Спам тема (Нова Година със стари ку...купонджии) от 02.01. до когатo... примерно до 31.01. 😜

• 86 056
  • 4 019
  •   1
Отговори
# 3 825
  • Варна
И амазоните гледах, и ибей, там е даже още по-скъп.

Абе, карай. Все някога ще го докопам. Имам точно място за него в кухнята.

# 3 826
за дамите:
лека йога за освежаване
краят е най-освежаващ Wink

за господата едно напомняне:
Скрит текст:

# 3 827
  • Euskal Herria
Добро утро!

# 3 828
Накрая са по абсорбатори Blush

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 10:39 от Kiki.mora

# 3 829
димоотводите остават за нашата фантазия Angry Joy

# 3 830
Някой да иска домашен любимец , коте ? Мноо е сладко.

# 3 831
Божкее, Бубе, произвеждаш ми смех, па и други емоции.
И накрая - свобода ... по гол з*. Joy

Дрого, искам, ама ку нема да ме изяде ... в даден момент. Joy

# 3 832
Бели птицииииии и КУРШУМИИИИИИ!

Начи, друго си е от новата С класа да се слуша деветесетарска чалга. И да се набляга на "И КУРШУМИИИИ". ВиждАл си ти пистолет, освен на капси! Пикльо!

# 3 833
Инче , как ще те...изяде.Не виждаш ква мила и невинна физиономия има. Сладуран. Бела , Ес или Це ? Аз в Е класата ко да надуя....Тигре , тигре. Вечер на Зи рок , като надуя бруталния метъл и ме гледат като изкопаемо. Явно не са свикнали от мерцедес да звучи брутален траш и дет метъл.

# 3 834
Дрого, такива смотльовци изгледаха Под прикрите и взеха да си мислят, че знаят "кое, как е било". Виж, баща му на тоя, дет му е купил колата, може и да пее Бели птици и да го тресе носталгията ама пишлемето...

# 3 835

Начи, друго си е от новата С класа да се слуша деветесетарска чалга. И да се набляга на "И КУРШУМИИИИ". ВиждАл си ти пистолет, освен на капси! Пикльо!
Белла, що така се връзваш ... мяташ една чаровна усмивка и отлиташ с 200. Grinning Спомняш ми за есента, бягайки да хвана зеленото на пешеходците, че е мноу кратко кат от една кола надуха Антилопа, газела ... йощ мий смешно. Joy

# 3 836
ааа тия дето знаят кое как е било...или са мъртви , или си траят и не се показват. тия показните "бабаити"....мани , мани.

# 3 837
Ине, а пяли ли са ти "да ти пръсна дисплея и панела" с мазна коцкарска усмивка и поглед към неговото уиски? Grinning Grinning Grinning

ааа тия дето знаят кое как е било...или са мъртви , или си траят и не се показват. тия показните "бабаити"....мани , мани.

Точно, Дрого! Чудех се дали да го напиша ама ми прочете мислите.

Направо откачам, защото семейството ми е било лично засегнато и на такива ми иде да ги накарам да налапат ауспуха на скъпата кола и да им пусна Радо Шишарката през г...за!

# 3 838
Ине, а пяли ли са ти "да ти пръсна дисплея и панела" с мазна коцкарска усмивка и поглед към неговото уиски? Grinning Grinning Grinning
...
Ич не ги и поглеждам. Ку тряаа се изнасям. Винаги има начин. Важното е дан си развалям настроението. Мир вам! Grinning

# 3 839
  • София

Аз такива ги лекувам много. Simple Smile Може и да е леко селско, но ако се случа до него, надигам волумето и поотварям повечко джамове. Simple Smile  В общият случай - недоволна, до стресната физиономия, затваряне на прозорците и отпашване с мръсна газ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт