Спам тема (Нова Година със стари ку...купонджии) от 02.01. до когатo... примерно до 31.01. 😜

• 86 041
  • 4 019
  •   1
Отговори
# 3 840
# 3 841
  • над кукувичето гнездо
Дрого, че то по зи рок пускат ли свестна музика изобщо?

# 3 842
  • Варна
А, пускат, пускат.

И има там един от водещите, с невероятен глас, не мога да му се наслушам. Няма значение какво говори.

# 3 843
А, пускат, пускат.

И има там един от водещите, с невероятен глас, не мога да му се наслушам. Няма значение какво говори.
Е, ти значи не слушаш музиката все пак Laughing

# 3 844
Дрого, че то по зи рок пускат ли свестна музика изобщо?

Който слуша такава музика...да има. Хай , май ти разбутва...пеперудите а ?

# 3 845
  • над кукувичето гнездо
Хайче, кой е? Да не е някой нов?

Аз харесвах гласът на Краси Москов.

# 3 846
  • Варна
Даже не знам кой е, води следобед някакво предаване. Ще се разровя из сайта и ще ти кажа като разбера. Не е нов.

# 3 847
  • Euskal Herria
А когато слушате някой, чийто глас ви допада, изграждате ли си някаква представа за него? И ако да, след това има ли изненада/разочарование, когато свържете гласа с реалното лице?

# 3 848
Доста често има разочарование Grinning
Гледаш я ... много яка, но като си отвори устата и се обръщаш хахахаха
Слушаш я по телефона, много миличка... виждаш я на живо... бегаааай ... и те така те Simple Smile

# 3 849
  • Тра-ла-ла
Аз пък не слушам радио. Не издържам рекламите, дудненето на водещи, една и съща музика...

# 3 850
  • над кукувичето гнездо
От зи рок повечето ги познавам отдавна и вече съм забравила какво съм си представяла преди. Но има един, който коментира дартса по нова спорт и си бях изградила много различна представа от това, което намерих в нета като снимка към гласа.

Джу, и аз заради рекламите спрях да слушам зи.

# 3 851
Понякога има и изненадващи съвпадъци между секси глас и секси визия, но само понякога Grin

# 3 852
А когато слушате някой, чийто глас ви допада, изграждате ли си някаква представа за него? И ако да, след това има ли изненада/разочарование, когато свържете гласа с реалното лице?
С моят така се слушахме известно време преди да се видим Grinning Оказа се, че и двамата сме си харесали гласовете и сме имали интерес как изглеждаме на живо. Сега същият този хубав глас на моменти така ми бърка в мозъка и ме ядосва  Mr. Green

# 3 853
  • Варна
Тц, не си изграждам никаква представа. Изобщо не ми пука как изглежда.

# 3 854
8 , не мое без хич , само мед и масло , малко пиперец за плам....така да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт