Пазаруване от Amazon - тема №81

• 86 063
  • 750
  •   1
Отговори
# 135

Има промоция на хранителни добавки и витамини, при покупка на 3 бр най-евтиния е подарък. Аз си поръчах рибено масло
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B002F5EO6E/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
С код ли е намалението?

# 136
  • гр. София
В момента в Лидл има масажни яки за 33.00лв. 

# 137
  • Варна
Днес получих сандали El Naturalista. Поръчах си 39 номер въпреки, че нося 38. Стават ми, чудесни са, меки, за тесен до нормален крак. Изглеждат много удобни, обичам този тип подметки с лято токче.
Може би и 38 щяха да ми станат но заради този декоративен шев реших да взема по-големи ... абе доволна съм:-)
Получих и една блузка на Tom Tailor, много ми харесва, розовия цвят, мека, за работа са ми много удобни този тип блузи. Мисля да си купя и червена.

И други дреболии получих и още доста чакам. Топки за сушилната получих и крем за лице който наистина харесвам а тук не продават.

Аз имам масажор-възглавничка. Ползвам си го почти всеки ден и си го харесвам.

# 138
  • София
https://www.amazon.co.uk/dp/B0759NL8Q2/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_iW3mCbF586D3K

Доста изгодни мъжки обувки кларкс, номер 9(43),15 п.

# 139
Някой имал ли е пратка със следния статус 
"Parcel was left in a secure location.Signed by: Wunschort (Ablagevertrag)."
  Трябва ли да се притеснявам? Дали да изчакам до утре? Поръчала съм с Габко ,а в профила съм отбелязала пратката и проследяващия номер и стои като неполучена при тях.Пък те са перфектни щом я няма при тях значи не е получена.

# 140
  • Варна
Имам доста пратки с този статус и съм ги получила нормално и навреме.
Понякога се бавят ден-два с отбелзването. Аз от много отдавна не си описвам пратките, нито една, от мързел, признавам си. И нямам нищо забавено или неполучено. Като ги получат и те ми ги отбелязват.

# 141
  • Сф
Аз от УК никога не съм описвала, от Германия само първите 2 пъти. неполучена пратка до сега нямам

Днес в реален магазин на Есприт си харесах намалено на 50% зимно яке. Викам си щом тук е намалено, в амазон трябва без пари да е, но уви. Почти ги няма като модели, а и са си на реалните цени. За сефте ми се случва реален магазин да е по- евтин

# 142
# 143
  • DE
Явно имат голям проблем с кражбите. Вчера познат ходи на интервю за работа в амазон и каза, че са попълвали тест свързан само с кражбите.

# 144
  • Варна
Имат. Чувала съм от бивши работещи там за различни схеми.

# 145
  • Варна
Здравейте! Искам да се откажа от Amazon Prime,от опървата страница видях как става ,има линк ,който ме насочва към моя аккаунт..обаче от там нататък не мога да намеря  линка "Prime Settings",няколко дни ровя и не мога да намеря..
Моля кажете къде е този линк ,снимка може би newsm78

# 146
  • Варна
Your Account > Your Prime Membership
и там вляво на екрана пише с какъв статус си в момента, кога и колко ще те таксуват и т.н.
И отдолу има линк за прекратяване на членството.

# 147
  • на Мелмак
Получих обсъжданото яке на Геокс , наистина е умалено .
Нося С/М , от този модел поръчах 42, точно ми е  с пуловер отдолу!

# 148
  • Сф
Etty,  може ли реални снимки? Колко размера е умалено- 2 или 3?

# 149
  • Варна
Your Account > Your Prime Membership
и там вляво на екрана пише с какъв статус си в момента, кога и колко ще те таксуват и т.н.
И отдолу има линк за прекратяване на членството.

Това виждам🤨 Понеже не искам да ме таксуват махнала съм картата,с която пазарувам,сигурно ако искам нещо да закупя и платя с карта веднага ще ми изтеглят сумата за членството. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт