрами ние имахме обратния инцидент. Добре че зет ми караше  с не повече от 20км. когато пред колата от никъде изкочи детенце малко по голямо от нашите фъстъци. Колата се закова буквално на сантиметри от детето, после всички ходехме като ударени с чук по главата. от тогава гледам да не изпускам Вики от ръката ми, ама белите стават точно за секунди.
Ванилийка супер ви е хотелчето. Пожелавам ви приятно прекарване със Смайли и малчуганите. 3 години наистина е идеална възраст за деца, трябва и ние да помислим, че аз няма и за кога да отлагам повече. Joy
Да ви се похваля че тази нощ за първи път от година и половина Вики е спала без изобщо да се буди, нито за мляко, нито за вода. Снощи заспа мммного късно и явно е било доста изморено детето от пътя, но ми се събуди чак в 6,30ч. изпи 200ммг. мляко и пак откърти до 9ч. Вече трябва да я изморявам повече. hahaha
А вчера сутринта водих за първи път Вики на плаж тази година. Много му хареса на детето и не искаше да излиза от водата. Повтаряше само "П(Л)УВА ПАК", "П(Л)УВА ОЩЕ" и пищеше от кеф. От утре ще проуча как са плажовете и в Благоевград и ще разпускаме тук, като не можем да стигнем до морето. Cry

# 191
Раичке, ти си знаеш, че то детенцето ще е съвсем крехкичко. Вариантът е наистина или втори кат дрешки, или някаква пеленичка за отгоре. Оф, стискам ти палци всичко да е наред! Praynig
Ванилийке, голем мерак, големо чудо. Laughing То от морето ще да е. На мен морския въздух изобще не ми влияе така - тъй ми се живее още... Rolling Eyes Пък на една почивка не мога да се реша. Търся сега някакви офертички за двама на балканче, а в началото на август ще се друснем трима на Албенка.  grinning039
Дани, с какво я мажа трудно се сещам newsm78, а пък лекарят е с ограничен достъп и преглежда само в сряда. Предишния път ми помогна за един памперсов обрив, само дето на никой не му хрумна, че може да е от едни витаминки, дето ги бяхме почнали наскоро. Абе лекари, к`во да ги правиш... Thinking
Марси, честито, мила! Най-най-добре те разбирам и най-най-много ти се радвам /без да обиждам другинките/.  Hug

# 192
  • 42.016399,23.101179
Благодаря Valent, да ти се връща възможно най- най скоро.  Laughing

# 193
Здравейте мамчета и сладки дечица Hug
Благодаря Ви за милите поздрави  bouquet
Аз днес ще ви почерпя,защото нямах нет до сутринта  party023 newsm64 Popcorn Wine Glass Drunk beer3 
От 4 дни нямам и е ужас не че много седя на компа де.Бях бясна защото имах кю а не ми се отваряха някой страници от нета първия ден после започнаха изобщо да не се отварят ,а кю продължавах да имам.Обадих се на техника от нета и той каза че проблема ми е в компа щом имам кю значи има нет и нищо не съм правила на компа и днес нета дойде.Хич не разбира тоя  #Cussing out май.
ние малко се загубихме но от това хубаво време почти не седим вкъщи малката щом стане сутрин и иска да излиза навън едвам я храня и бягаме на разходки и следобяд така и докато спи гледам да свърша нещо.
Обадиха ми се от яслата,че Миши е приета от септември дано да свикне бързо че ми се е вързала за дупето ooooh!
Ходихме и на море в Синеморец и то по едно и също време със Смайли разбрах като се върнахме много ме е яд можехме да се видим ,но така е не чета всичко че не ми остава време.Но нищо ще се постарая да се видим на другите срещи със всички  Hug
Много ми липсвате ще гледам вече да бъда редовна да си пишем.

Ето малко снимки от морето        http://www.snimka.bg/album.php?album_id=44320
Добре дошли и на новите майки и дечица
и честити празници на празнуващите

Ставам ,че поспаланата се събудиииииииии

# 194
Смайли, изправи ми се косата, като четох, какво е станало с Дарата. Добре, че се е разминало само с твойта уплаха!

Момичета, Вики е с температура от 2 дни, която е от 37.6 до 38.4. Водих я на трима лекари и всички вдигат рамене и не знаят какво й е. Няма хрема, не й е зачервено гърлото, няма разстройство, повръщане, яде си, пие вода, играе си, но има температура. Аз рева по цял ден от безсилие, направо не знам къде място да си намеря. Никой лекар не казва нищо. Ако до утре поддържа Т, ще й правим пълна кръвна картина, урина, рентген и т.н. Дано не е нещо сериозно....  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт