На половинка юбилей ДЕКЕМВРИЙЧЕ като слънце грей!

• 19 959
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Здравейте! Да се отчета преди да се затрия за уикенда  Wink
Добре дошли на новите мами!
Йоана, добре дошла и на теб! Забравихме се, ей  Simple Smile
Раичка, подготви се с повечко дрехи - всякакви чешити, които ти се въртят в главата, а на място ще прецениш, какво да облечеш на бебо. Не е много практично, но поне ще си спокойна. Боги е роден в края на лятото и за изписването беше с камизолка, ританки, отгоре плетени горничка и долничка, дебела пелена и шапка - горкото! Ама майка му тогава още много слушаше бабите  Laughing
Направо ми се изправи косата като четох за случката с Дара! Дано хубавите емоции от морето заличат скоро уплахата  Hug
Ванилийка, аз едно лято съм била администратор в Сл. бряг и лошите спомени са ми повече от добрите  Rolling Eyes, но пък е различно когато сам си си шеф - не отнасяш лошото настроение на началниците и знаеш за какво се трепеш.
Алекс, как е Вики? Не се безпокой толкова!

На нас от голямото боледуване ни остана само една кашлица. Има нужда от чист въздух детето, но от две седмици пак са плъзнали гнусните гъсеници  #Cussing out Вярвайте ми, само да се покажа и ме накацват две-три  Sick Уж пръскаха тази година... Получила съм някаква страхова невроза от летящи субекти - ей сега Саня подхвърли една играчка, а аз така подскочих, че замалко да съборя монитора на земята.  Joy
Хайде, ако не се сетя нещо, ще ви пиша в понеделник. Приятен уикенд на всички!

# 211
  • София

Ася, а ти къде се изгуби, да не прекарвате горещите юлски дни на вилата?

Да там бягаме от горещините. Купихме на хлапетата 3-метров басейн и кефа е голям. Виктор обаче го е страх и за сега си е в неговото басейнче. Иначе е скууука, в смисъл, че няма нет. На третия ден вече ме сърбят пръстите за допир с клавиатура  Laughing

# 212
Ей ме и мен!
Какво да ви кажа? Снощи към 3 часа Вики свали температурата и сега има 37.1 - 37.4, което май го водят за нормално. Педиатърките, при които я водих вчера, звъняха тази сутрин да питат какво става, защото ако не беше свалила Т, искаха днес да й правят ПКК, стерилна урина, ехограф и рентген /въпреки че май няма нужда от двете/. Казаха, да я следя, да й давам нурофен и панадол, като разреждам интервалите. Явно е нещо вирусно, но си изкарах акъла. Не толкова от температурата, колкото от това, че не се знае от какво е.
Момичета, много ви благодаря за загрижеността, много сте мили всички. Много целувки на мъничетата.

# 213
  • Sofia
Алекс 1,радвам се че Вики е по-добре,но не й ли се стягаш прекалено много.Аз такава Т въобще не свалям.щом си е жизненаи хапва за мен няма проблем. Heart Eyes

# 214
Привет банда
преди малко направих една яка цицина на Емката на челото - леко отстрани, като рог й седи  Shocked направо си е синьо-лилаво  ooooh! Уфффф ама бях луднала днеска, стана в  7ч диването  Close и не издържа, иска по рано и на обед, обаче аз си имам задачи, не мога да се съобразявам с различните й ставания... абе бибата бях забравила, иначе и в количката сигурно щеше да заспи  Tired прибрахме се, сложих я във ваната... ех ама мрънкало, иска да спи та две невижда, изплакнах я, извадих я и с скорост отлетях и направо в касата на врата с главата напред  Shocked ooooh! ама то рев то чудо, докато я сложа да седне да я видя ииии  Shocked светкавична реакция  ooooh! намазах я с олио - нали така беше, опитах се лед да сложа - къде ти  ooooh! хайде пак олио  и сега спи  Tired после ще я видя каква цицина ще има  ooooh! #Crazy Бащя й си идва... точно навреме  Crazy Rolling Eyes
Най голямата новина е че и ние отиваме на море на Приморско, за една седмица, ако има някой на там да  Whistling

Ванилке, хубаво си поръчала времето, че точно такова ни трябва  Wink Grinning
А иначе браво за хотела, супер е  Heart Eyes Догодина, юни докато няма хора, може да организираме Декемврийско нашествие  Party Wink иначе туризма, знам че е нож с две остриета  Wink и аз няколко лета се занимавах по морето, ама повече са ми хубавите спомени  Whistling Whistling Mr. Green

Това е от мен, до скоро - до следващия понеделник, ще оправям багажа  Crazy и незнам дали ще пиша пак днес...

