Пазаруване от H&M (27) ➤ Януари 2019

• 103 355
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 920
Мисля, че палтото е това https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0689985001.html Страхотно е ❤️❤️❤️
Някой мнение за това палто:
Скрит текст:
Скрит текст:
Дали го има налично,не го намирам?Ако може и някой да ме ориентира с размер висока съм(1,74) и съм слабичка Sweat Smile
Находки от The mall
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 921
Доста неща вече са на редовни цени.Sad

# 1 922
Значи е време за кодче, да пазаруваме на цените от миналата седмица.

# 1 923
Някой поръча ли  двуредното бежово палто на 36,99лв. Чудя се за размер...

# 1 924
Ако е онова със столче яка, май отзивите не бяха много добри. Назад в темата някой го беше споменал, не помня кой.

# 1 925
  • Пловдив

Но банера не е активен

# 1 926
Пише хем “само днес”, хем до 03.02
Може да са избързали с банера.
Иначе наистина са вдигнали цените, блузата с детайли от дантела, за която писах, вече е на редовна цена

# 1 927
То па тия пуловери...нищо не ме изкушава вече

# 1 928
Закъсняла отстъпка за плетива, зимата свърши вече. Синоптиците казаха, че няма да има студове през февруари. Аз гледам пролетните и летните неща. Няма отсега да купувам за след 1 година.

# 1 929
  • ново
Пускат намаление на плетива да се запасим, че нали вече няма да имат намаления. 😁 Ще трябва да си плетем догодина, тюх.

# 1 930
ТолкУ сме напред с плетивата, че няма накъде повече.... Simple Smile
Аз пуловер вече над 10 лева не купувам...дори не го поглеждам Laughing

Закъсняла отстъпка за плетива, зимата свърши вече. Синоптиците казаха, че няма да има студове през февруари. Аз гледам пролетните и летните неща. Няма отсега да купувам за след 1 година.

Не си права тук. В белите страни белите хора баш така процедират - в края на сезона, когато зверски намалят стоката, се купува за следващ сезон.

# 1 931
Зверски намалени плетива и ботуши си накупих август и септември '18, когато имаше стабилни кодове. И аз не давам повече от 10 лв. за плетиво.

# 1 932
Аз го имам. Взех го в обичайния си размер и е леко свободно, но не дотолкова, че да взема един номер по-малко. Отговаря си според мен.

# 1 933
Аз го имам. Взех го в обичайния си размер и е леко свободно, но не дотолкова, че да взема един номер по-малко. Отговаря си според мен.
Аз съм 38, но мисля за 36. В магазин, пробвах доста връхни и всичките 38 ми бяха големи. Дали да рискувам!? Много ми харесва цвета...

# 1 934
Пуловерът дойде, но доста седях на нокти докато го пробвам заради размера. От нещата на H&M винаги съм носела XS и така буквално с напевно тралала си поръчах същия размер. Но след мнението на DeVa®, се усетих да видя и номерацията в сайта. И по 2 параграфа от нея съм М. Та седях на нокти, звънях ако мога да я откажа, е, не можеше.

Днес идва пуловерът. И ми заспа. Перфектна дължина на ръкавите, не опъва никъде, не е къс, а го очаквах при положение, че беше два размера по-малък от препоръчаното.  Иначе е наистина много хубав и мек, нищо общо с друга блуза, която имам на l.o.g.g. и боде ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт