Да попитам кърмещите, когато сте навън за по-дълго, какво правите?Опитах се веднъж да се прикрия с едно шалче отгоре, но ми е мн неудобно, защото не го виждам,а като тръгне кърмата почва едно давене и цапане....
).
Аз като я нахраня в 7 и пак лягам и си спим до към 10 - 11ч
И въпреки това като стана пак ми се носи главата и не съм много адекватна, направо не разбирам на какво се дължи
Чак като изпия едно каква към 13ч ми просветва малко.
).
Аз като я нахраня в 7 и пак лягам и си спим до към 10 - 11ч
И въпреки това като стана пак ми се носи главата и не съм много адекватна, направо не разбирам на какво се дължи
Чак като изпия едно каква към 13ч ми просветва малко.
).
Миналия уикенд кърмата ми толкова беше намаляла, че буквално реших, че вече окончателно спира. Помъчих се още и в следващите дни се нормализира горе-долу, но тотално вече не знам какъв е режима на бебето и кога от коя яде - давам и двете, само да знам, че се е наяла. Защото като остане по-малко тя започва да се дърпа и да се дразни, въпреки че има още кърма, не знам какво й стана. И с това наддаване 550 гр. съвсем се притеснявам като се има предвид, че тя миналия месец се хранеше доста по-нормално. Сега след тези дни и ако продължи така, не ми се мисли на следващата консултация колко ще е качила. Иначе за това, че много ми беше намаляла кърмата - установих, че миналия месец точно по същото време пак беше така и може да е лактационна криза. Вече не успявам и почти нищо да изцеждам и ако се наложи да я оставя....явно не трябва да се налага.
Препоръчани теми