Пазаруване от Amazon - тема №81

• 85 897
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • София
camelcamelcamel не работи. Случайно някоя от вас да е следил цената на този сешоар Remington? А ако може да каже и дали е доволена, ще чудесно. Simple Smile
https://www.amazon.de/gp/product/B00T2XXJJA/ref=ox_sc_act_title_ … R8XB7XF&psc=1

# 556
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
имам нужда от смяна на колелцата на куфар (много нелепо се счупи само едното колелце).
Спряла съм се на:
вариант 1 или вариант 2
Бих купила и нов куфар на прилична цена, но и наличния искам да оборудвам.
Ако някой е купувал или има впечатление от качеството на колелцата, ще съм благодарна за насоки.

# 557
  • София
camelcamelcamel не работи. Случайно някоя от вас да е следил цената на този сешоар Remington? А ако може да каже и дали е доволена, ще чудесно. Simple Smile
https://www.amazon.de/gp/product/B00T2XXJJA/ref=ox_sc_act_title_ … R8XB7XF&psc=1
Имам подобен на Ремингтон серия D ..... и пак е Ionic Hair Dryer, 2200 Watt- голямата приставка не съм я ползвала никога. Работи безотказно за сега. До сега търсих из амазоните в хисторито на поръчките да видя точно модела, купуван е може би 2013-2014 г. 

# 558
Здравейте, получих поръчаните обувки и чанта, от немския Амазон, но междувременно цената им е станала по-ниска. Попитах дали може да ми възстановят разликата, но ми отказаха. Бях прочела,че връщат пари при такъв случай. Предложиха само да върна полученото.

# 559
  • София
Те цените постоянно плават.
Нормално е да откажат.
Не искат и доплащане, ако цената се повиши.

# 560
Здравейте, получих поръчаните обувки и чанта, от немския Амазон, но междувременно цената им е станала по-ниска. Попитах дали може да ми възстановят разликата, но ми отказаха. Бях прочела,че връщат пари при такъв случай. Предложиха само да върна полученото.
Няма такова нещо. Едно време връщаха в Джавари.

# 561
Здравейте, дали може да ми препоръчате термометър за чело от амазон, от който сте останали доволни

# 562
Здравейте, отново.
Опитвам  се да пусна поръчка. Слагам само продукти, които са със безплатна доставка в Англия, но каквото и да правя, накрая пак ми начисляват почти 5 паунда доставка. Над 20 паунда са както пише. Не е посочвно това да важи само за прайм.
Какво пропускам?

# 563
Здравейте, отново.
Опитвам  се да пусна поръчка. Слагам само продукти, които са със безплатна доставка в Англия, но каквото и да правя, накрая пак ми начисляват почти 5 паунда доставка. Над 20 паунда са както пише. Не е посочвно това да важи само за прайм.
Какво пропускам?
Избери FREE Delivery (3 - 5 business days). Wink

# 564
  • София
И виж дали всички са с продавач Амазон или fulfilled by Amazon.

# 565
Избирам Simple Smile) Пак  не става....почвам да се чувствам все едно ьа пръв път пазарувам онлайн 😀

И за продавачите проверих, нарочно и с различни продукти пробвах, и пак не става. Като гледам нямат и някакъв чат да им пиша, поне през тел.

# 566
Качи един скрийншот на поръчката преди последна стъпка с плащането, за да видим къде грешиш.

# 567
Пускам я до адрес на Габиели. Едните кърпи ги слагам, за да стигна 20 паунда след като се приспадне отстъпката пт 20 паунда, но там пробвах и с други продукти. Add on item нали е след 20 паунда.
Ето снимки през приложението:

# 568
Даже и по- голяма е отстъпката, вероятно освен БД има и друга промоция, от пробиотика имате 3 броя.

21+ 8,40+ 4,69= 34,09

# 569
Сметката ти е точно толкова, колкото тряябва да бъде - нямаш начислена доставка!

Използвала си промоцията за витамините 3 бр на цената на 2бр т.е. те ти са 14 лири + 8,40 + 4,69 дава точно 27,09 лири, което ти е и Order Total!!!!

Общи условия

Активация на акаунт