Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за кремовете на Victoria Beauty, особено за този с екстракт от охлюв?
Какви са цените на кремовете на Victoria Beauty с охлюв?
Каква е функцията на диметикон в козметичните продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за кремовете на Victoria Beauty, особено за този с екстракт от охлюв?
Обединени текстове: Потребителите имат смесени мнения за кремовете на Victoria Beauty. Някои се радват на серума с екстракт от охлюв, докато други са имали отрицателен опит с дневния крем. Важно е да запомните, че кожата може да реагира различно при отделните хора, така че тестването преди употреба е препоръчително.
-
Какви са цените на кремовете на Victoria Beauty с охлюв?
-
Каква е функцията на диметикон в козметичните продукти?
Диметиконът е силиконова съставка, използвана в козметични продукти като емолиент и омекотител. Той образува защитен слой върху кожата, който помага за задържане на влагата и предпазва кожата от външни фактори. Въпреки че може да осигури усещане за гладкост и мекота, някои хора могат да получат реакции като акне или запушени пори.
-
Какво е мнението за серума на COSRX?
-
Защо е важно да използвате слънцезащитни продукти всеки ден и през цялата година?
Не са типични за мен.
Пък аз явно си бях нацелила крема предния път
Сега хем ми избиват странни пъпки по меката част на бузите, хем горната част на бузите - под очите, където е най-сухата част ми се зачервява като на Дядо Коледа. В следобедните часове лицето ме опъва. Втори път няма да си го причиня. Мисля да пробвам този за сухата кожа. Иначе, нощният ми харесва. Сутрин лицето ми е свежо и спокойно. Околоочният за тъмни кръгове и торбички е най-ефикасния, който съм ползвала. Серумът - няма да повторя.
Привършвам дуото на Медикейт White Balance и серума Oxy-R. Доволна съм, петната ми почти се изчистиха, тенът се избистри, но не ми бяха достатъчни за хидратация и доста често сменях нощния с Moisture Surge Overnight Mask на Клиник. Купих си крем и серум от серията Mille на Maria Galland, знам че е глезотия, но имам слабост към марката