Лидл 123 - 01/2019

• 171 964
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 995
Блу Ейнджъл, отдавна споменах тук, че каничката е в нова, кафява опаковка. При нас може би от август или септември.....А до кафетата стои от още по-отдавна.
И ние искаме зайче, има ли месце по него?

# 1 996
  • Бургас
Вчера видях, че при нас са останали още соба нудели (от елда), но те са от азиатската седмица.
Само да уточня - не ОТ елда, а С малко елда в тях, но повече пшенично брашно. В случай че някой търсещ безглутенов продукт се засили да ги търси Wink

# 1 997
Да, те не са безглутенови.
Заека има месо колкото си имат зайците. За мен нормално.

# 1 998
  • Мадрид / София
Испанците правят “Конехо ал ахийо”. Ще рече заек с чесън. Заека се нарязва на парчета и се пържи в олио със сол и скилидки чесън нарязани на филийки, дафинов лист.
Пък ако после му се добавят и домати става друга манджа “Заек с домати”.
Като бях дете в едно село ядох заешка яхния. Много вкусно нещо, но така и не знам какво се слага.

# 1 999
  • Mostly in my mind
На мен ми мъчно за тази опаковка. Какво ги прихваща, та я сменят...

Морена, за първи път виждам такава опаковка....Къде стои?
И аз имам и от двете сметани, много ги харесвам.
И аз я виждам за пръв път. Как изглежда сега? И какво е точно? Да не е въпросната бяла/синя сметана?

# 2 000
  • Sofia
Сегашната е тази, почти същата картинка, но опаковката е различна.

# 2 001
  • Варна
По едно време в темата за Кауфланд непрекъснато се спрягаха две неща - Зехтин и тоалетна хартия Фамилия, а в тази тема - Сметааанааа. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 002
Мда..и кьоравите  й научиха картинката на опаковката...

Аз имам нов фаворит..дето измести Милдето...ама го няма у лидл Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 003
ТХ Фамилия хората вчера мъкнеха като невидели Joy Ако я пуснат в Лидъл и оттам ще я взимаме..... Stuck Out Tongue Winking Eye
Кой тоя фаворит, Тета?

# 2 004
Тета, да не си се залюбила с нещо ДМ-ско? 😉

# 2 005
Ами Зебра ми хареса...ама от по-луксозишето...с аромат. Не рециклираната..На 1.99 идва четворката редовна цена...колкото милдето. А мин.седмица я взех на промо за 1.60 ли беше..абе под 2 кинта. И как миришеееее...и едни дебели ролки...Joy

# 2 006
  • София
Аз засега  имам такава, понеже я взех преди да пуснат пилоската.

Скрит текст:
+ много по 100! Разкошна сметана от два-три пъти разбиване  на висока скорост става а твърд сняг. Купувам я от други супери в Лидл не съм я срещала до момента. Силно я препоръчвам.

# 2 007
  • Mostly in my mind
Зебра и аз я харесвам. Между другото дм-ската е доста намалена в момента.

# 2 008
  • София
Долче, тази беше преди време, после изчезна и сега е в картонената опаковка.
И аз съм я купувала тази ,но отдавна, но тогава имаше и от другият модел в червената опаковка,двете вървяха успоредно. После в кофичката изчезна, и остана само червената,после и тя и я смениха с бялата, която сега пуснаха като нова.

# 2 009
  • Sofia
Долче, тази беше преди време, после изчезна и сега е в картонената опаковка.
И аз съм я купувала тази ,но отдавна, но тогава имаше и от другият модел в червената опаковка,двете вървяха успоредно. После в кофичката изчезна, и остана само червената,после и тя и я смениха с бялата, която сега пуснаха като нова.
Мдааа... баш тъй.  Аз повече харесвам вкуса от кофичките, отколкото тези от тетрапак опаковките, та затова ме е яд за кофичката...
Душата, не е много редовно в асортимента на другите магазини, иначе и аз я харесвам, особено ако се намира в малките разфасовки.

Общи условия

Активация на акаунт