Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 113 732
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Върни го, а ако някои от дамите в темата го имат от Елинор, може да се включат междувременно със снимки на техните флакони. Огледа ли кутията, къде пише, че е произведен?

# 646
Ще опитам, би трябвало да се съгласят въпреки това, че е тестван, иначе не виждам друг начин как най-точно да се определи...за истинско качество и срок на годност на продукта може да се разбере само чрез тест и всеки продавач трябва да го има предвид...
Това  са снимки на пластмасовото джобче на кутията. Кодовете на парфюма, лосиона и кутията излизат в checkfresh... Но всеки един е различен от другия, не са еднакви... Тествах го преди месец, и беше много вкусен тип гурме аромат,а Изсъхването му беше тежко и пепеливо, докато от този не успявам да уловя почти нищо от това, което си спомням...

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 11:29 от Анонимен

# 647
В случай, че четат тук и това спомага за подобряване на обслужването, не виждам нищо лошо.
И един zachovek също чете и пише, но там не видях отношение към клиентите, а опит за хитруване и надлъгване с тях.
Може би виждаме различно, защото аз видях обратното. Влезе собственикът, извини се и предложи някаква компенсация. Дори дамите, които бяха поръчали тук и имаха спор, приеха извиненията и се сложи край на разправията. Не знам, какво още трябва да направи. Интересно ако беше бъгнал се за минути чужд сайт дали така щяхте да спорите и да изисквате?

Няма да споря, собственика влезе да се извини след като нещата станаха грозни и то не без негова помощ, всички постове на сайта са от един профил.

Дадоха някаква смешна компенсация, а дали и колко клиента са приели може да знаеш само ако имаш вътрешно инфо от сайта.

Blush защо мислиш, че на чуждите сайтове не им пиша когато има проблем и не слагам сами себе си в това число.
Достатъчно ти е да влезеш в подфорум-пазаруване от чуждестранни сайтове и ще разбереш.

# 648
sweety_kitty, от последните снимки ми изглежда всичко наред. Дистрибуторът SIROWA Group - Cosmetics изглежда ок. Разгледах им сайта, работят и имат дистрибуция в много държави. Може продуктите да не са съхранени, транспортирани правилно или да са стари. От снимката с дъното на бутилчето не се вижда нищо и не мога да преценя дали ми е съмнително.

Защо не пробваш с добро да се разбереш с Елинор? Свържи се и сподели съмненията си и ги помоли да ти заменят продукта с друг на подобна цена, примерно, ако не може изцяло да върнеш продукта. С тях не съм имала отношения по връщане и не знам каква им е политиката, но съм останала с впечатление, че са разбрани.

# 649
При проверка кодовете показват, че са произведени преди 9 месеца, а аз далеч не се имам за голям парфюмен разбирач, но миризмата, според мен е доста различна, точно сякаш е по-лека ЕДТ версия с липсващи нотки.... Съжалявам, че съм от малък град и нямам къде да направя сравнение... Разбира се, ще опитам да се свържа с тях с добро, още повече защото другият парфюм беше и разопакован. Все пак, ако някой има подобен сет купуван от там ще се радвам да сподели впечатления, особенно спрямо изписването на данните на дъното...

Последна редакция: сб, 09 фев 2019, 14:35 от Анонимен

# 650
Случвало ми се е даден аромат да ми се стори различен, нетраен, дори да ми бие на спирт, пък като пробвам след няколко дни всичко да е наред. Отдавам то на хормони.
Ако сте имала същия парфюм преди, и познавате аромата добре, то сте напълно в правото си да направите рекламация.
Но ако никога не сте го тествали на ВАШАТА кожа, то дали е траен или не, е въпрос единствено и само на биохимия.
Примери за това милион, има и обширна информация за това в Гугъл.

# 651
Smartie наясно съм с това, затова освен на китката си, го тествах и на листче и върху дрехата си. Буквално трябва да забия нос листчето и блузата си, за да го усетя, помолих и семейството ми за мнение, като и те също се наложи да забият нос в мен и в листчето, за да доловят нещо, и това е 15 мин след пръскането. Доброто момиче е силен парфюм, усетих го и на блотера преди месец, усещала съм го и многократно около себе си върху дрехите на други хора, в стаи,в помещения и т.н.... Този продукт,който получих не го усещам качествен, усеща се изкуствен и слаб, а различните надписи на дъното силно ме притесниха....

