На НОЕМВРИЙСКОТО човече,зъбче се показа вече :-)

• 10 979
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
много странна работа - петранчето сдоби с чудесен син гащеризон от германско за ръст 98. по мои сметки това е за около 2.5 -3 години. гащеризонът има копчета на крачолите за смяна на памперс newsm78

# 46
  • Gabrowo->Sofia
еееееееееех морето....да ще стигнем и до там тази година. естествено с дреборан. за къде сме без него. пък и ако го оставя цяла седмица при някоя от бабите сигурно после нея ще трябва да гледам и да лекувам от високо кръвно  Mr. Green
за режима при нас е нещо такова
5-6 или 7(както се случи)  кърма
9-9,30 кърма + сок след час
13-14 пюре + кърма
17,30-18 каша, плод, кърма
21-22 кърма
а ей тази тема много ме развесели днес http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108429.0
майче, ми те герменците (чужбинците) до 2-3 годинки са си с памперси. до тогава считат, че не знам си кой мускул не можед да се командва волево от детето (или нещо от сорта)

# 47
Мдааа, и тук така са с памперс до същата възраст. Аз незнам, не съм решила докога Поло да е с памперс newsm78
Ще видим. Оценки не смея да правя - нямам опит.

# 48
Майче, хич не се чуди. И аз съм с памперси още Mr. Green
А ние без майтап имаме племенник в немско, който след седмица ще стане на 5 (пет) (!!!) годинки и нощно време още е с памперс. Цитат на майка му: Много ни е дълъг коридора и Николас няма да иска нощно време да ходи сам толкова далече, а на мен не ми се става.

# 49
  • Gabrowo->Sofia
леле Сердика, тоя Николас май не е случил на мама....от друга страна как да не оцениш предимството на малкото жилище Wink малко за чистене, малки пространства за преодоляване от страхливи децица.....задушевност

# 50
леле Сердика, тоя Николас май не е случил на мама....от друга страна как да не оцениш предимството на малкото жилище Wink малко за чистене, малки пространства за преодоляване от страхливи децица.....задушевност
  201uu

# 51
Майче и всички останали майчета, мерси за съветите. Ще се пробвам да оставям Кити с баща и. И да се ускпоя.
Утре за всеки случай ще отидем до докторката да я види.
Юка, ами заповядайте. Кажи какво си търсите. Иначе за добри квартали се водят Чайка, Виница, Аспарухово, Галата - близо до морето. И по далечните Левси и Младост. Иначе и центъра го броят за хубав, ама който живее там иска да се махне.
Мен от сега ме скубе малката, и се забавлява даже. Ама като ходя все вързана и тя като ми види косата и започва да я изучава, да я върти из ръцете си и да я дърпа. И се сърди като не падне от главата ми Shocked

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 20:23 от buba_katinka

# 52
ееее, бубе - вече звучиш по-спокойна. и аз понякога изпадам в подобни състояния (например - тази нощ: спах 5 часа, за които петра се буди 4 пъти Laughing), но в подобни лоши дни си намирам за какво да насмета филков. златен ми е мъжът, златен... освен това, в такива моменти си повтарям, че петра като стане на 15-16 години ще й спукам гьона от салати - колко салати ще ми нареже дори не мога да изчисля. само знам, че ще са много Joy
 Hug

# 53
само аз кукам във форума. моят мъж е на концерта на депеш мод, а на мен ми е скучно. в друго време и аз се вихрех някъде, но сега   Rolling Eyes
ужасно много ми се спи, но аз съм си така- докато не се приберат всички вкъщи, не мога да заспя.
бубе, още не знам какво точно търсим- или двустаен, или тристаен. иска ми се да е в по-хубав район. изглед към морето вече е немислим според мен. в центъра на който и да е голям град не бих живяла- пълно с хора, лудница. така че нещо ново като строителство и на прилично място.
вивита, ние режим спазваме още откакто се роди кейти. тогава само спеше и не се будеше за хранене, така че се принудих да й направя режим. тя свикна и така. храним се в 7 и 10- кърма, 13-зеленчуково пюре, 16-каша и кърма, 19 и 21- кърма. общо 6 пъти на ден през 3 часа. през нощта не.
за спането- по боди с късо ръкавче и чаршафче. като се има предвид, че чаршафчето го изритва непрекъснато. ставам по 100 пъти на нощ да я завивам. как си легна, пак се е отвила. чудя се има ли смисъл от тази гимнастика. но все пак да я оставям непокрита ме е страх. 

