Пазаруване от Amazon - тема №81

• 86 024
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Даринандия може да се откаже  по всяко време. Най-изгодно е да имаш поне 5 неща защото тогава отстъпката е по-голяма.

ronicat не знам какво е кауфландското но и лидълското е много едро за макарони.
Имаш предвид, 5 различни артикула, нали?! Ами сега!?? Имам ли време да ги измисля, че .... не съм се ровила в тази секция?
Би трябвало да стане. По принцип можеш да ги добавиш преди да е наближила много дата за доставка, за да не минат за следващия месец. Като ги добавиш тези други 4 неща то автоматично ще ти преизчисли цената и ще ти я смъкне за всеки един от тях, вкл. и Персила дето си поръчала.

# 271
  • Варна
Някой знае ли какво се случва със складовите стоки в английския Амазон? Изведнъж асортимента на обувки и дрехи се сви няколко пъти. В другите раздели не съм гледала. Дали е някакъв бъг или ще го закриват?
И аз го забелязах.  Не вярвам да го закриват. По-скоро е бъг някакъв.

И търсачката не работи в склада... дано скоро го оправят!

# 272
# 273
  • Пловдив
Аууу,Ленор ми е любим .Ползвам перличките ,който се слагат в барабана и  ухае  невероятно цялата къща  .

# 274
Аз имам въпрос към тези които имат бизнес акаунт.Искам да си поръчам работни обувки,понеже се занимаваме с такава дейност и ми излизат две цени с VAT и без,но като тръгна да плащам тотала ми дава по високата сума.Не трябва ли да платя тази без Vat и като ми издадат фактура аз тук си внасям ДДС то.Поне от Румъния като пазарувам фактурата ми идва без VAT.Моля да споделите как стоят тук нещата или аз нещо бъркам.

# 275
  • Варна
Леле, аз съм от друга порода. Не понасям дрехи, къща или каквото и да е да ми мирише на прах за пране. И е голяма драма намирането на такива които не ми докарват лудост. Персил не харесвам, имам една грамадна туба натресена от сестра ми от Германия и само я подмятам. Сгреших и си изпрах едно яке с него, отидох на работа и направо ме беше срам на какво миришеше около мен. Парфюма ми се загуби, едва дочаках да се прибера и го пуснах пак на изплакване няколко пъти  докато се оправи.

Сега ползвам тези Fairy Non Bio Pods, изпират добре/критерий са белите чорапи за тенис на корт на мъжа ми:-)))/. И най-важното - миризмата е много лека, приятна и изчезваща след няколко часа.

# 276
Като стана въпрос за препарати за пране, доволни ли сте от Ленор капсулите?
Вчера ги получих, днес ги пробвах. Имат доста силен аромат, което на мен не ми харесва.

Flash, от една порода сме! Не ползвам омекотители заради миризмите, мокри кърпи купувам само от Лидъл, защото не миришат на нищо и аз от Феъри съм най-доволна - много лек и приятен аромат.

# 277
  • София
......
А Миле ароматизатора го има и тук ако някой не го е видял.
https://shop.miele.bg/10231860.html

П.П. Точно тези дето е дала blue75 имам сега.

в кутията един флакон ли има ?

# 278
......
А Миле ароматизатора го има и тук ако някой не го е видял.
https://shop.miele.bg/10231860.html

П.П. Точно тези дето е дала blue75 имам сега.

в кутията един флакон ли има ?
Да.

# 279
Леле, аз съм от друга порода. Не понасям дрехи, къща или каквото и да е да ми мирише на прах за пране. И е голяма драма намирането на такива които не ми докарват лудост. Персил не харесвам, имам една грамадна туба натресена от сестра ми от Германия и само я подмятам. Сгреших и си изпрах едно яке с него, отидох на работа и направо ме беше срам на какво миришеше около мен. Парфюма ми се загуби, едва дочаках да се прибера и го пуснах пак на изплакване няколко пъти  докато се оправи.

Сега ползвам тези Fairy Non Bio Pods, изпират добре/критерий са белите чорапи за тенис на корт на мъжа ми:-)))/. И най-важното - миризмата е много лека, приятна и изчезваща след няколко часа.
Праховете не са едни и същи.
Немският Персил не отговаря на английския Персил.
Немският Персил отговаря на гръцкия Диксан.
Английският Персил отговаря на гръцкия Скип!
Имам таблица за държавите за праховете по държави под какво име са. Не зная как да я публикувам тук.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 20:42 от bubanka

# 280
  • Sofia
Аз имам въпрос към тези които имат бизнес акаунт.Искам да си поръчам работни обувки,понеже се занимаваме с такава дейност и ми излизат две цени с VAT и без,но като тръгна да плащам тотала ми дава по високата сума.Не трябва ли да платя тази без Vat и като ми издадат фактура аз тук си внасям ДДС то.Поне от Румъния като пазарувам фактурата ми идва без VAT.Моля да споделите как стоят тук нещата или аз нещо бъркам.

Да, би трябвало като плащаш да е без ДДС.

# 281
  • Варна
pavlo_deni, благодаря за таблицата!

А за праховете, английски Персил не съм ползвала та не знам какъв е. 
Да не се обиди някое момиче сега ползвайки праха, щото аз съм писала, че не го понасям.  Stop

# 282
  • на Мелмак
Ддс-то зависи от продавача. Приспада се винаги, ако продавач е Амазон, ако не - почти не се прилага!

# 283
Бях си вкарала малко сандали в кошниците, вкл и складови. Чакайки по ниски цени, те взеха че рязко се вдигнаха, а всичко складово ми изчезна. Леко съм възядосана, вардех си едните сандали и бяха взели да падат.

# 284
  • София
Омо, персил, скип с разплисканата капка са хубави, персил на хенкел за нищо не става.

Общи условия

Активация на акаунт