На НОЕМВРИЙСКОТО човече,зъбче се показа вече :-)

• 10 626
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Айс,ами реве разбира се,нормално е да реве.Йоско като го бодаха такъв кански рев рева,че ни чуха и в отсрещния блок,акато вземах кръв от пръста писъците бяха до небето.А пък марина съм я гонила из коридорите на клиниката за да и взимам кръв:-)))

# 61
петра не реве чак толкова. но и давам разни интересни неща - ключове, например.

# 62
ДУ.
Юка, ами ново строителство има в Левски, Чайка и цанара - ама широк център - разбирай всичко, което не са квартали - доста голяма част от града е това понятие.
Аз живея в Младост. ПРеди да купим апартамента не бях стъпвала в тази час. Меслех си, че е много далече. Оказа се обаче, че с автобус стигам за 10 минути до центъра, толкова е и от Чайка до там. Мога и пеш за около 40-60 минути. Разликата е, че ако тръгнеш от Чайка пеш вървиш през Морското гродина, а аз трябва все по главни улици да се движа. Има транспорт, много градинки и паркове. Май съм доволна, като се има в предвид с какви пари разполагахме тогава.
Мименце, ами ако искаш първо и се обади, обесни и по телефона и тя ще прецени дали да го заведеш.
Айс, Кити реве докато я държат. Като я пуснеш спира и почва да се смее на сестрата.

# 63
не сте прави за паласките - ако нямах такива, щях да си сложа къс потник и да оголя корем, а не тази бяла блуза Simple Smile /не че не слагам и къс потник де Simple Smile/ но ми вдигате самочувствието, ах!

мименце, надявам се, че сте предупредили лекарката - моята така ми е казала - падне ли - звъни ми! Може нищо да му няма, но ти да си ме предупредила.

На ничий концерт не бих отишла, освен ако не ми дойде вкъщи. Фен съм на студийните записи.
Признавам, че маааалко съжалявах за Стинг Simple Smile

пък аз станах в 4.30. тогава се събудих и лежах до 6.30 тихо като мишка, да не събудя мъжете. Надявам се денят ви да е добър - тук е слънцееее, а аз ще обикалям магазини с една бременна приятелка, че тя ще се бракосъчетава в неделя.

ааа, колко е малък светът, да ви кажа - снощи на кварталната площадка тук срещнах една мама, с която се запознахме на последната консултация в 17 поликлиника в София Simple Smile

# 64
Добро утрооо  Hug
Ей, ама има дни, в които хич не ми остава време за форума  Sad Сега имам малко време, та ще го използвам да прочета какво сте писали предните 2 дни.

А засега да се похваля - тая сутрин Ади след ставане беше на кеф и каза първите си срички. По-точно каза па па па па, което на френски значи тати  Laughing

Опаа, май няма да имам време да ви чета сега  Confused Ще трябва да изляза по-рано, че почна да става жега и да не слънчасаме.

Хайде лек ден на всички и до после   love001

# 65
Привет и от нас във четвъртък сутрин!
Буба Катинка, наистина звучиш по-свежо вече.  bouquet Моят съвет е да се опиташ да отделяш повече време за себе си. Можете да потърсите жена, която да остава с малката за известно време и ти или двамата със татито да излизате. Проблема със косата и аз го имам когато я пусна, ох как скубееее  Cry
Майче, салатите  Joy Joy
Юка, не отхвърляй поканата на Мименцето и приятно ви изкарване. На мен ми се ходи на нещо, но софийския културен афиш не го предлага. Sad
Мименце, ще повтора съвета - обади и се на док, нека да знае.
Есприи, да се похвалиш с новата количка.
Айс, ние не плачем много, но аз му обяснявам какво ще се случи(може да звучи смешно, но е така). Взимането на кръв също го понася добре и без плач, а вече ни взимаха 4 пъти.
Доминика, аз също намирам време да ви почета малко само. Това хубаво време и 100 задачки, които изкочиха по преместването ни в Слатина правят денят ми ужасно къс.
Тити, къс потник с твоите паласки  #Crazyне може да бъде!(шегичка) Wink
Приятен ден на всички!

# 66
  • Там където е семейството ми
Добро утро и от мен.
Преславка нещо почна да прикашля. SadИскаше ми се да и дам някакво сиропче,но личната ни лекарка е извън града а  и не успявам да се свържа по-телефона със нея.
Погледнах че на сиропчето за кашлица на д-р:Тайс пише,че може да се дава и на бебета по половин чаена лъжичка,но като не смея.
Вие какво давате за кашлица?

