Покажете си детските стаи - тема 25

• 66 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм хвърлила око на този килим, има го и в Айко.
Simple Smile Няма го в размер 120/180.
Само един брой в магазина им в Бургас, който е затворен за ремонт.
Килима е страхотен 😍
Тъкмо влязох да го търся,на мен също ми трябва по големия размер и пише че очакват доставка.

# 136
  • В полите на Витоша :)
Да, и аз сега видях, че се чака доставка.
miraluba, от кой амазон го поръча и на каква цена?

# 137
  • Пловдив
И аз съм хвърлила око на този килим, има го и в Айко.
Simple Smile Няма го в размер 120/180.
Само един брой в магазина им в Бургас, който е затворен за ремонт.
Килима е страхотен 😍
Тъкмо влязох да го търся,на мен също ми трябва по големия размер и пише че очакват доставка.
Но с незнаен срок.
Кореспондирах по мейл и говорих с тях по телефона.

https://www.amazon.co.uk/Flair-Rugs-Abstract-Collage-Carved/dp/B … act+Collage+Multi

# 138
  • В полите на Витоша :)
Много ти благодаря! Супер, че има и още по-голям размер, на нас май той ще ни пасне най-добре.

# 139
  • Пловдив
Много ти благодаря! Супер, че има и още по-голям размер, на нас май той ще ни пасне най-добре.
Да, има Simple Smile И аз му се зачудих.

# 140
  • София
Тъй като се оглеждам за бюро, мислите ли, че подобно на това от снимката е удобно и къде има хубави детски мебели като цяло /в търсене съм на бюро и гардероб, бели/

# 141
Тъй като се оглеждам за бюро, мислите ли, че подобно на това от снимката е удобно и къде има хубави детски мебели като цяло /в търсене съм на бюро и гардероб, бели/

На дъщеря ми е подобно, икейско, само че без вратички, малко е неудобно според мен да се завира отдолу, затова там сме наредили книги, които вече е прочела. Нещата за училище, които ползва ежедневно, са на горните рафтове. От другата страна имаме един контейнер метален, пак на ИКЕА, с чекмеджета. Като цяло е компактно и подходящо за малка стая.

# 142
Според мен тези комбинирани с етажерки бюра са неудобни за ползване, даже направо нефункционални ми се струват. По-добре инвестирайте в хубаво, стабилно бюро с шкаф/ове (не е задължително да е голямо) за големите учебници и тетрадки и отделно една библиотека за книги, помагала (открита, с вратички, комбинирана) и други пособия и това ще ви се отплати с години ползване, ще е удобно и няма да ви се налага да го сменяте, когато детето поотрасне.

Аз търся някакъв по-арт лампион за нашата тийн стая. Да сте мяркали нещо интересно по магазините?

# 143
  • Пловдив
Абсолютно съм съгласна Simple Smile
Бюрото на баткото е г-образно, с контейнер отдолу и 3 полици над бюрото - полиците не са му удобни и там са неща, които не се ползват често.
Библиотеката е отделна с шкафове с вратички долу и горе, а в средата полици. Нея си я ползват за ежедневните неща, а най-горе съм качила кутиите им със спомени

# 144
  • София
Къде освен в икеа бих могла да намеря хубаво бяло бюро?

# 145
Мислила ли си за смяна на цвета на стените? Всъщност на втората снимка изглежда много леко жълто, но на първата е .....

# 146
  • Пловдив
Мислила ли си за смяна на цвета на стените? Всъщност на втората снимка изглежда много леко жълто, но на първата е .....
Не.

# 147
А как би описала истинския цвят?

# 148
  • Пловдив
А как би описала истинския цвят?
Шардоне на Оргахим.

# 149
  • София
Здравейте,
Скоро предстои довършване на детската стая. Каката си има легло, писалище и гардероб. Сега предстои за малчо легло и т.н. Моля помагайте с приложения 3 Д и програма за разкрой на мебели.

Общи условия

Активация на акаунт