Пазаруване от Amazon - тема №81

• 85 888
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Пратките от американския Амазон до адрес на превозвач в Англия  минават ли митница в Англия или отиват направо до адреса на превозвача?

И да се оплача от Спиди. Исках да върна пратка до Амазон Германия. От Спиди отказаха да ми я вземат, защото не можах да им дам телефон на Амазон, представете си. Питам ги - за какво ви е, SMS на Амазон ли искате да пратите да посрещне куриера ?!! .... Пак опрях до Български пощи - те пък не харесаха етикетите на Амазон и ме накараха да залепя хартия на колета и да напиша на ръка адресите на изпращач/получател, както си е по бг-стандарт, но поне успях да го пратя .......

Минават митница ако са над 17 паунда по спомен там обаче също трябва някой да го освободи.

# 616
  • София
Пратките от американския Амазон до адрес на превозвач в Англия  минават ли митница в Англия или отиват направо до адреса на превозвача?

И да се оплача от Спиди. Исках да върна пратка до Амазон Германия. От Спиди отказаха да ми я вземат, защото не можах да им дам телефон на Амазон, представете си. Питам ги - за какво ви е, SMS на Амазон ли искате да пратите да посрещне куриера ?!! .... Пак опрях до Български пощи - те пък не харесаха етикетите на Амазон и ме накараха да залепя хартия на колета и да напиша на ръка адресите на изпращач/получател, както си е по бг-стандарт, но поне успях да го пратя .......
Давате вашият номер и пратката заминава.

# 617
# 618
  • Пловдив

Имам ги в белия вариант - много са хубави  Hug

# 619
  • София
И да се оплача от Спиди. Исках да върна пратка до Амазон Германия. От Спиди отказаха да ми я вземат, защото не можах да им дам телефон на Амазон..

По темата с телефона за amazon.de  - питах ги в чата и ми дадоха този номер: 49 9 41 78 87 88.

# 620

Имам ги в белия вариант - много са хубави  Hug
Малко ме притесняват отзивите, че отпред са стеснени. Вярно ли е? Sad

# 621
  • Пловдив
Моят крак не е широк (нормален мисля)
Комфортни са ми при взет точен размер.

# 622
  • Бг
Здравейте,

Пратки с Royal Mail, кой ги разнася в София.

Български пощи.

# 623
Скрит текст:

Давате вашият номер и пратката заминава.

Разбира се, че моя го дадох - но искаха и на получателя и това е.

# 624
И на мен така са ми искали. И винаги им казвам пишете пак моя и като почнат да ми мрънкат казвам, че и преди така са ми вземали пратките. В сряда пак пращах. Този път не мe и питаха. После видях, че са писали едни единици и двойки сами....

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 13:52 от drago_2008

# 625
Аз да се оплача. Получих едни дънки от английския Амазон. Писах им още тогава, че размерите не съответства поне с 2 номера. Писах им и че трябва да ги върна от БГ, а са доставени в Англия. Съгласиха се да поемат пощенските (иначе щях да ги пусна в ОЛХ да речем или рамените). После пак им писах преди да ги изпратя, защото ми бяха генерирали Роял мейл етикет, а нали връщам от БГ. Пак потвърдиха, че няма проблем и че ще ми върнат парите за пощенските. Днес пращам снимка на бележката за връщане и ми казват няма да Ви върнем нищо Sad Имах копие на втория чат транскрипт и им копирах, после уж ме свързаха със супервайзер. Онази ми вика, че като получат пратката ще върнат парите. Питах кои пари, тя каза за пощенските. Питам , а за дрехите - нали тях връщат като ги получат, което е нормално, тя ми вика за пощенските?! Изпаднах в потрес. Със сигурност не е по процедура този отказ да ми върнат пари след като са обещали, ама се чудя що и тая супервайзерка беше така озлобена и що каза като ги получат, след като обясних и че сумата за пощенските не е видна от пакета.... После не ми даде опция да ги оценя. Иначе щях да им дрънна одно Ужасно за оценка.
По-късно пак мисля да пиша.

# 626
Пощенските винаги връщат след като стигне. Все пак може да се загуби.

# 627
Никога не съм чакала да си ги получа пощенските! Това от опит повече от 10 г с Амазон покупки... За пръв път и някой ми пише такова нещо. Сами са ми писали, че като пратя пакета да им пратя и снимка на бележката. Като я пусна и винаги инициират възстановяването до няколко часа ....

# 628
На мен са ми ги връщали след - даже се е налагало да напомням. Може би зависи от служителя.

# 629
  • София
Аз пращам квитанцията от пощата след като получат пратката и никога не е имало проблем с възстановяването. Но Амазон май нямат единна практика и зависи на какъв служител ще попаднеш. Дори веднъж ми върнаха парите за едно палто преди да съм го изпратила.

При всички случаи има смисъл да им пишеш пак, пък дано да случиш на някой услужлив индиец.

Общи условия

Активация на акаунт