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 13:26 от Анонимен

# 652
sweety_kitty, имам сет на Българи 100мл амара + 15мл мини, на кутията кода е един а на 100мл е друг. Мисля, че беше година разликата някъде. Но аромата си е ок.  И аз бих говорил с Елинор, да го върна като рекламация или нещо такова Simple Smile

# 653
Ами, писах им и чакам да отговорят... По принцип от чужбински сайтове никога не съм имала проблем с рекламация, ако се съмнявам в нещо връщам го и ми връщат парите без значение, че е тествано...Че понякога ми връщат парите още преди да съм върнала продукта...
 За Бг сайтовете изчетох много от темите тук докато се навия, а 240 лв за 2 парфюма със съмнително качество хич не са малко....

# 654
По празниците взех Живанши Ангел и Демон за подарък, днес разбирам че трайността ми е далеч по-малка от обикновено (мацката го ползва от години и го познава икзлючително добре) и се замислих за моя Диор Джой, ами и той като че ли не е с трайността като другия, който беше от физически магазин в Англия, но в следващите дни ще обърна по-специално внимание, за да съм сигурна. Очаквам нов аромат в следващите дни, който ползвам повече от 10 години, така че там няма да му се чудя дали е така или не. Ще тествам и аз този, който подарих, защото съм ползвала няколко опаковки и аз. От Парфимо са и двата. По опаковка, бутилка и аромат в началото изобщо не съм имала съмнение за оригиналността (писала съм по-назад в темата), но трайността определено буди в мен въпроси.

# 655
Дами, имайте предвид, че последните години познатите ни аромати се преформулират и за мое съжаление, също наблюдавам разлики в трайността на някои от тях. Не е свързано с оригиналност или срок на годност на парфюма. Често новите формули са по-леки и нетрайни.

# 656
  • Исперих
Ами, писах им и чакам да отговорят... По принцип от чужбински сайтове никога не съм имала проблем с рекламация, ако се съмнявам в нещо връщам го и ми връщат парите без значение, че е тествано...Че понякога ми връщат парите още преди да съм върнала продукта...
 За Бг сайтовете изчетох много от темите тук докато се навия, а 240 лв за 2 парфюма със съмнително качество хич не са малко....
По отношение на рекламациите аз лично съм доволна от Елинор. Последно получих продукт без целофан и е пръскано от него, но аромата е ок и това в случая не е проблем за мен. Но ако ми беше за подарък не е ок.

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 09:03 от Юлия Великова 612821

# 657
Тестер ли беше този парфюм без целофан и ползван, аз не бих преглътнала такова нещо.

# 658
  • Исперих
Продукт, но е за мен и наистина не ми е проблем. Пръснато е , защото помпата нямаше празен ход.
Не ми останаха сили за борба след проблемите с Парфимо  Simple Smile  Sign Triangular Flag On Post
VIKTOR & ROLF FLOWERBOMB CHRISTMAS EDITION 2014
Парфюм EDP за жени
Благодарности и комплименти за малкото интелигентни хора, които ме разбраха правилно !  Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 09:48 от Юлия Великова 612821

# 659
По отношение на рекламациите аз лично съм доволна от Елинор. Последно получих продукт без целофан и е пръскано от него, но аромата е ок и това в случая не е проблем за мен. Но ако ми беше за подарък не е ок.
[/quote]
При мен Армани беше за подарък, след като видях, че е разопакован решихме да го тестваме с мъжа ми, да видим дали е пръскано от него и дали е същото качество като CH Good Girl. Имаше празен ход, миризмата беше ок, но при него не изтрая и половин час, при все че Армани много добре се държат и при двама ни. Не ми стана хич приятно....Ако всичко беше наред щяхме да си ги задържим въпреки, че единият е разопакован, а другият е с различен от общо приетия за оригинален надпис и да си ги ползваме без проблем...
Надявам се да ми уважат искането...

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 11:15 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт