На НОЕМВРИЙСКОТО човече,зъбче се показа вече :-)

• 10 601
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,

На нас вече ни поникна първото зъбче, чието никнене беше съпроводено с много безсънни нощи, липса на апетит, течащ нос и кашлица и болки в ушите. като за всеки един от горе опоменатите проблеми имаше решение. само за плача през ноща не. а от два дни неспокойните нощи отново се появиха. дали е зъбче или просто жега, май времето ще покаже?!?
P.S. а през ноща спи само по боди и чаршав, който е затиснат под нея Confused
а може ли да и давам вече зайо байо, не им ли залепва по небцто?

# 106
е аз давам по 3-4. но не често. не залепва по небцето, а по дрехите, като си го размажат  Mr. Green

# 107
  • София
Аз пак. Деситка, откъде тия гризинки? А сол имат ли?

Днес се сдобих с черен панталон и бяла пола на Блага Благоева. Имах среща с мъжо на Петте Кьошета да ме прибере и кво - той стои, облегнат на вратата на колата, аз вървя срещу него с новата пола и бяла блуза, на токчета, с прибрана коса и черни очила и той не ме позна! Mr. Green Не знам дали да се радвам, че съм била много готина мацка, или да се замисля той какво мнение има за мен(фъстъкът, дето се разхожда из къщи и дундурка бебета), че не можа да ме познае докарана newsm78. Не, бе, изкефих се всъщност!
Честити возила на жмото и еспри!

# 108
  • Gabrowo->Sofia
Симка, завидях ти  Grinning благородно, де!

# 109
Симка, завидях ти  Grinning благородно, де!
Peace

# 110
Ако си направите бебешка група в София ще бъде супер за бебчетата и вие ще се срещате по- често, а ние ще се пукаме от яд, че няма да можем да идваме!
Стоянчо ли е единствен на който му се гади от дори миниатюрни парченца храна? Иска само много добре пюрирано. давам му банан, ябълка, сварени морков, картоф да хапва цели, а той само плюе и му е отвратително, ако преглътне. И в пюрето ако има мини парченца се сърди.  Дали да не въвеждам вече глутена, за да му давам бисквити да гризка  newsm78 сигурно бисквитки по-лесно ще влизат.

# 111
Шошка, ние пък точно обратно, не ядем нищо което е фино пасирано, а кашата ни е голям проблем.

# 112
Аз към кашата винаги слагам плод, коте, вие можете да си правите парченца така.
Малко снимки от нас
с дого-дого
с маминка
в проходилката на терасата
прав в леглото

Последна редакция: чт, 22 юни 2006, 21:06 от шошка

# 113
Ние пък нищо не ядем. Докторката каза, че било нормално - жега + зъби. Все пак нали хапвала 50-60 гр. Това не било нищо, имало деца, коио в топлото наистина нищо не слагали в устата. Да давам вода колкото иска и да яде което иска. Ако иска мляко мляко да яде. Ако иска кърма, кърма да яде. Да ама кърма няма. Било временно щяло да мине. Дете умряло от глад няма.
Ами това е общо взето.
Ние режим нямаме.
Спи по боди къс ръкав и летен спален човал. Ако е по-хладно бодито е с дълъг ръкав и едни панталонки. Ако е завита с чаршафче то е изритано и тя е гола. Затова спания човал ми е супер.
Гриски яде вечер, когато седнем с нас на масата и иска да яде от наща манджа. Само че от 2-3 вече и това не иска.
Деситка, тези бисквитки ги виждам за първи път. Трябва да потърся иначе аз и давам закуска или обикновени на Победа, ама тя не може да ги яде, а само ги смуче и се омазва цялата.

# 114
симка - купувам гризини от рамстор. лев и 9. не са за нахранване. за цялат аопаковка (с големината на бисквити закуска) калориите са 30 май. баш за гризане и залъгване са си.

шошка - снимката с проходилката е велика. и вярно има зъби детето. странно ми е да виждам връстниче със зъби - петра нали няма, та не съм свикнала Simple Smile

петра е изрината. ситни червени пъпчици, които ту се появяват, тусе скриват. от топлото ще да е. а вкъщи не е толкова жега - зидовете са по 45 санта и си е хладина. имаме си класическо претопляне.

# 115
majceto и Виктория е изрината-ситни червени пъпчици но са предимно по крачетата.
buba_katinka   не мога да се сдържа-като гледам снимката на аватара ти-как тая музикална играчка е все още на леглото  newsm78 Моето диване я отскуба на три пъти и аз спрях да я слагам преди съвсем да я е потрошила.Хваща си нещо от нея и се почва едно дърпане........ докато не падне в краката й.Това съдизъм ли е,що ли........

# 116
ах, зъбатко сладък Simple Smile кефи Simple Smile

симка, определено бих се зарадвала и аз на твое място Simple Smile ама ти и без нова бяла пола си изглеждаш много добре  Peace

зайо-байо не давам и мисля да задържа колкото мога. Виж, гризини като на деситка по-може, но като цяло не одобрявам поглъщането на не-течности между храненетата.

мдам, и ние по боди спим. Чаршафът се заметва по някое време - значи не е нужен.

яяя, и аз мога да се оплача - пада ми яко косата.  А мислех, че съм се отървала......

# 117
  • София
Добра вечер
Шошка,наистина е велика тази снимка с проходилката.
Е на тези гризини,някой може ли да напише състава им?Аз преди съм яла такива,като бях на диети...
e тази вечер малкия яде каша,пюре един вид и пробутах и друг,който ама хич не харесва.Всичко изяде Mr. GreenМи то като съм го блъскала,не е  бил гладен явно.Уф че съм ooooh!и си мсиля че е злояд.А сега не го кърмих,та изяде всичко.Значи ще трябва да пропускам едно кърмене.Но ще видя...
Отивам да къпя.Днес рано.

# 118
  • Sofia
Здравейте мами,
направихме първата разходка с новата количка.Добре върви и е удобна.А и Йоско се чуства добре в нея,опита се да пребърка чантата.
симка,чудесно,моя дори да му харесвам,пак няма да разбера,голям ръб е:-)Но такъв си го харесвам;-)
И аз не давам разни бисквити и гризини между манджите,Йоско и вода пие много малко.Сок също.Бибероните ги джвакаме само.WinkДнес го почерпиха една гризина,но само се омазахме.Simple Smile
Спи гол по памперс или само по боди с къс ръкав.И се отвива разбира се,ама в тази жега,не го и завивам;-)

# 119
днес ми отказаха кърменето след кашата следобяд. в резултат на това цял ден стоя увита със зелеви листа и направо си приличам на истинска зелка  Wink да видим сега колко канали ще успея да запуша като кърменията остават 4 и интервалът се увеличава на 12 часа за всяка гърда  newsm78 ще купувам и чай от разни билки.
малко ни е изместен режима днес. сега уж последното хранене и трябваше да заспи. да, ама не. крещи в момента в шезлонга и замера с играчки.  а аз имам да стягам багаж. утре рано по хладно тръгваме за уикенда. дано всичко е наред, че като се наканим и светът се понася.
не знам за бебетата, но аз въобще не мога да ям в тази жега. само сутрин една филийка и после нищо. което би трябвало да намали кърмата по принцип. ама май колкото по не ям, по имам  Crazy
навита съм много за такива бебешки групи. и ужасно ме е яд, че ни е малък двора и за нищо не става. особено за много колички. 

Общи условия

Активация на акаунт