Спам тема (Нова Година със стари ку...купонджии) от 02.01. до когатo... примерно до 31.01. 😜

• 86 038
  • 4 019
  •   1
Отговори
# 3 855
  • Тра-ла-ла
Доста често има разочарование Grinning
Гледаш я ... много яка, но като си отвори устата и се обръщаш хахахаха
Слушаш я по телефона, много миличка... виждаш я на живо... бегаааай ... и те така те Simple Smile
Лягаш си с красавица.. Сутринта се събуждаш и възкликваш - "Я, крокодил! И говори?!" Joy

# 3 856
  • над кукувичето гнездо
Даже не знам кой е, води следобед някакво предаване. Ще се разровя из сайта и ще ти кажа като разбера. Не е нов.
Аз, като гледам програмата, не са останали много водещи, само в неделя на спорта. Еххх, а беше хубаво радио.

# 3 857
  • Тра-ла-ла
Сега съм си накачулила 6GB метъл музика за прослушване на флашка и бам в колата. Никво радио не ми трябва

# 3 858
  • София
Само 6? Simple Smile

# 3 859
  • Euskal Herria
Като малка слушах Божана Димитрова по БНР - "Разговор с вас". Страхотен глас, винаги ми е звучал младежки. Дори и след години, когато видях радиоводещата, бях приятно изненадана - гласът й все така се беше запазил, въпреки годините на дамата.
Когато стартира радио Атлантик - Пловдив, имаше една водеща, Венелина Нончева. Дразнех се, на моменти откровено се лигавеше, особено когато изговаряше имената на изпълнителите. Но пък радиото беше хит за онези години.

# 3 860
Като малка слушах Божана Димитрова...

Стигнах до тук и викам...кога ме слуша, Янче? FlushedFlushed

# 3 861
  • Euskal Herria
Налиии?  Smile.

# 3 862
  • Тра-ла-ла
За прослушване. После мятам нови. А флашченцето е само 8гб, че не знан дали старото радио ще понесе още ГБ

# 3 863
  • Euskal Herria
Бре, много ларж тия англичани. Подарък и за настоящата, и за бившата Wink. Ако някой Флюбен иска да се възползва от офертата:
http://news.plovdiv24.bg/846098.html
Smile

# 3 864
за мен това, моля!

Скрит текст:

# 3 865
  • над кукувичето гнездо
Ами, да, то пържена целина никой няма да сложи в сърце... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 866
Ами, да, то пържена целина никой няма да сложи в сърце... Stuck Out Tongue Closed Eyes

това е удър под пояса! Joy Joy Joy Joy Joy

пп нека бъде сотирано селъри, моля! Stuck Out Tongue Winking Eye Trollface

# 3 867
  • над кукувичето гнездо
Laughing Laughing Laughing Kissing Heart

Ама, върху канапе от пРъжолЕ за цвят Innocent

# 3 868
Laughing Laughing Laughing Kissing Heart

Ама, върху канапе от пРъжолЕ за цвят Innocent

Задълже...иначе готвачката рискува...да я захапя за ...дупето само с тая целина. Wink

# 3 869
  • София
Ъ, що така отшумях?
Отговарях на пост на Джулая. Вярно, емотикони и глупост, ама нали..... Flushed

Общи условия

Активация на акаунт