# 54
Добър вечер и от нас и нашият тати е на концерт на Депеш и аз ккувам като теб Юка,но нищо аз пък ще ходя следващата седмица на Ерос Рамацоти-хайде с мен.
Да ви се оплача малко днес ме скъсаха на изпита и съм много отчаяна че имам още 4 и няма май да мога да се дипломирам на есен,а догодина.Но да се надяваме . Praynig
Вчера бяхме на консултация и л;екарката ни се скара че е качил този месец 1 килограм
 Rolling EyesИ бил прекалено много охранен тежи 9300,бил рахитичен защото крачетата му били потни(а аз и викам ела да пипнеш и мойте в 15.00 часа в най-голямата жега,то е наследствено).Тя ми се обиди много защото "в моята 30 годишна практика такова нещо не съм видяла "Дрисла,много съм бясна. #2gunfire #2gunfire
А и снощи ни се случи нещо ощч по страшно-малкият Краси падна за втори път от спалнята,но този път имаше много кръв от устата и нослето.Баща му шматката докато аз се къпя го затрупал с възглавници и му оставил чашата със сок на другият край на леглото и лакомията да стигне до него,та падне.И последва един рев,аз излизам от банята гледам бебе и тате реват и се чудя кой да успокоявам по напред.Според мен нищо му няма защото му дадох водичка и той се успокои после се къпахме и играхме и после цока и заспа,уж го огледах за цицити,но май няма.Чудя се да го заведа ли да го види лекар? newsm78
А и имаме си още едно зъбче горно,та станаха 3,а четвъртото е на път.

# 55
  • Карлово
Мименце, много ме разсмя с това "Дрисла". Я да си гледа работата, ние миналия месец бяхме 9200 и кво от тва hahahaАз съм казала на моя педи, че ще преизпълняваме плана за годинката Mr. Green
 и темата дето Диди я е линкнала аре нова дума измислих Joy Joy Joy
Тити, очилата слагам и пак паласки не виждам
Бубе, видяли, ще се поуспокоиш. То всеки минава през разни критични периоди. Иначе и моята обича да си играе с косата ми, ама не я скубе, а я разглежда и дъвче #Crazy

# 56
мименце, тази кръв от къде е текла точно- външни рани или отвътре някъде. ако е отвътре според мен, непременно иди да го видят детето. иначе за концерта на депеш и аз имах билет, но го продадох. няма как да се измъкна, докато още съм млечен бар  Rolling Eyes

# 57
ду
аз съм казала, че ю2 като дойдат тук, изобщо не ме интересува какво се случва около мен - там съм Simple Smile може и продиджи. ама те няма да дойдат Simple Smile
глътвм си кафето и отивам на бач

# 58
  • Sofia
Добро утро мами:-)

Аз нещо се чалдисах и скочих в 6 часа .Йоско и таткото спят,а каката е при баба си на гости.
За концерта:За U2 и аз съм за,за,за,за!!!!!!
Вчера ни се счупи количката,Мисля ,че може да се оправи,но аз днес отивам да си купя нова.И то с кеф,С баща мище обиколим детските магазини и ще си избера някаква.
Утре и ние сме на консултация.

# 59
ДУ
Днес от 10.00 сме на ваксина (3-та хехатитна) - ужас само като си помисля какъв рев ще е направо не ми се ходи. И при вас ли е така - реве ли мъничето като го боцнат с иглата?
Питам защото повечето майки с който се разхожаме изобщо казват че при техните бебчета няма такова нещо, та се зачудих дали не е при нас само- ние ли сме най-капризните?

Общи условия

Активация на акаунт