Добре дошли на Малена и на София -  много хубави имена имат малките декемврийки  Wink Flutter, ех голяма група сме вече и морската група сериозно нараства  Party

# 215
Ето ме отново  Hug
Миши туко-що заспа и аз седнах замалко.

Алекс на мен една мама ми каза ,че имало някакъв вирус със разтройство ,болки в корема и Т.Нейното детенце е само с Т от няколко дни само я вдига и смъква.И други майки се оплакват че дечицата вдигали Т без нищо друго сигурно е вирусно.Дано бързо да мине на Вики Praynig

За Ам Миши вече не иска да пие от както се върнахме от морето и там не пиеше иначе преди това през ноща се събуждаше към 4ч и пиеше през деня наваксваме с кисело мляко кремчета и т.н .

За гърнето напоследък сяда само сутрин но рядко върши нещо и като излеземе навън се скрива зад нещо и си свършва работата. CrazyОпитвах да махам памперса но неуспешно   отначало добре издържах я пред 20тина минути и пишкаше,но после и омръзна разгащване загащване и неиска да я издържам и се напиква или докато ми каже вече се е напикала.И така,но няма да се отказвам ще пера напикани гащи ще свикне,но трябва търпение.
Вече започнаха да избиват и кучешките зъби отгоре най-накрая така я тормозят събужда се през ноща почти всяка нощ в 12,40 и плаче до 1,30 и нищо не я успокоява мине ли почти час заспива и така вчера видях от двете страни дупчици не се вижзат още зъбките но ще излязат скоро надявам се.И остават и двата кучешки отдолу и най задните кътници  Tired

Хайде ставам,че голям ферман написах май Embarassed
Трябва да готвя нещо ,но какво лиииииии незнам ooooh!

# 216
Здравейте,  Hug
вчера и ние все пак дойдохме на срещата в Южния, но....в 19.30ч. Embarassed и предположих, след като пообиколихме парка, че сте си тръгнали. Нищо, следващият път дано лейди стане по-рано и дано се съберем повече желаещи.
Утре рано-рано потегляме за моренцето. Надявам се на първо място на никакви болести при децата и на хубаво време!  Praynig Ели, ние сме до Черноморец, за съжаление нямаме път към Приморско...По-скоро ще ходим на север, към Каварна на концерта на Били Айдъл Simple Smile
Целувки и до скоро!  Heart Eyes

# 217
Шоши
завиждам ти за концерта на Били Айдъл  Party едно време му бях много як фен  Mr. Green като го видиш - поздрави  Wink Laughing

# 218
Приятно прекарване на морето моми4ета Winkда се топнете и заради нас Laughing
Преди 4ас се 4ух с Вики и утре сутринта сме на кафенце JoyНямам търпение Flutter

# 219
Приятно изкарване на всички,които са на морето или се отправят натам.Ели вземи си арсенала за комари щото ще ви изядът на Приморско #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 220
# 221
  • София
Ванилийке, що ни дразниш сега  Laughing Wink

# 222
Мммм Crossing ArmsИскам и аз,като Дарата и Румен Twisted Evil

# 223
  • Sofia
И ние днес си правихме бани на терасата Wink
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5852&AlbumId=58947

# 224
Хайде да ви се опла4а-моя син има лишей на единия крак,колкото монета от лев4е Rolling Eyes
При вашите де4ковци появявали ли са се и с какво сте ги мазали,ако са имали?
Аз взех от аптеката Банеоцин и ще го мажа с него до понеделник,докато не идем до педито.

Общи условия

Активация на акаунт