Лидл 123 - 01/2019

• 171 958
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Скрит текст:
Долче, тази беше преди време, после изчезна и сега е в картонената опаковка.
И аз съм я купувала тази ,но отдавна, но тогава имаше и от другият модел в червената опаковка,двете вървяха успоредно. После в кофичката изчезна, и остана само червената,после и тя и я смениха с бялата, която сега пуснаха като нова.
Скрит текст:
Мдааа... баш тъй.  Аз повече харесвам вкуса от кофичките, отколкото тези от тетрапак опаковките, та затова ме е яд за кофичката...
Душата, не е много редовно в асортимента на другите магазини, иначе и аз я харесвам, особено ако се намира в малките разфасовки.
Да, не винаги я има , но когато я има се запасявам на количество, 6-7 бр. След като не е отворена  и стои в хладилник няма никакъв проблем. Напоследък и Мегле пусна такава подобна сметана и от нея съм доволна, повече от Лидл-ската, плътна и тежка е.

# 2 011
  • до най-прекрасния мъж
Блу Ейнджъл, отдавна споменах тук, че каничката е в нова, кафява опаковка. При нас може би от август или септември.....А до кафетата стои от още по-отдавна.
И ние искаме зайче, има ли месце по него?
Ти хубаво си споменала, ама кой да чете. Хем купувах вече същата преди 2 седмици и точно при кафето си беше. Ама защо реших, че е синя и седи при другата сметана, не знам... За втори път вече я търся и все я търся там, където не трябва.

# 2 012
От четвъртък авокадо мрежа на 3.99.
Птица, забавих се, но забравям. Лампата все още си стои в намаленията. Ако не си намерила, казвай да я прибирам.

# 2 013
Морена,сметаната за която си "хортувате"с Марчева,я има във Фантастико(в нашия има винаги и малка и голяма),Извинете за спама,ала тез две кулинарки са ми любими...

# 2 014

Чудесно. Дано не е за сметка на броя на авокадотата в мрежата.
Благодаря, ще сподели.
Бях купила от К., Когато бяха на 0.80 Ст/бр. Не ми харесаха. Дребен си го хапва ама не е същия чешит като това в Лидл Wink
Ще заредя добро количество, че сутрин си го търси Wink

# 2 015
  • София
Морена,сметаната за която си "хортувате"с Марчева,я има във Фантастико(в нашия има винаги и малка и голяма),Извинете за спама,ала тез две кулинарки са ми любими...
Точно!  Simple Smile

# 2 016
  • shumen
Заек и аз искам.Дано сте ми оставили да си взема.

# 2 017
Птица, забавих се, но забравям. Лампата все още си стои в намаленията. Ако не си намерила, казвай да я прибирам.

Не съм, но не съм имала и време да обикалям. Довечера ще гледам да мина да я взема щом има при теб.

# 2 018
Добро утро.. ако може снимката на сметанката от 30%, че да знам къде да я търся Stuck Out Tongue Closed EyesJoy

# 2 019
Добро утро.. ако може снимката на сметанката от 30%, че да знам къде да я търся Stuck Out Tongue Closed EyesJoy
Ако може и един колаж със снимки на сметаната от всички възможни ъгли, че не се знае как ще са сложили кашончето! 😁
Цветната хартия за принтери хубава ли е?

# 2 020
А отзив за инхалатора не щете ли
ММ е в отпуск тия дни и съм зарязала пазара и готвенето на него. Но все пак освен заек, какво друго интересно има. Напоследък харесвам бейби спанака на салата с доматки и авокадо( добре си ми дошло на ниска цена)...а освен салатка дайте идея какво да хапнем

# 2 021
  • София
Отдавна не съм писала в темата, та какво за сметаната Joy  Шегувам се, схванах за какво иде реч.

Най любима салата ми е и на мен бейби спанак, градинска салата (или и двете или едно от двете, според наличност в магазина, има и една микс, но последните пъти не я намирам), авокадо и разкошните чери домати в чашка.
Много харесвам и почти винаги си вземем от фиксовете им за салата. Много са ми вкусни.

Сега съм решила да ходя за продукти за пача. Последния път гледах, чудих им се, още не съм решила между другото. Не съм правила никога такова чудо.

От последния пазар блузи, долнища за малкия, скицник и химикалки за каката. Това е май от нехранителните. Искаше и постелка за бюро, но не ми се носеше. Може да ѝ взема днес, ако са останали.

# 2 022
Черита нямаше при нас. Сигурно не им е сезон ли..от никой вид нямаше..

# 2 023
При нас вчера имаше и от тези шарените в чашките и от тези в триъгълните купички.

# 2 024
Само да уточня - не ОТ елда, а С малко елда в тях, но повече пшенично брашно. В случай че някой търсещ безглутенов продукт се засили да ги търси Wink
Да, в къщи едни отлежават по тази причина, взех ги без да погледна съдържанието.

Общи условия

Активация на акаунт