Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 239 800
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 310
  • Mediterraneo
стиснати палци на малки и големи! Всичко да минава и да е наред!

ММ е рожденик, ще имаме гости. Добре, че от вчера си направих заготовките и тортата, че ми излезе друга работа сутринта и вече съм капнала. Сега ще панирам един език, ще метна надупени картофи във фурната и ще ми остане само скарата да направя по- късно. Междувременно и децата на лекар ще водя.

Ние в Ямайка попаднахме на страхотен шофьор на туристическо бусче. Освен стандартните обяснения откъде минаваме и какво виждаме, през цялото време пееше на микрофона заедно с Боб Марли, пускаше майтапи и лафове. Накрая, докато паркираше на последната спирка вика- Ако сте си купили марихуана, почерпете ме, ако не сте си купили, можете да ми оставите някой долар бакшиш, аз ще пуша заради вас довечера. С кеф му оставих 10 долара, дано се е напушил и заради нас Simple Smile

# 5 311
  • София
Тарти, да ти е жив и здрав ТМ! Да те обича и носи на ръце!
И от мен стиснати палци на нуждаещите се!

# 5 312
  • Бургас
Тарти, честит да е ТМ! Здрав и щастлив да е!

# 5 313
Тарти, много здрав да е мъжа ти!
Али,разбирам те напълно,за съжаление Confused .От нищото получаваме злобни отговори и коментари.Това,жена на възраст,майка може да ми е! Явно не може да приеме,че въпреки възрастта ми,имам много повече опит,стаж и знания в "занаята" ни.Скоро я скастрих,че влиза с неподходящи чехли в банята,и я прави цялата в кални отпечатъци.На въпроса ми,у тях така ли прави,ми отговори:"Не,тук заради теб правя така!" Flushed .Е, нормален човек,може ли да отговори така?!
Нещо ми е много натоварено тези дни.Ако не съм на работа,бързам по задачи.

# 5 314
Я не се впрягайте, както казва синът ми "игнор ит".
Обикновенно ги оставям да си чукат канчетата, ама и аз край моята работа съм претръпнала. Сега само си мечтая да направя един процес тук, да видя, че работи и да го сложа на някой от моите хора на главата. Че най обичам обяснения " ами така го правим от 10 години". Е аз имам отговор, питам ги готови ли са персонално да платят глобата и забравят за 10-те години

# 5 315
  • София
Жив и здрав да е Тарталетов!Все така бърз!

Кака утре я изписват.Има сенки още на снимката.20 дни антибиотик вкъщи ще пие.

# 5 316
  • София, Младост
Честит да е Тарталетов!
Цял ден ми тежат очите и ми боцкат клепачите... а не ми се спи. След малко ще ходя да си взема новите очила. Дано утре с тях да ми е по- добре. Старост- нерадост...

# 5 317
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Варненските ученици са на училище едва на 6-ти февруари. И така въпреки десетдневното ни отсъствие детето ми изпуска само един учебен ден. Страшен късмет извадихме. Hands Thumbsup
С това искам да кажа, че вече съм на родна земя.  Airplane House
В главата ми е бъркотия от емоции, преживявания и чувства, всичките от положителни по-положителни. Heart Eyes
Надявам се скоро да ги подредя и споделя с вас. Blush

Пращам положителни мисли за тези, които се нуждаят. Flowers Four Leaf Clover

Честит да е мъжът ти, Тарталета. Весело парти! Champagne Birthday Tada

# 5 318
Аз понеже имам хроничен цистит, четох, че всички болести /вкл. и циститът/ идвали от паразити,червеи и др. гадости.  За малко да си купя /даже още се чудя/ някакъв апарат,, където се вкл. в тока и държиш 2 дръжки, трепел всички паразити newsm78
Ходих на аптеката да питам за отвара от пелин, тя ме пита за паразити ли /явно сега е модерно да се трепят bowuu/, и ми даде направо хапчета за глисти Crossing Arms

Ей туй нещо, някой ако е чувал да има ефект...да каже
https://www.zaper.info/buy-zapper?gclid=EAIaIQobChMI8-Sdu--V4AIV … AYASAAEgJEDvD_BwE

# 5 319
Имам позната, ползваше подобно руско устройство. По спомени така понижи показателите за Хашимото. Ще и пиша днес като се върна и ще шервам какво ми е казала.
Има една теория ( мисля , че още по времето на Хипократ е създадена, че всички здравословни проблеми са на базата на стомашношчревни проблеми. Доста е интересна и съм склонна да вярвам на доста от нещата. След като изчетох доста за Х-пилори и какво може да причини.

# 5 320
  • София
На тях,плюс гръбнака.

# 5 321
  • София, Младост
Днес съм се наканила да готвя спагети карбонара. Дано не се замотаем много след тренировката..
Белинда, да не би да вършее по пистите, че ми се губи нещо ⛷

# 5 322
Тарти, честит да е ТМ! Много здрав и щастлив!

Така ме затрупаха днес, че ни-що нямах време да преговоря за изпита Sad каквото сабя покаже ще е положението.

Единият ми шеф (заради когото споделих, че ненавиждам мъже в цикъл), вече наистина не се търпи. То хапчета ли да пие, лекар ли направо да посети не знам..., ако не стане по-човешка атмосферата ще си взема някой ден отпуска. То не се търпи наистина.

Вилиандър, ние ще сме на спагети с риба тон. Тези май най-много ги харесвам напоследък.

# 5 323
Тарти, честит да е мъжа ти.
 landlake5, има някой мъже ( аз ги идентифицирам като мъже с нисък ръст), които са нетърпими. Има друг тип, които не харесват жени с кариера да кажем, и идеите искат да идват от тях ( имах такъв шеф, само му подхвърлях идеите, той ги доразработваше и идеята идваше от него), след като сработи този подход, беше ужасно лесно да се работи с него. Просто намери начин да работиш в тази среда.

тази вечер сме на сьомга, още не съм решила как ще е приготвена. Със сигурност печена, другото зависи какво ще намеря в хладилника. Изкушавам се и един ориз да връзтна. Имам и един чувал грейпфрути. Снощи правих сол с грейпфрут, тази вечер ще правя мариновани грейпфрути ( типични са за индийската кухня) и да видим коя вечер мармалад. Иначе идея нямам какво да ги правя. В момента в Тексас зреят цитрусите и кой има цитруси в двора е отрупан с плодове. Та така колега ми домъкна един чувал...и сега се чудя какво да ги правя

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 18:31 от Titina

# 5 324
Жив и здрав да е Тарталетов и весело празнуване!

Зврате, добре завърнали се, ще чакаме разказ Heart

Ландче, успех на изпита, ще ги смажеш! Шефа му бий игнора!

Мид, важното е, че се прибира каката, у дома и стените помагат.

Ренко, нещо такова и при мен, само дето ние няма какво да делим служебно. Всичко е на лична основа, знам причината, но не мога да я променя. Но и отказвам постоянно да го играя боксова круша в името на мир да има. И не знам до кога ще си трайкам, защото съм по-млада и явно по-възпитана....

Майната му, утре съм отпуска. Часът ни за лекар е чак за 18.30 и ни предупредиха, че обичайно се движат със закъснение. Милото ми братче, ще му се отели волът да кара по нощите, ама няма как. Важното е работа да свършим, после яваш яваш у дома.

Титина, аз скоро четох подобна теория покрай моя режим и да ти кажа има много голяма логика. Нещо беше свързано с пропускливостта на червата, даже книга си купих, ама така и не я дочетох...

Оф, отивам да видя МсЧ какво ще ми налее и какво ще ми сипе в чинията Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт