На НОЕМВРИЙСКОТО човече,зъбче се показа вече :-)

• 10 609
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
малеее - как яде поло. това за петра са огромни количества. при все това май тя е най-дебелата мома тук. мисля че е към 9 кила. др. седмица ще видим.
диването не ще да спи. а също и да яде. има пъпки о дупети - претопля се явно. или спарва. де да знам. тая жега май разказва играта и на дребните.

днес се сетих миналата година по това време как пъшкахме всички дружно и се оплаквахме. ама и бая кореми имахме, а?  Laughing

# 31
  • София
хахаха кви кореми по това време майче - мен не ми личеше още.... Party

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 15:34 от bubu_to

# 32
На мен в 5 месец от веднъж ми се заформи корема. Иначе помня, че още април месец не си влизах в дънките. Сега вече влизам в тях, но не мога да ги закопчавам. Между другото пак съм 53кг, а уж бях паднала на 52.5 кг Sad
Майче, щом на 2 ден си -500-600гр, значи ти действа добре диетата. Аз бях така след цяла седмица зелева диета.
Бубуто, ама се оказва че ти си много фина мацка и затова си била без корем. Моан е свидетелка. Simple Smile

# 33
бубу, ами аз миналата година като се видях за първи път с някои от ноемврийките  бременлиийки те ме обвиниха, че не съм бременна и къде ми е корема  Mr. Green
а къде е Дуду?

# 34
миналата година по това време всяка неделя правех целодневен преход на витоша и сега много ми липсват тези разходки
bubu_to отиди на зъболекър, може да ти цепнат венеца и много леко да ти избие мъдреца, а да не е нещо развален и да те работи, по добре ходи да те видят
никси ние спим по боди без ръкави и крачоли и с чаршавче когато и е топло тя се развива, но нали през ноща ме буди на час два, та и да стане много хладно мога да я завия,
вивитка за храненето ние сме полу плаващи, имам впредвит че имаме горе долу режим
5-кърмене
7-става и ако иска яде, но в 9ч излизаме и тогава я подканвам за последно понякога яде понякога не
11-проба за плодово пюре(в 98%го отказва)
между 13 и 14ч кърмене зависи къде сме и дали е гладна
17ч-кърмене
между 20 и 21ч кърмене и приспивана
следва 23ч, 1, и после може и по често кърмене и приспиване(откакто са жегите положението със спането се влошава
дано завали та да разхлади малко че не се трае
за сорта нямам никакво време и сили- засега поне
моренцето е друга работа, каня се да ходим в началото на септември, толкова ми се ходи но дали ще смогнем, моя мъж с тая негова работа  #Cussing out
днес гласа ми го няма, изгубих го някъде вчера и днес само мога да шепна, дребната хич не ме чува, резултата е че не мога да кумуникирам с бебето, ужас, имате ли идеи как мога да си намеря гласа отново, такова пресипване не ми се е случвало и не знам от какво се получи  newsm78

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 15:59 от Клара

# 35
  • Карлово
Спорт-и аз, но гимнастика вкъщи. Тия дни си свалих Пилатес и мисля да го почвам.
Хранения - 5, ако не броя нощните кърмения. През около 3.5-4 часа.
Буба, успокой топката!И Мартина не иска да яде, но го обсъждах и с други майки - от горещините е най-вероятно. Аз решавам проблема като я кърмя по-често. Така хем наядена, хем не е жадна.
Ако знаете хола ми на какво прилича в момента! Вече се нучи да бърка в двата коша, в които са играчките й и още един, където држа вестници и списания. Та съдържането им цялото е по земята Mr. Green

# 36
ауууу, деситка и исайкова, супер аватари си имате  Peace

всички нови заглавия ми харесват и най-много това за ракийката - да скандализираме малко кърмачките  Mr. Green

бре много проблеми, много чудо. Аз направо да се скрия в един ъгъл, че ние само се забавляваме тези дни и скоро ще почнете да ме замеряте с камъни/да ви пусна ли днешна снимка от плажа в Сарафово или да ви пощадя?  Mr. Green /

фитнес - до нас има хубава зала. Сериозно го обсъждаме вкъщи - да се постегна и поприбера паласките, дето надничат над дънките.

ивка10, аз бих взела и Преслава, а че ти море няма много да видиш - сигурно. Въпреки че ние засега нямаме проблеми, детето тъкмо спи повече и яде почти всичко с апетит.

да, да, аз питах шошка къде й е корема. Но сега тя пак няма корем, а аз имам  Mr. Green

Дуду няма интернет. Иначе ми честити 1 юни последно, с смс, но тъкмо се местехме тук и отложих да й отговоря и забравих, а тя беше помолила като се срещат софиянки да й звъннем. И съм виновна, и като се виждате другия път, дано не забравим за Дуду.

# 37
Пускааааааааай!!!! Grinning
Деситка и Исайкова, /нали съм заплес/ наистина са ви страхотни аватарите Peace

# 38
# 39
Тити, кви паласки бе човек? Гледай колко си вталена - Браво!!!
Снимките са страшни, а аз изчезвам пак на министепера, който последния път взе да скърца.Shocked

# 40
тити супер си си и какъв голям ти е станал мъжа  Grinning страшни сте и двамата пу - пу все така да сте свежи

# 41
  • София-там нейде в западната част
тити и паласки хи хи ...шеги си правиш ти с нас ...обаче колкото повече те гледам с този цвят все повече се убеждавам че ти стои страшно готино  Peace
... ей симка сега го опровям ... и да "и бутилка ром "  Joy

# 42
Хора, вижте какво ни чака #Crazy http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108305.0

# 43
  Хехе и аз одеве го четох това, е, не е задължителен период все пак. box tooth

# 44
  • Пловдив
Здравейте!
Сега се връщаме от консултация - 69 см и 7600гр;
Казаха ми да минавам на преходна храна, т.е - всичко можел да яде - бисквити, овесени ядки, кисел, нишесте, всички плодове, които сега излизат на пазара Shocked
Интересно, че не ми каза да замествам още едно кърмене с попара, но аз смятам да опитам в скоро време
Сложиха ни третата ваксина за хепатит - не рева изобщо; отбелязаха белега на БЦЖ
За режима на хранене: 6.30-7.00 - кърмене; 10.00-10.30 - кърмене + сок или плодово пюре;
13.30-14.00 - зеленчуково/месно пюре; 17.30 - каша с пюре/ плод ( понякога цяло плодово пюре); 21.00 - кърма; през нощта понякога си търси да посуче, но каточе ли да задоволи пове4е сукателния рефлекс;
Бихте ли ми казали какъв чай използвате за попарата и как давате овесени ядки?
Тити, снимките са великолепни  bouquet
Ние към края на лятото вероятно ще идем за няколко дни на планина с дребното човече, без него закъде сме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт