Лидл 123 - 01/2019

• 172 016
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 860
Въпрос на вкус , аз си казвам моето мнение.

# 1 861
Някой взе ли си дънки да каже дали са хубави.

# 1 862
Така ли? Аз тъкмо се зарадвах, че са същите като Сондей...
има ги почти навсякъде, за мен са същите, купувала съм ги от магазинче тип Аванти, абсолютно еднакви на вкус

# 1 863
някой взе ли от заека? досега не съм взимала от лидл заек, чудя се.

# 1 864
Аз винаги взимам, сега са ги смотали в панички и са ги резнали.

# 1 865
Аз винаги взимам, сега са ги смотали в панички и са ги резнали.

с какъв произход е месото? какво са му резнали?

# 1 866
  • софия
Сутринта взех силно сирена, пижама, пуешко филе зелен етикет и препоръчания шоколадов сладолед. Имаше и ванилов със стафиди и ром, но се въздържах от него.
Много обичам сутрин рано да пазарувам - подредено, без много хора, без опашка на касата.

# 1 867
  • Sofia
Сутринта взех силно сирена, пижама, пуешко филе зелен етикет и препоръчания шоколадов сладолед. Имаше и ванилов със стафиди и ром, но се въздържах от него.
Много обичам сутрин рано да пазарувам - подредено, без много хора, без опашка на касата.
Кой е въпросния шоколадов сладолед? И аз ходя понеделник сутрин, спокойно е и все още има от всичко Blush

# 1 868
Чопърът със стъклена купа е двойно по-мощен и мели месо.
Освен всичко друго, и сметана разбивам с него, има приставка. Добре, че ме нави, нон стоп го ползвам  Heart Eyes
Леми, супер е, да. Пластмасовия също има приставка за сметана.
Тета, мерси. От друго място ще търся мас значи. Дано в К има нещо което да става.

# 1 869
  • софия
Кой е въпросния шоколадов сладолед? И аз ходя понеделник сутрин, спокойно е и все още има от всичко Blush
Този - https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=20188 Някой много го похвали в темата. Детето е отявлен шоко и сладоледо почитател. Довечера и аз ще пробвам, де.

# 1 870
  • В друг свят...
Здравейте,  https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=20356 това нали е арома дифузер? Бяха пускали преди години, дали е същия?

# 1 871
  • Сливен
Ризите как са,на снимките ми изглеждат по-дълги от стандартните?

# 1 872
  • София
Кой беше нисковъглехиодратния сладолед? Онзи ден го огледах, всички са по 22-25гр на 100 грама...

# 1 873
  • Бургас
От английската тематична седмица, с корнуолска сметана - 2л, 6лв -11гр. въглехидрати. Не ми се търси снимка, но със сигурност имаше и такава в темата Wink

Заредих подобаващо с хартии, листи, скицници, тетрадки, химикалки и пр. Нови омекотители имаше и въпреки че ползвам мнооого рядко, забърсах един и аз не знам защо Sweat Smile  Исках и дънки, но нещо не ми допаднаха и пропуснах. Подарих си едни лаленца намалени на 2,24лв - розовки, леко къдравки, чудни Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

# 1 874
Блузките с жилетка хубави ли са? Вчера ходих заради миксера и напазарувах (имаше и десертите от френската седмица, въпреки, че уж са от днес...), затова сега не ми се ходи пак... Но ако са симпатични, бих отишла. Струват ли си парите?

Общи условия

Активация на акаунт