За Down Under!

• 5 955
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Всички сме учили биология и сме наясно с избирателната пропускливост.Случаят не прави изключение.

# 16
Аз ще използвам възможността да призова за бан на Мирела Нова, която написа репликата за синдрома на Даун. Нека да са на равна нога нещата.

# 17
  • София
Аз заставам зад позицията на Уиш, относно неправомерното раздаване на бан за потребители, които не са го заслужили, докато други откровено просещи си го биват единствено замитани и оставяни да си дращят на воля.
Peace

Аз съм обиждана по доста грозен начин от една видна форумска простакеса (без грам провокация от моя страна) и въпреки въпросите към модове защо въпросната не е банната поне за 3 дни, отговор така и не получих. За мен модераторството във форума е под всякаква критика - няма прозрачност, а и някак толерансът към определени потребители доста бие на очи.

# 18
Аз честно казано не виждам причини и за временен бан!

# 19
Има един много фундаментален принцип - Повален човек не се рита!
Ако потребител с бан е обиден, без възможност да се защити - това е ПОДЛОСТ.
А подлите хора имат жалки души...
Дори не си струват размислите.
Но бих искала да помоля модераторите да не неглижират подобно уронващо достойнството виртуално поведение.

# 20
Аз съм обиждана по доста грозен начин от една видна форумска простакеса

То има ли някой, който да не е бил обиждан някога грозно?  Друг е въпросът кой какво разбира под грозно.
Честа практика е, когато някой се подразни от чуждо мнение или не намери аргументи в спора, да премине на лични квалификации и обиди. Ако всеки път налагаха бан, то жив човек нямаше да остане във форума.
Най-умното в случая е да подминеш и замълчиш, вместо да падаш до нивото на обиждащия. Пък и вярвам в принципа, че ако предоставиш на някого достатъчно дълго въже, то той сам ще се обеси. Особено ако въжето е собственият му език.

Има един много фундаментален принцип - Повален човек не се рита!
Ако потребител с бан е обиден, без възможност да се защити - това е ПОДЛОСТ.

Права си по принцип. Но пак стигаме до въпроса за обидите. Някои се обиждат, когато им кажат, че не са прави. Други носят и на бой, и на грозни епитети, и на псувни...
Спомням си преди години една жена ми беше люто обидена и даже истеряса, само защото казах, че детето ѝ е по-умно от нея. За повечето родители, които познавам, това е голям комплимент.  Laughing

# 21
Отделна тема имало? Гениално бе! Няма лош ПР! Smiley

Въпросът наистина е принципен, колкото и да си мисля, че Даун вчера беше в темата за нечии липси, с "камикадзе мисия" и много добре знаеше какво ще последва. Тя не направи нищо, че да заслужи вечен бан, това е пълна глупост и позор.
Освен това, Аглая се е присъединила, както и Чек, а това са двама от малкото потребители тук, в чиито безкористни мотиви съм напълно убедена.
Тъй де, присъединявам се, с ясното съзнание, че това не е заплаха, както и, че и аз да бях на мястото на Даун, нямаше да се върна повече.
Може ли да се трие профил вече??

# 22
Присъединявам се.

# 23
Подкрепям и се присъединявам към предложението на the wishmaster.

Каквато и да е причината за толерирането на агитка “Росна китка” от мигрантската - недоглеждане, докладване, целенасоченост или друга; грозно е, видимо е, и единственото до което ще доведе е до опустяване на това място. Да, има хиляди потребители, и, да, и преди се е случвало, но качеството никак не е равно на количество. Далеч съм от мисълта, че Даун е светица, но в тази и другата тема са почти всички, заради които чета този форум.

# 24
  • София
Подкрепям и аз, нищо че съм от "новите" потребители. Прочетох и не мисля, че има какъвто и да било повод за бан на Даун. Редовно се разменят остри реплики във форума, трябва всички да баннат по тази логика...

# 25
Ясно, благодаря за разяснението. Явно е била предизвикана.

Потвърждавам участие и аз.

# 26
  • Куциндрел
Аз също искам бана на Даун да отпадне.
Но няма да си трия моя ник поради ред причини.

# 27
  • София
Потвърждавам и в тази тема!
Въпросът не е в отделния потребител, а в тоталната безпринципност!

# 28
Наложената окончателна рестрикция на Down Under е след изтичане на временно предупредително ограничение, което бе предхождано от многократни предупреждения.
В рамките на един ден след изтичане на временната санкция Down Under изяви достатъчно ясно, че не желае да се съобразява с правилата тук, превръщайки поне две теми в бойно поле за саморазправа. Многобройните офтопици и нападки бяха докладвани няколко десетки пъти от множество различни потребители, като над 3/4 от публикуваните от нея мнения вчера са били премахнати основателно. Това е абсолютно достатъчно за вземане на решение за окончателно ограничение за писане.
Отново напомням и че благодарение на модерацията потребителите често виждат само "върха на айсберга", а не цялостната картина.
Както нееднократно съм заявявала, модераторските и администраторските решения за налагане на ограничения не са еднолични, вземат се на база на правилата, като и се взема предвид цялостното поведение на потребителя и броя доклади (които са били основателни), както и броят отправени предупреждения. Модерацията и действията на модераторите могат да бъдат обосновани и защитени с ясни доказателства пред всяка една институция, тъй като се базират изцяло на законовите норми и правилата, които всеки потебител, пишещ тук, се е съгласил да спазва.

Всеки има възможността да докладва всяко мнение, което смята, че е в противовес на правилата.
Също така всеки потребител тук има право да заличи профила си, ако не е съгласен с правилата тук и счете това за необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт