Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 113 732
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Продукт, но е за мен и наистина не ми е проблем. Пръснато е , защото помпата нямаше празен ход.
Не ми останаха сили за борба след проблемите с Парфимо  Simple Smile  Sign Triangular Flag On Post
VIKTOR & ROLF FLOWERBOMB CHRISTMAS EDITION 2014
Парфюм EDP за жени
Благодарности и комплименти за малкото интелигентни хора, които ме разбраха правилно !  Flowers Hibiscus

Тъй като съм от мнозинството, очевидно неинтелигентни хора да вметна, че от описаното от вас, макар и доста хаотично, мога да разбера позицията на Парфимо.
Ако мой клиент покаже, че не е доволен от услугите ми, а след това поръча голямо количество парфюми, очизвадно с цел бизнес, аз също бих го блокирала.
Не открих логиката в това да не сте доволна от някого, пък да го препоръчвате на своя приятелка, понеже тя ще изкара някой лев отгоре.
Ако тя иска да използва този сайт за зареждане на магазина си редно е да се свърже лично с тях и да попита.
Както и да е, едва ли ще разберете къде точно е вашата лична грешка Peace

# 661
Оф, Смарти, мерси, че ме изпревари.
Тотално нищо не разбрах от обърканото експозе на потребителката, явно съм от неинтелигентните.
Не ми се занимаваше да коментирам, пък и не искам да защитавам Парфимо.
Но да правиш поръчки с наложен платеж, а после да не си ги вземаш - това си е некоректно  клиентско отношение. Аз ако съм търговец такъв повече няма да го обслужа.
Ако не си сигурен в сайта или имаш някакви други съображения - просто не поръчвай. Никой, никого, от никъде не задължава да поръчва каквото и да било.

# 662
Няма да е нито първата нито последната не взела си поръчка, некоректното тук е, че не е уведомила парфимо, че е размислила и се отказва, възпитаната комуникация винаги е полезна.
Аз съм имала случай да ми дойде доставка и да ми поискат сума за нея, а знам че пратката ми е с безплатна доставка. Задържах куриера обадих се на сайта, оттам ми казаха да избера или да върна доставката и пак да ми я пратят или да ми върнат парите за нея, в случай че избера да я платя. Върнах и ми я пратиха отново. Незнам в кой беше проблема. Но този онлайн магазин вече работи с друга куриерска фирма, не е за парфюми магазина затова не го цитирам.
Хубаво е да сме коректни към търговците, когато размислим и да не се злоупотребява с това.

# 663
  • Стара Загора
По отношение на рекламациите аз лично съм доволна от Елинор. Последно получих продукт без целофан и е пръскано от него, но аромата е ок и това в случая не е проблем за мен. Но ако ми беше за подарък не е ок.
другият е с различен от общо приетия за оригинален надпис и да си ги ползваме без проблем...
Надявам се да ми уважат искането...
[/quote]

Друга версия имам на Good girl 50 ml. Купуван е Бютизон.

# 664
Скрит текст:
По отношение на рекламациите аз лично съм доволна от Елинор. Последно получих продукт без целофан и е пръскано от него, но аромата е ок и това в случая не е проблем за мен. Но ако ми беше за подарък не е ок.
другият е с различен от общо приетия за оригинален надпис и да си ги ползваме без проблем...
Надявам се да ми уважат искането...

Друга версия имам на Good girl 50 ml. Купуван е Бютизон.
[/quote]
Вероятно е на Legere, предполагам... При вас поне надписите са четливи и ясни и не са с дебел и размазан шрифт. Всичко се разчита отлично!
Пак е различно от това на обувката при мен. При вас половината надписи са от едната страна, а другата половината са от другата. Ходи разбери...

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 14:21 от Анонимен

# 665

[/quote] При вас поне надписите са четливи и ясни и не са с дебел и размазан шрифт. Всичко се разчита отлично!
Пак е различно от това на обувката при мен. При вас половината надписи са от едната страна, а другата половината са от другата. Ходи разбери...
[/quote]

Всичко би могло да се имитира, включително и парфюмите. Така, както стоките с марка Адидас, Найк, Лакост и пр. .... Рискът е Ваш!

# 666
Вярно е, аз и преди съм споменавала в темата, че съм си купувала менте на Мюглер от Дъглас в мол Сердика. Имах си флакон от физически магазин в Щатите купуван 2010та година,бяха ми нужни 2 макс 3 "фъс" на ден, за да се чувствам опиянена и да му се наслаждавам чак до вечерта докато се изкъпя, и като стана на свършване 2011та края отидох в Дъглас, и без да тествам дори хванах една кутия EDP от 30 мл (която тогава струваше около 140лв) и после да видиш изненада :/ нищо общо в качество, силаж, трайност..... изпръсках я тази 30-ка за 2-3 седмици,като буквално се къпех всеки ден с нея и пак не се задържаше, нито пък се усещаше от хората около мен... Сравнявах ги много пъти с другия и Бога ми, нямаха абсолютно нищо общо :Х

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 17:18 от Анонимен

# 667
  • Исперих
Доволна съм от коректното отношение на :
 notino.bg
Parfumi-shop.net
Парфюмерия и козметика - ЗА ЧОВЕКА
makeup.bg
Elinor.bg
parfumi.net
PARFUMI-EU.COM
Оставам с впечатление, че не съм на правилното място ?!
Това нали е сайт за взаимопомощ , а не съдебна зала ?

# 668
Бюти зоун и Дъглас далеч не са ми сигурни търговци...

В парфимо знаете ли докога са валентинските промоции и дали се очаква код от Елинор? Simple Smile)

# 669
  • Sofia
Sweety Kitty, аз имам няколко бутилки на доброто момиче, включително и леката версия, която си седи в кутия (даже може и да е тестер). Всичките са поръчвани от познат човек, който държи парфюмерия. Ще проверя тези, които са налични вкъщи и ако мога ще ти кача дъната на бутилките. На мен лично, парфюмът ми е с безкрайна трайност и един от най-любимите, но аз съм с по-мазна кожа...макар че това не е особен фактор, след като опиума на Лоран ми изчезва след 30 мин. Sad

Бтв, поръчката от парфимо, която направих на 01.02, беше в спийди на 09.02 и днес си я взех. Зимен комплект на ЕОС балсами, сапун на Клиник за мазна кожа, много добре си е опакован и една класика на Джил Сандър - Сън. Него по нотки си го поръчах и защото беше за без пари Grin
Не знам как мирише, но много са ми го хвалили. Grin Smiley

Бтв 2, отворих го парфюма, вижда ми се редовен, имаше празен ход, мирише ми доста интересно, дано е траен, че с тоалетните води принципно нямам много опит.

Взех го за 16,40 от разпродажбата Grin
https://www.parfimo.bg/clinique-facial-soap-pochistvasht-sapun-za-jeni-100-gr/

парфюмчето
https://www.parfimo.bg/jil-sander-sun-eau-de-toilette-za-jeni-75-ml/

ЕОС
https://www.parfimo.bg/eos-organic-limited-edition-podarachen-ko … ni-7-g-sugarplum/

За елинор и аз чакам с нетърпение нещо.. Money

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 13:36 от sunattraction

# 670
Има ли поръчвали от makeup.bg? Как е комуникация, срокове, продукти?
Бяхме коментирали назад в темата, но не намерих много включвания. Харесах си няколко парфюма оттам, но не открих много отзиви за тях в мрежата.
----
Цитат
една класика на Джил Сандър - Сън.
sunattraction, сподели какви са ти впечатленията? Аз го бях набелязала лятото, но се отказах. Ако тук не е удобно, на лични или в темата за "парфюмните размисли:". Благодаря. Flowers Hibiscus

# 671
basila, имам два парфюма от makeup.bg и всичко беше наред. Доставките се бавят като в Парфимо, иначе комуникацията е добра, винаги предупреждават за забавяне повече от предвиденото, пратките идват добре опаковани.

# 672
# 673
Чукча не чете...става дума за над 15 сайта, управлявани от едни и същи хора.
„Сайтовете с атрактивно ниски и нереални цени обичайно или крадат средства от финансово платежните инструменти на онлайн потребителите или предоставят стоки с ниско качество, предупреждават от ГДБОП.„

Коментирали сме преди и сайтове с Шанел и Монтал за по 30 лв. Подобни цени има и няколко страници във Fb, редовно ги report-вам за което.

Не се ловете Peace

# 674
Аз чакам поръчка от makeup.bg по всяка вероятност утре.За пръв път поръчвам от тях.  Известиха ме по мейл за наличието на парфюм който бях забравила че следя. Доставката е като на парфимо долу-горе. Когато поръчваш има възможност да отбележиш дали искаш да ти звънят или не. Звъняха ми, комуникацията е на ниво. Като пристигне аромата ще кажа как е.

Общи условия

Активация на акаунт