Смайли, голям шок сте преживяли и вие с Румен.

, милата, какъв ужас! Трябва да ти кажа, че контузиите наистина стават, когато повечко хора са около детенцето. Щото всеки си мисли, че другият е в час, а като се обърнеш - те всички излезли в междучасие.
Да се прескундиш там нещо, че яко си се стреснала. И Дарчето ще го провесите с главата надолу за няколко секунди - така под формата на игра. Уплахата е сериозно нещо. 
Поздравления за упоритостта! Ние само можем да се радваме, че полагаш такива усилия, за да си с нас!
А пък за името бях говорила в предишна темичка. Моето лично е Людмила, а пък по баща съм ВАЛЕНТинова. Използвам този ник от годините, когато влизах редовно в нета и ми хареса, щото е UNIT - не може да се разбере какво животно съм - мъжко или женско.
Тогава обаче имаше и едно L отпред.

Засега сме май аз и Раичка и Шоши,ако още не се е отказала
, а и госпожите да са добрички
.
, но среща ще си има пък, право е казала Чоча. Ще пием по нещо , ще поиграят децата. Чоча, аз нямам претенции за входа, този от към Витошка ми е любим, щото там има Jimmy's
. Аз като ще раждам в най-големите жеги може и по боди:). То зимата беше лесно - 3 ката дрехи и един от бабата задължително, да не замръзне детето /нали тя приготви дрехите за изписването , нищо че по телефона и обясних чорап по чорап какво да донесат, като си видях детето какво му обличаше сестрата щях да падна/. Но лятото? Чудно ми е просто, топло ли ще му е и на него както и на мен , или не чак толкова.
щях да го убия на място.

, а пък лекарят е с ограничен достъп и преглежда само в сряда. Предишния път ми помогна за един памперсов обрив, само дето на никой не му хрумна, че може да е от едни витаминки, дето ги бяхме почнали наскоро. Абе лекари, к`во да ги правиш... 

май.