На половинка юбилей ДЕКЕМВРИЙЧЕ като слънце грей!

• 19 960
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Смайли, изправи ми се косата, като четох, какво е станало с Дарата. Добре, че се е разминало само с твойта уплаха!

Момичета, Вики е с температура от 2 дни, която е от 37.6 до 38.4. Водих я на трима лекари и всички вдигат рамене и не знаят какво й е. Няма хрема, не й е зачервено гърлото, няма разстройство, повръщане, яде си, пие вода, играе си, но има температура. Аз рева по цял ден от безсилие, направо не знам къде място да си намеря. Никой лекар не казва нищо. Ако до утре поддържа Т, ще й правим пълна кръвна картина, урина, рентген и т.н. Дано не е нещо сериозно....  Praynig Praynig Praynig

Да не и избиват зъби?

# 196
Сигурно избиват, ама 2 дни да вдига такива температури от зъби?  newsm78 newsm78 newsm78 А и тримата педиатри, при които я водих, вкл. единия в Университетската болница, казаха, че едва ли е от зъби.

# 197
Около пождения си ден Габи дигаше температура една седмица. После имаше разтройство още толкова, а за цалото време почти не е яла.

# 198
Около пождения си ден Габи дигаше температура една седмица. После имаше разтройство още толкова, а за цалото време почти не е яла.

Какво се оказа? Нещо вирусно ли?
Вики яде, пие вода, играе си...

# 199
Здрасти банда
как мина срещата  Party Разказвайте, показвайте  Wink Grinning

Какви са тези случки с нашите Декемврийчета  Rolling Eyes
Смайли  Shocked ужас... и аз незнам какво повече да кажа... освен че от сега нататък много ще внимавате  Hug

Марси
браво за басейна  Laughing и Емката не ще да излиза от басейна като сме на плажа ooooh! Laughing

Албенка
много е пораснала малката буболечка  Hug Гледам много добре сте си изкарали на морето  Sunglasses Grinning

Райчка
не го мисли толкова, като му дойде времето бързо ще се ориентираш според бебо  Hug гледай да не го обличаш много в тези жеги, 2х ката дрехи ми се вижда малко множко  Rolling Eyes обаче съм слънчасала та може и затова  Wink Laughing над 4кг., най добре колкото си ти облечена толкова и то, и да го следиш дали му е жега или хладно... много зависи от Т. навън  Wink ще се оправиш

Ванилке
наистина готин хотела  Party ама ти какво работиш там - ако не е тайна  Wink всяко лято, по цяло лято... ехеее пей сърце  Wink Laughing

# 200
Ехо, ние си се видяхме с Чоча и малката Вики, само двете си бяхме. Децата си поиграха добре , аз съм доволна, на връщане дори Бобо се заигра в още два попътни пясъчника. Снимки няма:) нека ви:). Какво да ви кажа друго, много деца имаше в пясъчника, овъртяха се, опрашиха се доволно, Борис изсипа една кофа пясък на главата на едно момиченце, захапа друго, това е последният ни хит, много хапе децата. Но нашата Вики не пострада, ще си мисля, че е защото е наш човек  Heart Eyes

# 201
  • София
Раичка, сега ти видях лентичката, ами то не остана... дето се вика. Ти си на финалната права Grinning. Иначе за изписването през лятото и аз си мисля за два ката дрехи -  боди с къс ръкав или потник и тънък памучен гащиризон с дълъг ръкав /да не се праши бебо/, памучна шапчица тъничка също може, естествено ако не е 35 градуса. За повиване една тънка памучна пелена. Хайде стискаме палци  Grinning

Албенка, Честит Рожден Ден със закъснение! Всичко най-, най- ти пожелавам!  bouquet

Чоча, не се притеснявай за адашката. Вие поне сте високи, а моя топчо - 12 700 миналия месец и сигурно около 80 см. Екстра са си, кипят от енергия Grinning.

Смайлито пак се уреди на море Grinning. Ванилийке искам и аз, много ми харесАха снимките. И аз ще побачкам, ако трябва  Wink Grinning

Бързо оздравяване на Вики. Алекс и аз знам, че от зъби температура не може да се вдигне. Всичко е от вируси и бацили.

Бързо да минава обрива на Дили и хайде стига сте боледували декемврийчета. Сега е лято какво ще правите зимата newsm78

# 202
Добро утро!

Албенка, голяма сладурана е Мишето, много слънчево дете  Hug

Алекс, Марио вече два пъти ми е правил Т за по два дни с никакви симптоми и както казваш ти по нищо не му личи, освен че е топъл.  Аз през това време му давам само нурофен за да смъкна температурата, не че тя пада, и така две денонощия после ни лук ял ни лук мирисал. Сега като се позамисля, но това е абсурдно, ми прави тези номера след като му давам сиропа на д-р Тайс за подсилване на имунитета. Дали е възможно  newsm78 Съвпада точно ....

Ванилийка, другите ме изпревариха, но да си кажа и аз - Страхотно местенце!!! Наистина не ми е по джоба, но за извън сезона става.

Ася, а ти къде се изгуби, да не прекарвате горещите юлски дни на вилата?

Райчка, аз мисля, че дори и да е 35 градуса пак трябва шапчица   newsm10, тя предпазва и от жегата.

Ако съм пропуснала нещо после пак ще пиша.

Лек ден на всички   love001

# 203
Здравейте, досега не съм се отчитала. Дъщера ми е родена на 10.12.2004, казва се Малена, може да добавите към групата и София, на ета, орена пак на 10.12.2004

# 204
  • Sofia
Добре дошли и в нашта темичка! Laughing

# 205
Добро утро и от нас!
Албенка много хубави снимки Hug
Алекс дано всичко да е наред,макар че аз смятам че без причина не може да се вдига Т.Дани така ми вдига Т 3 дни без други симптоми и на 4 се обрина/много те успокоих няма що ама/Дано намерите причината  Praynig
Райка,аз бих облякла бебето с боди потниче,а отгоре гащирезонче с дълъг ръкав ама много тънко и шапчица.
Добре дошла на сладката кокетка Малена и на София!  bouquet  bouquet  bouquet

# 206
Добре дошли на новите мами и дечица  Hug

# 207
Привет!
Я да видиме сега дали пак ще го затрия този отговор. newsm78 Започвам по обратен ред.
Албенка, поздравления и от мен за РД  bouquet, аз съм родена на предния ден. А малката е сладурка и има прекрасни очи. Flutter Моята Диля беше със сиви оченца до 9 месец и приличаха на вашите. Сигурно затова ми харесват толкова много! Wink На този етап сме пъстрооки, не знам до двете годинки какъв цвят ще се избистри.
Маленна, добре дошла на теб и малката Малена! Flowers Rose Вече имаме сериозен конкурент с къдриците.  Разгледах част от снимките ви - много сте интересни, въобще като семейна тройчица. Party Ще ни светнеш ли, ако не е тайна, от къде ги изкопа тия рамки за дневничето? Много ми допаднаха. newsm10 На моето шуши му пиша книжка и мога да я допълня с подобно албумче.
Раичкее, и аз сега се загледах в лентичката ти. Въх, ами ти хубаво си се докарала, мила - с едно Декемврийче и с едно Августинче. smile3555 Лъвчетата са доста бесни деца, а пък като големи са индивидуалисти, лидери, а Лъвиците са доста непокорни и със свой стил. Много си е добра зодията за детенце, обаче мама да се стяга!  box
Алекс1, споко! Има някакъв вирус сега явно, защото и възрастните страдат. Една моя колежка два дни беше с треска, температура и болки в цялото тяло, а днес - все едно нищо не е било. Важното е, че мъничето е жизнено и си хапва, защото "Храната прави борбата". feeding Пиши новини. Hug
Ванилче, ей сега отивам да разгледам хотелчето, че вчера от оферти за почивка, хотел не исках да помирисвам вече! И дай повечко информация за гладните, де - какво, що...? newsm53 Ей сега се върнах - брей, брей, много шик. Премерен стил, достатъчно удобства в стаите и басейнът си е едно малко моренце... Бравос! thumbsup

