Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 577
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 4 995
  • Ямбол
Моите бански са в Приморско. Тук имам някакви два, ако се наложи тях ще взема на спато след месец. Мъжът ми има ходене до Приморско, дано да ми вземе каквото ми трябва, че освен бански, доста други неща съм си оставила там, а ще ми трябват и за по-натам, преди да открием сезона в България.

Оф, грипната в Ямбол е удължена, но шефът на инспектората е казал, че училищата ще работят и утре сме на работа. Ми опасно е.

# 4 996
В Турция ще ходиш ли, Лиляна?

# 4 997
  • Ямбол
Да. Искаш да ми препоръчаш ли нещо?

# 4 998
Значи, всичко за днес е отметнато. Алерголожката пожела утре да се видим в Сандански, а не днес(за подновяване на рецептата за имунотерапията на щерката), та отпадна пътуването.
След малко трябва да се лакирам, а по- късно и да вляза в банята. Значи, измивам си косата, издухвам се, отивам за 2-3 часа на ресторант и ще се прибера осмърдяна от- до. Ей така най мразя.

# 4 999
Не, просто питам. Дано ти хареса,  на инклузив ли ще сте?

# 5 000
  • Ямбол
Да.

# 5 001
Чакай намерих да те черпя едни баклавички от нашата почивка там. Тематични.
http://prikachi.com/images/602/9492602n.jpg

# 5 002
Айде пак баклавички, тортички.....
Ей, никой не мисли за болните!

# 5 003
Там  е за който обича да яде.
Много ядене и разнообразно, знаете, едва ли има някой който да не е бил в Турция.
Ние не напълняхме, въпреки всичко, не сме се тъпкали, а тея пък торги и другите  дори не съм ги и опитала, егати оцветените, само ги стнимахме така за стимки да има.

# 5 004
  • София
Аз не съм била и няма и да ида.От тоя ОИ,90% не ми влиза в менюто Grinning

# 5 005
# 5 006
Турция хич не ме блазни и мен.
За една Хърватска се самонавивам.

# 5 007
  • София
Моят няма какво да чете в момента и само мрънка по този повод. 🙄
Ще изчакам да се появи тази новата и ще му я поръчам заедно с Лелята на Чичо Фьодор.

Хаха, и Мая много се смее на Чичо Фьодор - макар че не й от най-любимите.
Елени, синът ти чел ли е за Малкия Никола? Много са забавни, особено за момче, представям си. То аз се кикотя като ги чета, какво остава за децата Simple Smile
Другата много любима, е Феята от захарницата.

# 5 008
  • Ямбол
На мен пък различните култури повече ми харесват - на изток и на юг предпочитам, пред запад и север.

# 5 009
Турция е много красива страна, има много какво да се види, а лесните са много дрожелюбни, особенно като разберат, че сме българи. Е не става дума за АИ.
Руми, Хърватска можете да я съчетаете с рафтинг по Тара, иначе за самият Дубровник ....1 ден е достатъчен. И не си поръчвайте там рибена чорба  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт