Пазаруване от Amazon - тема №81

• 85 973
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Тези дънки ги имам,страхотни са!
Останал е само малък номер
https://www.amazon.co.uk/Maison-Scotch-Womens-Jeans-Multicoloure … rds=maison+scotch

На кой размер отговарят?

# 406
  • ВАРНА
Тези дънки ги имам,страхотни са!
Останал е само малък номер
https://www.amazon.co.uk/Maison-Scotch-Womens-Jeans-Multicoloure … rds=maison+scotch

На кой размер отговарят?

аЗ СЪМ ГИ ПОРЪЧВАЛА И НЕ БЯХ ВЪВ ВЪЗТОРГ,ЛЕКО УМАЛЕНИ ПО СПОМЕН,НЯМАТ ЕЛАСТИЧНОСТ. яВНО НЕ БЕШЕ МОЯТ МОДЕЛ

# 407
Може и някой да ми обясни за Subscribe & Save .Не съм много наясно как става.Трябва да закупя за 1 месец 5 продукта за да ми отключи тези 15 % нали така и те само за даден продукт който съм купила 5 пъти ли важат или за всички които са Subscribe това не разбирам.Искам да купя няколко продукта но не мога да ги поставя всички в кошницата а ме праща веднага да плащам.Всичко по отделно ли трябва да купя?Няма да е лошо да го пише на първа страница защото виждам че и други не са наясно.

# 408
Складовите ми неща от кошницата пак изчезнаха. Дано се появят отново, че ще се изям от яд.

# 409
second аз само филтри купени от Англия ползвам. Еднакви са като тези в Бг. Не знам защо пишат UK версия!

# 410
  • София
Мацки, купували ли сте филтри Брита от UK? В описанието пише UK version и нещо ме обезпокои дали има различни?
BRITA Maxtra+ Water Filter Cartridges, White, Pack of 12 (UK Version) https://www.amazon.co.uk/dp/B072FQV72L/ref=cm_sw_r_cp_api_i_Jk1qCbZJXHHY1
По-различни са от "старата" Maxtra, но са съвместими. (изправи ми се косата като дойдоха Wink, много внимавах като поръчах да е Maxta, а не Maxtra+, но пак бях объркала)

# 411
  • Luxemburg
Diesem, защо държиш на Макстра, а не на Плюс? Аз сега съм с вторите и са съвместими  с каната, уж по-дълго трябва да изкарва, но не съм засичала. На мен каната ми май е от Uk, но филтри взимам от всякъде. Последно  май от uk, предните бяха от ФР, а заради по-високата цена от немския рядко взимам оттам. Имате развалени датчици на тея кани? Аз на едната смених преди няколко години, сега и на другата кана е умрял и лятото ще го сменя. Ще ми се смеете, но каните уж са немски, а в района където и да питах, никъде не им намерих сервиз и в Сф си взех датчик. Същото е и с овлажнителя, който е белгийски, но дори в Брюксел не открих филъра, който ми трябваше и пак от Сф си го набавих.

# 412
Pipi_rz, за да имаш 15% отстъпка, трябва да поръчаш пет неща със subscribe and safe. Създават се пет поръчки. В началото всички поръчки са с 5% отстъпка, но в момента в който поръчаш и петата стока, всички поръчки ще ти се коригират автоматично с 15%.

# 413
  • София
За Subscribe&save се създава отделна поръчка за всеки продукт. При 5 и повече продукта за месеца, получаваш 15% намаление на тях, иначе имаш само 5%. Не е лошо да се чете и в самия сайт, информацията там е ясна и лесна за разбиране. Понякога има допълнителни ваучери, условия и т.н.

# 414
  • Сф
Diesem, защо държиш на Макстра, а не на Плюс? Аз сега съм с вторите и са съвместими  с каната, уж по-дълго трябва да изкарва, но не съм засичала. На мен каната ми май е от Uk, но филтри взимам от всякъде. Последно  май от uk, предните бяха от ФР, а заради по-високата цена от немския рядко взимам оттам. Имате развалени датчици на тея кани? Аз на едната смених преди няколко години, сега и на другата кана е умрял и лятото ще го сменя. Ще ми се смеете, но каните уж са немски, а в района където и да питах, никъде не им намерих сервиз и в Сф си взех датчик. Същото е и с овлажнителя, който е белгийски, но дори в Брюксел не открих филъра, който ми трябваше и пак от Сф си го набавих.

ronicat, от къде взимаш датчиците? Имам кана Elemaris и преди няколко месеца се прецака датчика и не работи сега.

https://smile.amazon.de/Brita-Wasserfilter-Elemaris-Maxtra-Filte … keywords=brita+xl

# 415
Имам същата кана и преди няколко години закупих датчика от офиц.представител за Бг.

Обадете им се по телефона. Веднага ми изпратиха каквото искам - платих с наложен платеж плюс.доставката.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 12:27 от bubanka

# 416
  • София
ronucat, не бях сигурна, че са съвместими, изглеждаха ми по-големи.
Скрит текст:
Датчика на нашата на се повреди много бързо, за съжаление няма избор за различен датчик - бих избрала механичен.... Така си и остана, не ми трябва нещо да мига при това да "нищо" не отчита - времето мога и сама да, си го следя, а и не можеш без да се замислиш да я пъхнеш в миялната.
Реално използвам по-дълго време един филтър, защото не пием вода само от филтриваната, а лятото едновременно изполваме 2 "уреда": кана (само за хладилника я ползвам)+машина за вода.

# 417
Здравейте, имам въпрос към тези, които имат бизнес акаунт. Ако една поръчка съдържа повече на брой артикули, разбито ли я фактурират (т.е. няколко отделни фактури ли ви издават) или всичко е в една фактура? Понеже гледам в обикновен клиентски акаунт, че дори поръчката ми да е от един артикул, но повече бройки, в една фактура слагат 2бр, в друга 1бр, в трета пак 1бр и така стават по 3-4 фактури само за една поръчка. По същия начин ли процедират и с фактурите от бизнес акаунтите?

# 418
  • Luxemburg
Maxtra+ са съвместими с каните Макстра. Аз прочетох в тая тема, че ставали и взех направо 12.
А датчик miraj взех от официалните представители за Бг. Пратиха ми го по Еконт, не ми се разкарваше до офиса им. Внимавай за коя кана си поръчваш датчик. Малката и голямата кана са с различен датчик. На голямата е по-къс.

# 419
  • София
ronicat, благодаря за информацията.

Прочетох това:
.... Информация за безплатно връщане до електронни магазини в Германия http://www.bgpost.bg/?cid=40&NewsId=656 За съжаление, не е много ясно дали тази опция може да се използва за Амазон. В отговор на запитването на ЧревоУгодник, от Български пощи са му дали следния отговор:
"Международната услуга за безплатно връщане „free return” е договореност между „Български пощи”ЕАД и „Дойче пост”АД. Това е двустранна международна услуга за безплатно връщане, позволяваща на клиенти в България да връщат безплатно от 124 /засега/ пощенски станции на “Български пощи”ЕАД колетни пратки на Интернет продавачи в Германия. От своя страна Интернет търговците трябва да са сключили договор за услугата с „Дойче пост”АД...

Някой възползвал ли се е?
В кой клон? Съмнява ме, че в местния ни клон имат идея за какво става въпрос.
Надеждата ми е в Централна поща.

Скрит текст:

Съмнява ме, че едно яке, което трябва тези дни да взема от превозвача няма да е ок. И ще трябва да го връщам от България.

https://www.amazon.de/Jack-Wolfskin-Wasserdicht-Atmungsaktiv-3in … p_dt_b_asin_image

Общи условия

Активация на акаунт