Последна редакция: пт, 07 юли 2006, 11:55 от Valent

# 208
Докладвам- Нелка,Дарата и Румен пристигнаха и се настаниха.Дарата си топна краченцата в басейна,май-май още малко и ще иска да се гмурка. Mr. Green Надявам се,че семейството ще остане доволно и времето ще бъде хубаво,поне съм го заплюла да е такова.Смайли каза,че е взела 2 кашона пюрета,ама имайки предвид,че Дарата яде с апетит веднъж на три дни май не трябваше да си хвърля парите за толкова ядене hahaha УТре ще заведа и Дани да се видят с Дарата,да се опознаят по-добре Heart Eyes
Бих лепнала и снимки,ама в рецепцията нямаме телефон,съответно и интернет от три дни и съм адски ядосана #Cussing outСега пиша от Свети Влас,защото в Слънчев Бряг искат по 5 лв на час,не знам,дали има луди да плащат такива пари.

Искам и аз да честитя рождения ден на Албенка и да се вясва по-честичко!Миши много е пораснала,браво на детето!
Валент,марси за мнението,това баща ми се е постарал,нищо излишно и достатъчно функционално.За съжаление е малко скъпо за българи...Айде да не пускам латерната... #CrazyДАНИ 1,тези цени са за чужденци,ако ни намерят по и-нет,без посредници,за българи го даваме по-евтино.А за септември месец,когато е времето е най-добро за малки дечица цените са още по-ниски.Така че ако се навиете...тук сме. Hug
Аса    hahaha Имайки предвид помощта на Румен ще скъсам Нели от лежане на шезлонг! Joy
РАИЧКА,защо без снимки...Не си имала инциденти с панталон,нали,или този път си била с пола? Joy
ЕЛИ,то си е нашо,аз го менажирам,търся туристи,общувам с туроператори,регистрирам чужденци...прибирам парички... hahaha ама понякога идват туристи,като днес,криви,изморени от дълъг път,недоволни,ако нещо не са се разбрали с туроператора и аз трябва  много любезно да им обяснявам  как стоят нещата,предвид,че клиентът винаги е прав.Така че има и неприятни моменти.Е,приятните са повече,разбира се.
АЛекс,как е Вики?

# 209
Здравейте банда HugАз пак се бях затрила Embarassedимаше една приказка-като старите пари Rolling Eyes
Та сега под ред Peace
Честит Рожден Ден на вси4ки  bouquet-на патерици Wink
Добре Дошли на вси4ки нови мами и де4ица Hug

Ние сме добре с изклю4ение на това,4е ни избиха три зъба за 5 дни и сега 4акаме и втория долен предкътник Twisted EvilАма то се о4акваше след такова затишие от няколко месеца,да има буря #CrazyТа сега сме с 10 зъба Mr. Green
Що се отнася до млякото,той дреб4о отдавна не пие/3-4м/от шишето,даже по едно време не искаше изобщо да го вкуси Twisted EvilАма сега яде от време на време само от плодовите,ама без да му слагам нищо в него-щот е специален и неще да го вкусва Twisted Evil
С гърнето сме до никъде Embarassedдано не сме само ние така WinkМоже да седи на него,но единствено когато е с памперс,а ако го сложа така веднага писка и тръгва да бяга #Cussing out

Между другото,я кажете кога се е върнала Вики от морето,щот снощи ми писа на кю-то,4е днес ще пътуват за към Видин Whistling FlutterТа днес ще 4акам вклю4ване от нея JoyНямам търпение да ги видя и да нама4кам,нацункам и да нагушкам русия сладур Hug

това е за сега от мен,много целувки на вси4ки Wink

Общи условия

Активация на акаунт