Астрология - 14 тема

• 53 606
  • 744
  •   1
Отговори
# 90

А на приложението излизат така.

# 91
  • в 1001-та нощ
В първата изрезка не е показана домофикацията - а именно - къде са куспидите на домовете, за което питаш. В нея се вижда само коя планета в кой дом е, също  градус/знак, и  дали са ретроградни. Относно възлите - нодалната ос се движи ретроградно (R), а необичайно е директното (D) й движение. Тя трепти, ако може  така да се каже - движи се назад с леки колебания - напред-назад. True Node (истински възел) показва реалното движение - това, което реално се случва на небето - при него има R (назад - обичайното) и D (напред - необичайното). Има опция за показване и на Mean Node (лъжлив възел) -  при него движението напред-назад е осреднено, колебанията са "обрани" и се показва "само назад".

На втората картинка най-отдолу има информация за осите, но не и за куспидите на всички домове.

# 92
В първата изрезка не е показана домофикацията - а именно - къде са куспидите на домовете, за което питаш. В нея се вижда само коя планета в кой дом е, също  градус/знак, и  дали са ретроградни. Относно възлите - нодалната ос се движи ретроградно (R), а необичайно е директното (D) й движение. Тя трепти, ако може  така да се каже - движи се назад с леки колебания - напред-назад. True Node (истински възел) показва реалното движение - това, което реално се случва на небето - при него има R (назад - обичайното) и D (напред - необичайното). Има опция за показване и на Mean Node (лъжлив възел) -  при него движението напред-назад е осреднено, колебанията са "обрани" и се показва "само назад".

На втората картинка най-отдолу има информация за осите, но не и за куспидите на всички домове.

Да, мен ме интересуваше главно какво значи sR. Не го бях срещала. Благодаря! 😊

# 93
  • в 1001-та нощ
В петък ранния следобед започва новия цикъл Слънце - Плутон Simple Smile При мен се случва в точен секстил със северния възел.

# 94
Момичета, от доста време транзитен хирон ми квадратира нат. Венера. Ако някоя от вас е минавала през този аспект може ли да сподели отзиви Simple Smile

# 95
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Здравейте!
От известно време следя темата и се интересувам от астрологията. Все още съм "новак" и се уча на основни неща - планети, зодиакални знаци, домове, стихии,аспекти. Като погледна наталната си карта,обаче,тя нищо не ми "говори".Можете ли да ми препоръчате книга или литература, с които да продължа нататък? А Вие от къде сте започнали ?

Сега открих, че имам много ретроградни планети в картата си, и всички те се намират в домовете между 7-ми и 12-ти. Това какво означава? Ще се радвам някой да погледне диаграмата ми и да ми даде насоки или тълкувание.
Скрит текст:
Също така ми е много интересна темата за кариерното развитие - при мен МС е в Стрелец, а тази година ще е годината на Юпитер, който е управител на Стрелец, ако правилно съм разбрала. Това какво означава ? За какво да внимавам и на какво трябва наблегна?

И последен , лаишки въпрос, имам ли Стелиум в знака Козирог (защото аз виждам,че там имам 3 планети, но те не са в един дом, а в два)? И тук на какво трябва да обърна внимание?

Ако решите , може да подминете коментарът ми , ако сметнете, че не е подходящ за тази тема.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 14:35 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 96
  • При децата ми
Тази година не е ли година на Меркурий, а не на Юпитер?

И още, вярно ли е, че тази година е Уранова година? И, че Уран ще ни поставя пред избор и дилеми?
Видях, че Есме, го е публикувала това за Уран.

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 15:28 от Hrispa76

# 97
В петък ранния следобед започва новия цикъл Слънце - Плутон Simple Smile При мен се случва в точен секстил със северния възел.
При мен е в точен квадрат на Слънце/Плутон. Поредната доза трансформация Simple Smile , но тя си върви откакто е активен квадрата на Плутон.

# 98
  • в 1001-та нощ
♥ LoVeLy  Wife ♥, сега не мога да отделя много време и вече трябва да съм в леглото, но ще маркирам основното, което виждам.