# 67
стодал - хомеопатично х 2-4 мл. много ефикасно.

# 68
  • Sofia
Били,да я купя първо.каня се на Илиянци да ходя с баща ми.
ивка ,на нас са ни изписвали такъв сироп,но не съм му го давала.Изчисти и хубаво носа от сополки,от тях кашля.най добре със Стеримар,той прочиства много добре.

# 69
  • София
Ей, много се забавлявах тази сутрин Laughing
С майчето и салатите, с мименцето и потните крака  Joy

А иначе, мименце, да, огледай го, за да видиш откъде е кръвта и го наблюдавай за странности в поведението. И все пак предупреди лекарката (дрислата hahaha).

Ивка, и аз така, като еспри, ще те посъветвам да почистиш хубаво нослето и да не даваш сироп, преди да я е видял лекар.

Бебка се събуди тази сутрин в 7 без 10, час непристойнно ранен за моите стандарти, не беше обгрижена, реших, че ще лежа до 8, след което по някое време сме заспали и аз се събудих в 9.30 Shocked, скочих, много виновна, да храня заспалото (сигурно от глад ooooh!) бебе.

Тити, и аз като теб, предпочитам студийните записи определено, но и мен ме беше яд за концерта на Стинг, особено след като баща ми каза "Ние ще гледаме децата, вие скочете до Несебър, това е Стинг все пак". Да, ама го каза в деня преди концерта Twisted Evil

# 70
сега слушам 2 диска "40-те най-хубави песни за всички времена". филков ги донесе стия дни - били в някакво правно списание. размазвам се ок кеф - ама страхотни песни сме имали, а някои не ги бях увала от детските си години.

# 71
привет  Wink
ние сме добре, само където Саши кихаше сутринта , а ´мен ме наболява гърло ... дано не се тръшнем, че времето се захладни
мименце - аз бих отишла до дрислата да и покажа бебето - може всичко да е наред, но да го види пак , въпреки, че не му харесва размерите  Joy
майче - не е нужно да чакаш толкова дълго за салатите според мен. тъкмо си дочакала и тя на тази възраст се изнесла на квартира. почни я от малка в началото под твое наблюдение да мие салатите, по - късно пак под наблюдение да ги реже и накрая като се усъвършенства ...  Laughing
тити - не знам вярваш ли или не, но откакто каза за 15 тия етаж с изгледа към морето и солниците ... гледката ми е във мислите много често. Аз винаги от как съм се родила съм изкарвала лятото на морето (дядо ми беше лекар, лятото ги разпращаха по морето ...) , после студенстките лагери ... и толкова много го обичам нашето море , като си помисля, че няма да мога да отида и ми става мъчно.
бебешките групи наистина са супер. най ми харесва, че нямаше места в тази със нашата възраст и сме с 2 меседа по-големи бебоци. По-интересно е, могат повече неща, сашето като ги вика те му обръщат внимание, пълзят до него, подават му играчките, но после ( нали са бебета ) бързо си ги прибират и той се опитва да ги гони и да ги вика пак ...
в интернет видях ръководство как да се сформира подобна група. Срещите са веднъж седмично - както сме се събрали във форума група майки, мисля , че няма да е трудно да се организира и бебешка група веднъж седмично. Ако някой има по-голяма къща със по-голям хол или градина ... а и сега е лято, не е задължително помещение  Wink

# 72
аз съм навита. но някой трябва да ни преведе инструктажа. а иначе нашият хол не е малък - имаме ок. 20 кв. м. чиста площ, подходяща за пълзене на бебета. само дето петра не ще да пълзи много-много.

# 73
Идеята за бебешка група е суперяка, но София е град голям, а не всеки е с кола.....Иначе инструкции и аз имам.
Стинг, ех, Стинг...... txtloves Heart Eyes newsm76 luvbedОПААААА, обърках се това последното не!!! С мъжа ми обожаваме Стинг, на него сме се запознавали и сваляли, сватбеният ни блус беше на Стинг, Малик е правен на Стинг... Още повече, че сме му ходили на концерти и на живо е просто мания, този човек притежава невероятен магнетизъм. Мнооого ме е яд за този концерт. Билетите за Депеш и ние си ги продадохме. Но чух, че не било чааак толкова, някой ще разкаже ли?

# 74
  • София
Добър ден
Ние сме добре,малкия спи,аз закусвам.
По този повод от две седмици се мъча с един обикновен/уж/кекс,чиято рецепта взех от форума Twisted EvilИ не става,и не става.И мъжа,за да правя-всеки път го изяжда...
Та накрая се оказа че му трябвало двойно повече брашно,от написаното....и резултата е страхотен кекс..
Есприт,ще те запомня тебе със счупените колички. ooooh!Ама че късмет...

Общи условия

Активация на акаунт