Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 113 773
  • 749
  •   2
Отговори
# 90
  • у нас
Mimozata, мерси. Честита придобивка! И моята поръчка я потвърдиха по телефона на 26-ти, но вест няма още. Вече нямам търпение. Харесах си парфюмче от ДФШ, но се надявах да има коледно намаление. Ама, нямаше. Даже и онлайн в англ.магазини не се смилиха да го намалят. Онзи ден го пробвах в БЗ, обаче миришеше на лошо въпросния парфюм. Дано не се разочаровам.

# 91
Опитах да прочета доста мнения и никъде не видях да се споеманва за emag.bg също попаднах на 2 сайта които които ми се сториха горе-долу добри Wink parfium.bg и concord.bg ! Някакви мнения за тях ?

# 92
  • София
За Parfium.bg нямам забележки, а в конкорд не ми харесва това, че поне три пъти са ми звъняли след уж приета поръчка да ми кажат, че нямат исканите милилитри. Последния път беше с Ланком, Poeme.

Вече почвам да се нервя на парфимо - още си чакам Arabie на Серж Лютенс, поръчан на 29.12. Прекаляват.

# 93
Здравейте, аз също се включвам с въпрос за get. bg, доста прочетох в темите, но основно се споменават Нотино, Елинор и Парфимо
Нотино или гет. бг според вас е по-надежден?

# 94
Нотино. Поръчка от петък я получих днес, опакована без забележки.

# 95
Опитах да прочета доста мнения и никъде не видях да се споеманва за emag.bg
На базата на 3 поръчани парфюма до сега нямам забележки. Трябва да се следи, понякога има добри намаления.

# 96
  • София
Преди малко покрай, други неща на жена ми, реших да поръчам /Нотино/ за себе си на сляпо един парфюм/който от 3 години само заглеждам/ и докато разглеждах за още нещо/пуста лакомия/, попаднах на една интересна оферта, която според мен е грешка - чисто новия мъжки Hugo Boss Hugo Reversed -  https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Hugo-Reversed-52953.html - цените за 125 и 75мл са доста изкушаващи - 62,90лв и съответно 30,90лв за 75мл, а докато се чудех дали го искам, видях че въпросния Бос носи и безплатна доставка Satisfied
Та споделям, ако някой иска да зарадва я син, я любим на хубава цена, че и с безплатна доставка Wink Подозирам, че е някаква моментна грешка и ще коригират цената скоро.

Очаквам нещо и от Елинор - като дойде ще пиша.

# 97
  • на брега
В допълнение на горния пост - Davidoff Cool Water Caribbean Summer Edition
тоалетна вода за мъже 125 мл. за 45 лева. https://www.notino.bg/davidoff/cool-water-caribbean-summer-editi … tna-voda-za-mzhe/
Продуктът също дава безплатна доставка. Мъжът ми е фен, прибавих тоалетната вода към поръчка в петък. Получих пратката. Всичко е ок!

# 98
Преди малко покрай, други неща на жена ми, реших да поръчам /Нотино/ за себе си на сляпо един парфюм/който от 3 години само заглеждам/ и докато разглеждах за още нещо/пуста лакомия/, попаднах на една интересна оферта, която според мен е грешка - чисто новия мъжки Hugo Boss Hugo Reversed -  https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Hugo-Reversed-52953.html - цените за 125 и 75мл са доста изкушаващи - 62,90лв и съответно 30,90лв за 75мл, а докато се чудех дали го искам, видях че въпросния Бос носи и безплатна доставка Satisfied
Та споделям, ако някой иска да зарадва я син, я любим на хубава цена, че и с безплатна доставка Wink Подозирам, че е някаква моментна грешка и ще коригират цената скоро.

Очаквам нещо и от Елинор - като дойде ще пиша.
Благодаря за споделянето, засега се сдържам, но вероятно ще направя поръчка, въпреки че ми се струва доста семпъл и безличен аромат. Но пък цената и безплатната доставка не са за пренебрегване. Исках да си взема Guerlain L'homme Ideal Cologne, а този изглежда доста подобен, пък и на половин цена. Simple Smile

# 99
  • София
Valeri Cirilov - Мисля, че този Хуго все още го няма в нашите реални магазини за да придобия представа що за чудо е, какво остава пък да го сравня с друг парфюм.
Разбира се, нямам големи очаквания и  дори без да познавам Hugo Reversed, смятам, че той едва ли има потенциала да се изправи срещу Guerlain L'homme Ideal Cologne, особено, ако мъжа държи изрично на по-фин, изискан и качествен бленд на композицията. Като дойде ще го видим. Smiley

# 100
Deetron, кога го очакваш? Моля те веднага да споделиш тук, защото го искам за подарък. Има хубаво бутилче.

# 101
  • София
Deetron, кога го очакваш? Моля те веднага да споделиш тук, защото го искам за подарък. Има хубаво бутилче.
densi - понеделник/14.01/ вечерта се надявам да драсна 1-2 думи тук. Smiley

# 102
densi - понеделник/14.01/ вечерта се надявам да драсна 1-2 думи тук. Smiley
Много се чудя дали да не взема един.
Благодаря ти много, че ги показа.  Hug

Давайте и нови дамски далавери.

А, какво ще кажете за магазин на Нотино в София? Говори се усилено навсякъде, че гласят голям магазин.

# 103
  • София
Аз чух слух, че щял да е в Парадайс.

# 104
Още един магазин в Парадайз може и да настъпи сериозна конкуренция с Дъглас и Сефора и да се радваме на по-добри цени, а дано ама надали, кат ознам политиките на тези вериги.
Зависи и от асортимента дали ще продават брандове, които не се продават в другите 2 вериги.

Общи условия

Активация на акаунт