Пазаруване от H&M (27) ➤ Януари 2019

• 103 346
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 935
Пуловерът дойде, но доста седях на нокти докато го пробвам заради размера. От нещата на H&M винаги съм носела XS и така буквално с напевно тралала си поръчах същия размер. Но след мнението на DeVa®, се усетих да видя и номерацията в сайта. И по 2 параграфа от нея съм М. Та седях на нокти, звънях ако мога да я откажа, е, не можеше.

Днес идва пуловерът. И ми заспа. Перфектна дължина на ръкавите, не опъва никъде, не е къс, а го очаквах при положение, че беше два размера по-малък от препоръчаното.  Иначе е наистина много хубав и мек, нищо общо с друга блуза, която имам на l.o.g.g. и боде ужасно.

Кое е туй плетиво?

# 1 936
При връщане заради дефект, ще ми вземат ли 4,90 лв за връщането?

# 1 937
На мен не ми удържаха - разминаване в цвета. На плетивото .
Писах на английски върху отрязъка за връщане.

При теб какъв е дефекта?

# 1 938
Някой поръча ли  двуредното бежово палто на 36,99лв. Чудя се за размер...
Аз го имам. Взех го в обичайния си размер и е леко свободно, но не дотолкова, че да взема един номер по-малко. Отговаря си според мен.
Аз съм 38, но мисля за 36. В магазин, пробвах доста връхни и всичките 38 ми бяха големи. Дали да рискувам!? Много ми харесва цвета...
Моето е 36, мога да измеря нещо?

# 1 939
На мен не ми удържаха - разминаване в цвета. На плетивото .
Писах на английски върху отрязъка за връщане.

При теб какъв е дефекта?

Петно на пуловер, явно е заводско, защото май не е връщан
не се вижда  хубаво на снимката, ама като се облече все едно е накапано с олио
Скрит текст:

# 1 940
Трябва да им насочиш вниманието натам - дали ще го видят. Нещо да прикрепиш, да обозначиш туй леке...

# 1 941
Много ясно се вижда на живо, опитвам се да го разгадая, щото не е мръсно...пуловерът е от различни по цвят нишки и явно там машината е решила да сложи само черно...супер грозно стои точно като петно..

# 1 942
Някой поръча ли  двуредното бежово палто на 36,99лв. Чудя се за размер...
Аз го имам. Взех го в обичайния си размер и е леко свободно, но не дотолкова, че да взема един номер по-малко. Отговаря си според мен.
Аз съм 38, но мисля за 36. В магазин, пробвах доста връхни и всичките 38 ми бяха големи. Дали да рискувам!? Много ми харесва цвета...
Моето е 36, мога да измеря нещо?
гръдната ме интересува, моята е около 90,но искам да стои по мен, не толкова свободно.

# 1 943
Вижда се петното, Брадли. Имам много набито око.

# 1 944
  • Mostly in my mind
Да, и аз го виждам. Но дори и да не се забелязва толкова, фактът, че знам, че  е там, адски ме дразни. Ха ха.

# 1 945
Дразни,да
Засилвам го обратно

# 1 946
То на това му викат меланж....

Вижда се петното, Брадли. Имам много набито око.

Дано и оня, който ще решава..и той да има набито око.. щото ако е като мен Joy

# 1 947
Меланж с бонус... Cry

# 1 948
Това изглежда ли ви торбесто https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0705979002.html
(за носещ М или S , дали да се вземе дори XS)

# 1 949
Това изглежда ли ви торбесто https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0705979002.html
(за носещ М или S , дали да се вземе дори XS)

Според мен, да.
Но имай предвид, че може XS  да е по-къс.

Общи условия

Активация на акаунт