Юпитер на трон в 9 дом не е най-същественото при теб сега. Интересува те кариерната тема, но имай предвид, че му предстои ретроргадие през април на по-малко от градус от МС и ще се наложи да преосмислиш целите и посоките си. След това към ноември, може би, когато застане на МС -  ще квадратира нат.Марс. Също така в 10 дом имаш Уран. Би следвало да усетиш ингреса му в Телец (със заточената си Венера в 1 дом), който ще в края на март, когато Юпитер вече ще забавя своя ход преди ретроградието си. Лятото - Слънчево затъмнение върху Юпитер (4 дом) и след това Лунно затъмнение върху Сатурн (10 дом). В началото на 2020 - сатурнов възврат в съвпад с Плутон.

По дирекции - Слънцето сменя знак,  Марс прави съвпад с нат.Венера, а Юпитер с ЮЛВ. По прогресии - прогресивно новолуние в 4 дом на 1 гр в Рак. А си и родена малко след новолуние.

Възможно е транзитът на Юпитер през МС - предвид и другите аспекти, да не резултира в кариерни изяви, а - с промяна в соц. статус, с очакваните следствия Simple Smile . Но има време.

# 99
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Много ти благодаря за насоките , a.l.e.n.a !

# 100
.

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 13:35 от летящата

# 101
Здравейтеее, сигурно ще счетете въпроса ми за глупав, но все пак: какво да гледам в своята карта за смърт на родител или какво в неговата карта да гледам?
Скрит текст:
питам, тъй като предстоят някакви решения, не от любопитство. Предварително благодаря!

Това е много сериозна тема и повечето опитни астролози трудно се справят, да не говорим за форум, който е предимно за начинаещи. Нали не си мислите, че тук ще изпишем алгоритъма на работа? И после всяка втора мама да охка и да ахка, като го приложи спрямо своята карта или на някой близък.

# 102
 Аз очаквания нямам, понеже те са свързани с разочарования, каквито емоции се стремя да си спестявам; безплатно ноу-хау също, тъй като за мен е по-дразнеща липсата на последваща благодарност, от колкото самата печалба на другия. Понеже не мога да го изтрия, ще оставя само ., въпреки че е цитиран, за да не буди повече възмущение. Смятам също и че каквито и хороскопи да си правим, живота е резултат от нашите собствени избори и решения, така че често лаптопа е гръмнал, тъй като не е бил преинсталиран дълго време, а не ретро Мерк. Взимам си бележка и благодаря за отговора.

# 103
  • София
Здравейте Simple Smile
За много години от мен! Да ни е успешна новата година, нещата да ни се случват лесно и с лекота!
Аз паркирам тук един солар, че и рожденичка бях тези дни 😊

Интересна ще ми е тази година според мен. 🙄
Виждам че на на дълго и на широко сте обсъждали Сатурн в Козирог и мен ме вълнува тази тема Simple Smile
При мен новолунието на 6-ти беше доста разтърсващо емоционално, да видим какво ше стане на пълнолунието, че тогава цялата карта ще ми е засегната 😀

# 104
Летящата, такива теми не се коментират по форуми и фейсбук групи. Изключение би могла да направи само затворена група за професионалисти. В противен случай споделената информация повече ще навреди, отколкото да е от полза. Поради простата причина, че повечето четящи не са в състояние правилно да я използват.

Ако имаш сериозни притеснения относно твой близък, по-добре се консултирай с доказан професионалист, вместо сама да чоплиш картите и да се филмираш. Намирайки се такава ситуация, навремето и аз бях потърсила мнение от колега. Човек с доказан опит и качества. Тогава и тя не ми прогнозира летален изход, според нея още не било дошло точното време. Или просто не е искала да ми каже истината. Смъртта обаче дойде по-рано, аз също я бях нагласила за малко по-нататък, при други даши /периодика/. Но в хороскопа на майка се виждаше ясно, отказвах да го видя в моята карта.

Общи условия

Активация на акаунт