Пазаруване от Amazon - тема №81

• 85 923
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
В дневните сделки има Shiatsu масажор за врат за £34.97 Може да се приложи и 5% voucher
Не съм гледала каква е обичайната му цена.
Аз пък да кажа, получих този масажор за 12Е https://www.amazon.fr/gp/product/B074KHHRXF/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 от склада. Пристигна в не отваряна кутия, малко смачкана в единия ъгъл. Върши работа, според мен, но повече от 50-60 лв, не струва.
Поръчах за родителите ми ето този- https://www.amazon.fr/gp/product/B075Q96Z1C/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1  23Е. Много е хубав. Мачка яко.Simple Smile  Гледам има още един за 23Е, като нов.

# 526

Свалих приложението за Румба и там ми пише за всички пъти, когато съм я пускала или през него или ръчно, че почистването е канселирано.
При мен единствените случаи, когато изписва в приложението, че чистенето е канселирано е когато аз съм я връщала ръчно-чрез натискане на home-бутона на самата румба или чрез стоп на приложението.

# 527
Момичета,някой с мнение за Guess дали си отговарят като номер или са умалени ? Благодаря предварително. bouquet

# 528
  • София
Момичета,някой с мнение за Guess дали си отговарят като номер или са умалени ? Благодаря предварително. bouquet
Ако става въпрос за дънки смятам, че си отговарят. За други дрехи не мога да кажа.

# 529
Дрехите - имам и отговарящи си и умалени.
Обувки - тези, които имам са уголемени.

# 530
Благодаря,забравила съм да напиша ,че за обувки питам,заглеждам разни зимни .

# 531
Благодаря,забравила съм да напиша ,че за обувки питам,заглеждам разни зимни .
Едни сандали имах,които си отговарят.

# 532
  • Варна
Ако някой харесва този парфюм Ghost Sweetheart, във френския склад 50 мл за 9,47Е.
Не бях поглеждала в склада им отдавна ... и май не трябваше.  Crazy

# 533
Момичета, знам, че е коментирано,  но тогава не ме интересуваше и не съм внимавала в картинката, затова за да не ви досаждам, да попитам къде мога да прочета за условията за пазаруване от pantry-то ?

# 534
  • София
https://www.amazon.co.uk/gp/pantry/info
Изгодни са доста неща, но като сложиш доставката до БГ и става не чак толкова изгодно. Аз съм поръчвала 2-3 пъти, доставката ми идваше около 10лв., защото поръчвах тежички неща. Примерно майонеза, препарати...

# 535
  • Бг
Момичета, знам, че е коментирано,  но тогава не ме интересуваше и не съм внимавала в картинката, затова за да не ви досаждам, да попитам къде мога да прочета за условията за пазаруване от pantry-то ?

Streaki, пазаруването в пантрито става след като активираш Прайма. Първата кутия е с БД ако си купила 4 продукта от различните секции.
Ето тук - https://www.amazon.co.uk/gp/pantry/info/?ie=UTF8&ref_=sv_pantry_7 има повече инфо.

# 536
Благодаря, момичета. Има неща, които дори с доставка ще ми дойдат доста по-евтини от тук. Ще го пробвам, че бях активирала безплатния едномесечен прайм миналата година. Пробвах на този Черен петък и нещо не ми разреши.

# 537
  • Sofia
Много лошо ви изппуснах този път Simple Smile  Обещавам да наваксам

Моля, ако има някой, който да е поръчвал от амазон с бизнес акаунт и доставка до България с превозвач, да си признае, защото имам питане. Предварително благодаря!

# 538
Благодаря, момичета. Има неща, които дори с доставка ще ми дойдат доста по-евтини от тук. Ще го пробвам, че бях активирала безплатния едномесечен прайм миналата година. Пробвах на този Черен петък и нещо не ми разреши.

Кои?

# 539
  • София
Много лошо ви изппуснах този път Simple Smile  Обещавам да наваксам

Моля, ако има някой, който да е поръчвал от амазон с бизнес акаунт и доставка до България с превозвач, да си признае, защото имам питане. Предварително благодаря!

Поръчвала съм - питай, ако мога, ще помогна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт