На половинка юбилей ДЕКЕМВРИЙЧЕ като слънце грей!

• 19 932
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Не са се появявали такива работи,но Банеоцина е антибактериално кремче и не виждам какво ще ти помогне.

# 226
Добро утро!И днес изпреварих Валент ама явно не е на работа Wink
Ние вече сме добре.Вчера дори два пъти излизахме на разходка.Сега си имаме гостенка/мама и аз си почивам пред компа, не че Дани е станал де LaughingТой усети че ще го даваме на ясла и почна да поспива сутрин JoyИ на нас са ни излизали лишеи и са ни изписвали Елоком.Знам че е много силен,но ни помагаше.И при много лекари съм го водила  и все такова изписват.

# 227
  • Sofia
Елокома е страшно вреден за лице

# 228
Банеоцина,аптекарката ми го предложи-антибиоти4ен е също.Аз търсех Бактробал,но нямаше Rolling Eyes
В понеделник ще го заведа на лекар и ще видя какво ще каже или изспише Wink
Вики1,току що ми се обади-след малко сме на кафе Joy

# 229
Туку що се прибираме от разходка/няколко 4асова/с Криси,Вини4а и Дамян:35:Прекарахме си супер.Пихме кафенце,а след това ходихме на Крепостта Баба Вида WinkТа там диванетата се нати4аха на подиума на театъра.И сега моят се приспива щот е уморен hahaha
Много ми бе приятно да ги видя най-накрая-Кристина е разкошна,а малкия и той е голям сладур WinkДаже се майтапехме с нея,4е много си прили4ат двамката,а мъжете ни и на двете са тъмни4ки Joy

По-късно ще ка4а снимки Wink

# 230
# 231
  • 42.016399,23.101179
Здравейте!!!
Добре дошли и от нас на Малена и на София.  bouquet
Йоанка, големи сладури са малките, много целувки на тях и поздрави на Криси. Heart Eyes
Chocha много готина тераска имате, и ние вчера се къпахме в басеинчето само че на двора. Голям рев падна като свърши банята, хич не искаше да излиза от водата. Laughing
И ние от няколко дни си имаме гости, на Вики баткото и чичо и са тук за 1 седмица. Голяма игра пада, ама и голямо сърдене и каране за играчки. На моменти ми бръмва главата, ама няма начин дечица са. #Crazy

# 232
здравейте и от нас.
ние се позагубихме - ама имахме някакви сериозни проблеми с нета и час снощи го пуснаха.
честито на всички празнували докато ни нямаше   bouquet

с марто имахме малко премеждия тази седмица. в понеделник вдигна много висока температура и педито като до пргледа вика - ВАРИЦЕЛА. направо се изприштих. и яна не е карала никакви шарки и двамцата ако се бяха трьшнали.  #Crazy . обаче се оказа фалшива тревога. температурата спадна , а пьпки няма. само една на бузата , която беше от преди , обаче вместо да минава тя се уголемява  Sick и в четвьртьк половината буза на марто - една голяма ПЬПКА. . заведах го на кожен лекар и се оказа както и предполагах - малката пьпчица се замьрсила от пипането с мрьсни рьце ( от пясьчника ) и се вьзпалила. сега сме омазани с " индиго" и цялото му лице е лилаво. много е смешен. обаче се оправя. ще ви пусна снимки да го видите , че не сьм го снимала още.

весела и сльнчева почивка на всички дето отиват сега на морето  grinning039
ние за сега се кьпем на басейна на терасата( и аз барабар петко с децата  Mr. Green ) голям смях веселба падат.

ние понеже излизаме кьсно - след 6 и стоим навьнка до кьм 21.30 - 22 часа , мартин вечеря тогава и ляга . мляко отдавна не пие - нито вечер нито през деня. яде само плодови млекца. а за сладки неща - от рода на бонбони , шоколади , вафли и тем подобни - даже и на яна супер рядко и давам.  Naughty а за мартин те са прост табу.

# 233
Маймунка, сори , че се разминахме. ти идва ли до пловдив. ще ти пратя пак на ЛС. телефона си. аз ти го бях пратила преди  newsm78

# 234
Добро утро!

На всички запътили се към морето пожелавам много слънчеви дни!

На работещите  Mr. Green /като мен/ лека и спорна седмица!

Минимо, как сте, радвам се че ви се е разминала варицелата.

# 235
Мами да ви се оплача. В тоя Плевен всякакви гадинки виреят! Направо ужас! Вчера на дивана намирам бълха да скача.. тц тц тц. И днес съм се въоръжила със всякакви препарати и съм решила да изтребя всички гадини! А какви комари..... Някой ако знае нещо много ефикасно, че май ще се отровя аз пък и Вики покрай мене а гадовете ще оживеят! #2gunfire

# 236
Минимо, как сте, радвам се че ви се е разминала варицелата.

благодаря , добре сме. дивеем , както си му е естественото сьстояние  Joy на марто.  утре почвам да мажа пьпките с някакво кремче ( една седмица).

днес купихме хвьрчило и сега двамата са с баща си навьнка да го пускат. марто незнам какво ще разбере от заниманието , ама кака му е супер щастлива.
 такьв дьжд ни пра слетобед , че бяхме супер мокри кокошки станали. щом нито едно такси не спря да ни качи , смятайте каква гледка сме били   hahaha  направихме си по един горещ душ като се прибрахме и по едно хапче и спахме до 7 часа.  Embarassed

# 237
Здравейте на вси4ки Hug
Никакви ви нямаше в4ера и онзи ден newsm78
Ние в неделя бяхме цял ден на плаж,семейно и с на мъжа ми братов4едите и си прекарахме супер JoyИ понеже не ни даваха да цамбурваме въвъ видата,щот им плашиме рибата се въргаляхме на Люби в басейна hahahaТа сега сме с доста тен/аз си имах де от миналия път/.

Я кажете нещо за гърнето,4е ве4е незнам.Изявява желание да седи на него,но само за секунди.Дори той сам си го разнася и си сяда ooooh!Ама дойде ли момента да пишка или къка и се затаява и си върши работата прав.Като река да го сложа и запо4ва едно дърпане и пищене все едно го колям ooooh!

Криско,как пътувахте душа?как е малкия сладурковец?

Поздрави и целувки на вси4ки Hug

# 238
Ха, здравейте и от мен!

Аз пък още слънце не съм видяла тази година, плажа за мен все още е мираж.

Йоанче и Марио не иска да седи на гърнето повече от няколко секунди, така че не мога да ти дам съвет.

Аз пък вече ще се побъркам с това детенце - не иска нищо да яде, но откъде има сила да палува незнам  newsm78 Ама разбирате ли какво е нищо, само малко попара сутрин и мляко вечер, започнах да му давам сиропи за апетит дано да подействат  Praynig, защото скоро ще лудна  Close и ще го напердаша, така че да помни за цял живот.

# 239
Здравейте, летни мами (явно това не е най-активният форумски сезон)!

при нас нищо много забележително, освен разни нови думички и опитите за тяхното интерпретиране - например от 2-3 дни казва нещо 'Ко' та', което на пръв поглед си звучи като 'Какаво/ Кой е това', но той го повтаря така често и избощо не само когато пита за нещо, че вече се съмняваме. Е, може да е и възклицателно: 'Еййй, какво е това!', ама това обяснение пак не изчерпва всички ситуации  Thinking

такьв дьжд ни пра следобед, че бяхме супер мокри кокошки станали. щом нито едно такси не спря да ни качи , смятайте каква гледка сме били   hahaha  направихме си по един горещ душ като се прибрахме и по едно хапче и спахме до 7 часа.  Embarassed

Монка, това за горещия душ отнася ли се до Марто - наш Ежко много квичи, ако се опитаме да го доближим до душа, или душ-слушалката - до него, все още само си кисне в коритото/легена.

Йоанка, и ние нямаме напредък с гърнето, така че съвети не давам, за съжаление... А какво се оказа - Криси връщат ли се вече в София, или още моренце им остава и просто са скокнали до Видин?

Еминка, за комари - аз взех рол-он-а на чико и съм доволна, макар че ароматът му е силен, май и друг - Ангелчето? - го беше похвалил, но може просто, откакто съм го купила, тук да не е имало нашествия от комари, не съм сигурна още...

от няколко дни вкъщи минахме на цифрова тв - Естнет и имаме Бейби тв - Мони, нали вие я бяхте гледали във Франция? Много ни харесва, само че говорят повече, отколкото по 'нашите' филмчета  Laughing

поздрави, до скоро, имаше още нещо.. ама... после  Laughing

а, да - някой ползвал ли е случайно памперсите на Била - Клевер? май някаква чешка фирма ги произвежда за тях... опитах да видя през търсачката за мнения, ама не открих... май са доста новопоявили се тук...

Общи условия

Активация на акаунт