Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 113 794
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Жълто цвете - ти си поръчала вероятно тестер и затова са ти пратили тестер.
Не мисля, че е коректно към сайта при тези основания.
А и три години няма от производството.

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 17:15 от zari65

# 121
Това с доставката е много плоско оправдание. Ще кажеш, че други няма. Всичко е въпрос на организация.

# 122
  • у нас
Току що получих съобщение, поръчката от Парфюмо е приета от куриера.

# 123
  • София
Жълто цвете - ти си поръчала вероятно тестер и затова са ти пратили тестер.
Не мисля, че е коректно към сайта при тези основания.
А и три години няма от производството.

Да, аз съм поръчала тестер. Това го знам и не го коментирам.
Колко време е нормално да е минало от датата на производство? Според мен 2 г и 10 м са много.

# 124
И аз чакам пратка от 26.12. Относно чуденката за 3-годишния парфюм, най-добре да се направи паралелен тест с тестер от БЗ/Дъглас или друг магазин и да се проследи развиват ли се еднакво. 3 години не е толкова много за парфюм.  Срока им на годност следва да е 5г., но ако се съхраняват правилно може да изкарат и доста повече. Съдейки по коментарите в тази и в заключената тема за Ензо и Парфимо, не мисля /,че ще ти уважат рекламацията. Доколкото съм запозната от условията им и от споделеното тук, те не приемат никакви парфюми обратно поради хигиенни съображения.
Но ако си решила не пречи да опиташ все пак.

# 125
Към Жълто цвете: по-малко от 3 години от производството не е основание да приеме търговеца стоката. Дори за някои важи правилото 3 години след отваряне на продукта.
Това че на теб не ти харесва или имаш опасения за шлейфа, трайността на парфюма е доста субективно и не е особено основателна причина за връщане.

# 126
Днес си взех поръчката от Venera Cosmetics- Chanel Alure EDP, поръчах аромата на сляпо, но съм много,много приятно изненадана. Страхоооотен е, и доста силен. Пръснах съвсем леко на китката и ме заболя главата от силата на аромата. Иначе самият парфюм поръчах на 05.01. вечерта и още в понеделник е бил в офиса на Еконт, но нямах смс.Днес трябваше да се обаждам да питам дали случайно не е при тях вече, тъй като от Венера ми потвърдиха, че е предаден на куриер, и се оказа, че е при тях, но не знаят защо нямам смс- за първи път им се случвало такова нещо.Astonished

# 127
  • София
Благодаря за мненията!
Аз не си падам по разправиите и затова реших първо да попитам тук, за лични мнения и впечатления от подобни казуси. Няма да се разправям с тях, но повече няма и да поръчвам. Това ми беше първата поръчка и ще си остане последната. За мен лично толкова стар продукт е неприемливо да се продава. Условието, че трябва да е съхраняван продукта правилно никой не може да ми го гарантира. Аз и затова поръчах по-евтин парфюм, защото до 50 лв (толкова беше с доставката) мога да прежаля еднократно. Другото нещо, което ме издразни, че в условията за връщане линкът към формуляра за рекламации е неактивен. Обаче това не бях го проверила по-рано. Никой уважаващ себе си и клиентите си сайт не бива да го прави. Връщала съм и на други места, и по-скъпи продукти. Формулярът за рекламация е винаги достъпен с един клик.
До сега съм била доволна от Нотино, Венера козметикс и Елинор. Надявам се и за в бъдеще пак да съм доволна от тях  Simple Smile

# 128
  • у нас
Жълто цвете, миналата година от Венера козметикс поръчах Аметиста на Булгари. Беше произведен преди близо 3 години. Тестер беше. Отначало миришеше ок, но след като преполових шишенцето, миризмата не се усещаше. Не съм се наситила на миризмата му, защото всеки път съм с различен парфюм. Но този като мина трите години, нещо му стана. Иначе имам Амариж от преди 7-8 години. Не е мръднал - и миризма, и трайност. Но ми идва много силен.

# 129
  • София
Сетих се, че от коректен магазин ми бяха пратили анкета по мейла, във връзка с поръчката в Парфимо. Попълних я. Написах си мнението за продукта и сега чакам да видя дали ще има резултат и какъв ще е той  Mr. Green

# 130
  • у нас
Те и на мен изпратиха, но не съм я попълнила. Чакам си пратката първо и чак тогава ще я попълня.

# 131
  • София
Те и на мен изпратиха, но не съм я попълнила. Чакам си пратката първо и чак тогава ще я попълня.

И аз я получих преди доставката, защото около празниците всичко пристига по-бавно. Нарочно я запазих, за да я попълня като пристигне пратката.

# 132
Жълто цвете, ноа мисля беше edt, за тях се смята, че са с по-малка трайност заради по-ниската концентрация.

# 133
До сега съм поръчвала само от Парфимо и съм оставала доволна всеки път. В неделя поръчах за първи път от Венера Козметикс Thierry Mugler Womanity Eau pour Elles. Взех го вчера и всичко е наред. От Парфимо имам поръчка от 19.12 - днес получих имейл, че е предадена на куриер. Надявам се и там всичко да е наред.

# 134
  • ново
Понеже има позитивни мнения за elfgagrance.bg във ФБ ми излезе това
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт